Havalı Tüfek Kullananlar İçeri Buyrun !!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Gamo hunter extrem dübün ve ayak dahil 1300 civarı satışa yeni başlandı birkaç bayide var inceleyin derim.

    gamo hunter extreme ile domuz deviriyorlar , bu gücünü ifade ediyor bence

    at44 tactical 5.5 - sniper 6-24x50 ao scope


    gamo shadow dx 4.5 - gamo 4x32 ırwr scope


    agt:!:;tufey#

  • diana 460 5.5 // gamo hunter 1250 5.5 // diana 350 magnum 5.5 arasında gidip geliyorum :) 5.5 ta 4.5 ta en güçlü hunter 1250 fakat kontrol var mı asıl mesele o . gamo hunter 1250 ye dampa ayak ve sağlam bir dürbün taksak ayar bozulur mu sürekli orası meçhul . bu konuda aydınlatırsanız sevınırim . 5 seçenekten 3 seçeneğe düştüm fikirleriniz için çok tesekkürler .


    gamo hunter 1250 hakkında kimsenin tam ve net bir fikri yok . buda beni şüpheye düşürüyor . ;grin;

  • 470 ve mod 54 eşek ölüsü gibi ağır silahlar,ayrıca 470 ile 460 magnum aynı güçte,neden daha ağırını taşıyalım o da bir soru.Sıfır fiyatları da maşallah pcp fiyatı.


    Saygılar

    Halil ÖZAK
    20.01.1967

  • doğru diosun halil abi . 470 te biraz sekil var bence fiyat farkı ordan kaynaklanabılır . bide kundaktaki aağaç kalitesi farklı olabılır .

  • sayın ustalar dürbünde hawke mi gamo 3-9x40 almayı planlıyorum artıkıları bölüklü olursa uzak mesafede kolaylık sağlıcağını düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler ?


    hawke nin bu dürbünü nasıl diana 460 5.5 + sportsmach dampa + bu dürbün Hawke HK5160 Panorama EV 3-9x40 Tüfek Dürbünü (10x Half MD) ( dürbünü nette incelerseniz sevinirim )


    sizce dürbün ayarında bozulma olur mu ?

  • yada bu dürbün BSA 3.5-10x40 AO IR Mildot side wheel focus Tüfek Dürbünü ( nette incelerseniz sevinirim )

  • yada bu dürbün Leapers Utg 3-9x40 T. Dürbünü ( nette incelerseniz sevinirim )

  • silah konusunda %90 karar vermiş bulunmaktayım diana 460 5.5 bu sportsmach dampa ayak ta takacam geriye dürbüm kalıyor . güçlü havalı tüfeklere uygun tepmelere dirençli dürbün ayarı bozulmayan maxsimum 75 metre mezil dürbün lazım . özellikle bu silahı kullananların görüş ve tavsileri ile hangi dürbünü almam lazım . yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

  • silah konusunda %90 karar vermiş bulunmaktayım diana 460 5.5 bu sportsmach dampa ayak ta takacam geriye dürbüm kalıyor . güçlü havalı tüfeklere uygun tepmelere dirençli dürbün ayarı bozulmayan maxsimum 75 metre mezil dürbün lazım . özellikle bu silahı kullananların görüş ve tavsileri ile hangi dürbünü almam lazım . yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar


    Hawkelere bakın, Barskanın da bazı modellerde fiyatı daha uygun.

  • Hawkelere bakın, Barskanın da bazı modellerde fiyatı daha uygun.


    Hawkelere bakın, Barskanın da bazı modellerde fiyatı daha uygun.


    hocam işin ucuzuna kaçma taraftarı deilim . önerılerınız için teskkurler . ilk önce bana şu soruya cevap verebılecek var mı . "" güçlü havalı tüfek sertifikası olan dürbün markaları neler "" gamo var başka ne var . bu konuda yardımcı olursanız sevınırım . ona göre bu marklardan sizinde fikirlerınızi alarak dürbün alacam . saygılar . aranızda ben diana 460 5.5 yada 350 magnum kullanıyorum benım taktıgım dürbün bu hiç bir sekılde sıkıntı yapmıyor diyecek var mı ?

