memlekette bulunabilecek en iyi yaylı silahlar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar acaba aranızda diana mod 460 dan daha güçlü ve aynı zamanda o kadar isabetli ve aynı zamanda az arıza yapan ve kaliteli yaylı silah kullanan yada böyle bir şey bilen var mı


    ben diana mod 350 ve gamo 1250 duymuştum ve bunlardan birini tercih etmek aşamasına geldim.


    bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.




    teşekkürler

  • Merhaba abi. Bahsettiğiniz tüfekler oldukça güzeller kalite olarak. Bende size hem uygun fiyatlı hemde kaliteli olduğunu düşündüğüm ve 3 aydır kullandığım , en az 750 atış yaptığım cometa fenix 400 compact star ı öneririm. Forumda kullanan arkadaş ne kadar az olsa da , ben bunun reklam yetersizliğinden olduğunu düşünüyorum. 15.4 grn gamo pelletleri 835 fps civarında atıyor. Kalitesi de gayet güzel , dipciği de sanırım ıspanyol cevizinden.

    Cometa Fenix 400 Compact Star 5,5
    Lu-mar yarı otomatik av tüfeği
    Yıldız Süperpoze
    Sarsılmaz Süperpoze

  • Diana 350 magnum kulandım hala kullanıyorum sağlam görünüş olarak 1250 gamodan daha güzel.Tabiki bu bana göre ben incelerken arpacıklarına bakmam yeterli olmuştu.eğer 4.5mm düşünürseniz ağır paletleri daha çok sevdiğini söyleyebilirim.

    bursateam.png

  • Alpaslan ağbi sana mod52-54 ü öneririm..Gerçi euronun durumu ve ithalatçısının fazla kar marjıyla fiyatlar uçmuş durumda..

  • Bir süre önce arkadaşa ait Mod.56 ile bir süre atış yaptım. İsabet, güç ve tepmesizlik açısından pcp tadında bir silah. Sanırım yaylıda şu an için gelinebilen son nokta bu silah. Ağırlığını ve yandan kurma olmasını dert etmezseniz düşünebilirsiniz. Tabi bir de fiyatını...

  • ama bunlar mod 460 dan; güç ve isabet olarak daha iyi değiller ki, ben daha iyisini arıyorum, mesela mod 350 isabet açısından nasıl bilmiyorum ama güç olarak braz daha iyiymiş. Bu arada hiç gamo hunter 1250 kullanan ve karşılaştırma imkanı bulan oldu mu

  • " En iyi " İfadesi sıkıntılı bir tanımlama. Güç, isabet, malzeme kalitesi, estetik, fiyat vs. Bir sürü özellik aranabilir. Ve bunların hepsini bir silah da toplamak zordur. Yapılsa bile yine de en iyi olarak genel kabul görmeyecektir. Çünkü herkesin silah da öncelikleri farklıdır.

  • " En iyi " İfadesi sıkıntılı bir tanımlama. Güç, isabet, malzeme kalitesi, estetik, fiyat vs. Bir sürü özellik aranabilir. Ve bunların hepsini bir silah da toplamak zordur. Yapılsa bile yine de en iyi olarak genel kabul görmeyecektir. Çünkü herkesin silah da öncelikleri farklıdır.


    +1

    Hatsan Mod 99 SAS - Quattro .22 Cal.


    Üstte mavi gök basmadıkça, altta yağız yer çökmedikçe, Türk milleti, ilini, töreni, kim bozabilir?

  • yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, lakin benim önceliğim güç ve isabet olarak rws 460 dan daha iyi olmasıdır. Aranızda hiç gamo hunter 1250 kullanan varmıdır, yada bundan daha güçlüsünü kullanan var mı

  • benim bu güne kadar bulduğum en kuvvetli yaylı GAMO HUNTER EXTREME SE ama oda türkiyede yok 4.5 mm için 1650 fps namlu çıkış hızı vermişler tabi kaç grainle ölçtükleri muamma

    Samyang Sumatra Carbin .22 + 3-9x32 optima

    Kral arms bigmax .25 (güç modifiyeli) 3-9x32

    Kral arms puncher breaker
    Hatsan at-44 10 .22 cal + 6-24x50 bsa
    Perfect line 60 libre makaralı yay + Lazer nişangah
    Hatsan mod 85 sniper .22 + 3-9x32 optima
    Beretta Stoeger x20 suppressor + Yatagun dampa + 3-12x44 AEO
    Hatsan mod 125 .22cal SportsMatch DM60 dampa breaker 3-9x32