  • silah kadar hatta bence sılahtan daha önemlısı dürbün onun için lütfen hawke ye bakın yada gamo ya bakın deyip geçiştirmeyelim . marka + model tavsiyesi yaparsanız çok müteşekkir olcam :) diana 460 5.5 için biçilmiş kaftan yok mu ? çok bişe istemiyoruz netlik sağlam olsun 70 metre atış sonucu sportsmacht markalı dampa ile kullanacağım x dürbünü ayar bozulması yapmıcak bu kadar ,

  • Daha önce pcp ile atış yapma fırsatınız hiç oldu mu?

    Daystate Air Wolf 5.5 MCT Tactical
    Hawke SideWinder 30 8-32X56

  • malesef biz babadan oğula nesliyiz . havalı tüfekle basladım havalı tüfekle devam edecem . co2 dalgıç tüpü 30-40 ataısta bır dolum yap aparatlar ve üstüne baya bi zaman . ben bunları yaparsam bendekı avcılık zevki kanser olur :)

  • bu arada yukarda 70 metre atış yapacam demişim . yanlıs anlasılmasın üst seviye atış sınırım o olacak . çogunlukla 35-60 arası takılacağımı umuyorum .

  • Bence Abi'm pcp leri es geçme , bi bak derim , hem menzili daha fazla ve tepme yok , sadece pompa işi var o kadar sen sadece 30 atışta bittiğini sanma , 60 kadar atabiliyo ama gittikçe gücü düşüyor yani 30 taşıyan sonra falan ama ayarlayabiliyorsun

  • Bende de şu anda gamo cf30 var , pek memnun olduğum söylenemez , dürbünde kullanmıyorum bana yetiyo şimdilik fakat 1,5 yıla bt65 rb alıcam bursdan biriktirdiğim le pcp ye verdiğin kadar para vereceksin nerdeyse yaylıya bi düşün derim avantajları ve dezanvantajları

  • pcp almamakta malesef kararlıyımm . bazılarımız diyor her havalı tüfek kullanann ilerliyeceği nokta pcp . ben havalı tüfekten sıkılacağımı sanmıyorum . ha oldu ki sıkıldım o zaman ateşli silahlara başlarım .


    millet omuzu inciltecek kadar yüksek tepmeye sahip ateşli silahlara dürbünü takıyor sıkıntı olmuyor . bizim takacağımız sılah havalı tüfek diana marka zaten tepme az . eğer koskoca forumda 70 metre menzilli artıkılı mildotlu ,,,, havalı tüfek sertifikaya sahip ,,,, dampa ile ayarı bozulmayan bir dürbün tavsiyesi yapacak yoksa vay halimize .
    saygılar

  • dürbün konusunu hafife almayın arkadaşlar . iyi bir dürbün olmazzsa öyle sinir hastası oluyor ki insan 13 yıllık baba yadigarı norica twin havalı tüfeğide optima dürbünü de kırabilecek noktaya geliyosun . böyle bir durumla karşılaşmak bir daha istemiyorum :) zaten havalı tüfeklere en uygun modeller 3-9x40 geriye sadece marka ve IR mi AO mu WR mi gibi şeyler kalıyor . bu konuda yardımlarınızı bekliyorum saygilar

  • Arkadaşım senden anladığım kadarıyla dünyanın en sağlam ayak dürbün kombinasyonubu yapsan bile en ufak bir isabet sorununda dürbün ayarı bozulduğunu sanacaksın çünlü biraz takıntı yapmışssın sanki :) yanlış anlama lütfen. Dandik çin malı dürbün almadığın sürece dampayla hiçbir şekilde sorun yaşamzssın. Şöyleki ben dünyanın en berbt silahı hatsan mod 125 ile beraber tek parça ayak ve havke sport hd 3-9-44 kullandım 1000 atışta bir anca biraz ayak kayması olıyordu oda stoper olmadığı için.daha sonra diana mod 46 ile beraber tek parça ayal ve havke dürbün kullandım hiç ayar bozmadı. Siz diana mod 460 ve dampa kullanacaksınız bunlarla bide havkenin çok ağır olmayan bir modelini alırsanız hiçbir şekilde ne dürbüne bişey olur nede ayar kaçırır. Gamo durbunlerde çok sağlam diyorlar ama benim havke deneme şansım oldu.