    Cobra 80lb pistol crossbow
    Ekol 55 .177
    Crosman 357 .177
    Zoraki 925 full auto
    Zoraki 918
    Zoraki r1
    Blow magnum
    Blow c06
    Blow mini
    Blow class

  • Alpaslan bey en güçlü yaylı isabetli olmaz, birinden birini seçmeniz gerekir. Gerçi isabetten ne beklediğinize bağlı olarak değişir. Ben yaylı alacak olsam İsabet istiyorsam (ki benim için öncelik budur) hw97k veya AA tx200 ; güç ve isabeti içinde bulunduracaksa da mod54 alırdım. Gamo 1250 vs diana'larla yarışamaz ne kalite ne isabet olarak.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • işte merak ettiğim buydu. Yani mod125 gibi güçlü olması benim beklediğim bir durum değildi. Neticede gamo 1250 daha güçlü ama diana 460 kadar isabetli değil sanırım. O zaman tek seçenek kalıyor diana mod 350.




    Teşekkürler kardeşim

  • Uzun süre gamo hunter 1250 kullandım, ilk geldiği dönemlerde almıştım, güç gerçekten inanılmaz, neredeyse yivli gibi sarsılır ve tepmesi önemlidir (ileri doğru teper) dürbün ayarı tutturmak pek mümkün değildir, ne dampa ne de birşey pek işe yaramaz, isabeti bir çok yaylıya göre oldukça instabil. Saçmayı çok uzun sürer ama hafif pellet kullanırsan çok takla atıp savrulur,
    4,5 mm pellet için gereksiz ve stabiliteyi bozan bir gücü vardır, kurma kolu sert, ağır ama ceviz kundağı gerçekten çok iyidir,
    Ateş ettiğinde gücünü fazlaca hissettiren ama atışlarının yarısının kontrol dışı yapılacağınit tüfek isteyenlere uygun olabilir,

    sağlam bir envanter ;)

  • Güce aldanmayın 70 metreden şişe vuracağınıza 5li grupmanı 1tl yapın daha iyi. Hem dürbün durma derdi olmaz hemde dampa derdi olmaz. Alın bir aa veya hw hem ikinci eli sağlam. Hemde kaliteli tüfekler asla üzmez.

    8o Hatsan mod 125 sniper


    Hatsan bt65 5.5 sb lw bullpup


    hw97k g;$i

  • Peki hw yada aa yı 4.5 mu 5.5 mu alıcaz. Bende acemiyim ve pcp bana biraz uymuyor. Çünkü pompayla doldurmak falan bana göre değil biraz üşengeçim :). Bu konu benim için çok iyi oldu cvp yazan herkese teşekkürler.

  • Diana 350M isabet açısından oldukça iyi 100 m kola kutusu sınırlarında bir dağılıma sahip...

    FİLİNTALAR GRUBU
    Diana 350 magnum +Atak Arms Zoraki HP-01 +A A S410 F A C

  • Diana 350M isabet açısından oldukça iyi 100 m kola kutusu sınırlarında bir dağılıma sahip...

    Bu hafta hw97k elime geçecek, kısa-orta-uzun mesafe grupmanlarını paylaşırım

    sağlam bir envanter ;)

  • hw 97 nin isabetinden kimsenin bir endişesi yokjtur zaten ama menzili kısa. Aynı isabeti mesela 100 - 110 metrede yapmaya muvaffak olsa elimdekileri satar hiç düşünmeden onu alırım. Ama bu formda herkes zaten 40 metreden şişe kırabiliyor. Ben aynı soda şşesini uzak mesefelerden de kırmak istiyorum. Güç meselesi buradan icap ediyor. Yoksa en güçlü pcp lerden biri olan sumatra silahım evde yatıyor .


    kullanan bazı arkadaşlar gamo hunter 1250 nin hatsan mod 125 gibi olduğunudan, diana mod 350 kullanan bazı arkadaşlarda kullanışlı olmadığından şikayetçi olmuşlar. Neticede elimdeki diana 460 dan daha güçlü ve İSABETLİ bir yaylı silahın mevcudiyetinden endişe etmeye başladım.

  • Alparslan hocam bence 100m icin cozumu yaylida aramak dogasi geregi cok dogru olmaz.50-60m ye kadar kaliteli bir yayli pcp'yi aratmayacaktir ama uzeri icin herhalukarda pcp sart.Yada alacaksin bir tane Fx independence rahata ereceksin :thumbup:



    http://youtu.be/-jbzc-ssiJs