Türk'ün Gruru BORA - 12 Jng 90

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Videoyu izleyince gogsum kabardi ve tuylerim diken diken oldu.Helal olsun...
    Biz istersek en iyisini yapariz...


    http://www.dailymotion.com/vid…h-sniper-rifle_shortfilms

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • Yaparız tabii yeterki köstek olmasunlar.İlk düşman uçağı düşüren Vecihi HürkuşTürk havacılık tarihine büyük katkıları olan 3 kez teyyare yapıp kendi ülkesinde uçuş izni alamayıp Çekoslovakya yada uçuş izni almıştır.Düşündükçe bugünlere şükür diyoruz. Allah(c.c.) rahmet eylesin

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Konuyla pek bir ilgisi yok ama içimden geldi

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Tesekkurler yazin icin Huseyin abi...kostek olunan okadar cok sey var ki...acmiyorlar onumuzu.

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • bizim ahım şahım övdüğümüz yabancı markalar bile pakistandaki yapılan yarışmaya katılıp jnk 90 a karşı hiçbir direnç gösterememiş. bu aslında mükemmel bir sonuç ve önümüzün açılmasını gerektiren bir gövde gösterisidir.

  • Bu ülkenin bir ferdi olarak gurur duydum ve göğsüm kabardı. Paylaşım için de teşekkürler Metehan

  • kullanmayı çok isterdim ...gece bile onunla yatardım ::))

    AA S510 Sprlt. Xtra FAC 30 grn, 53 ft/lbr .22 bsa swf (8x32x44)
    colt 1911 45 cal.
    marin guard pomp.

  • kinaye:
    ne olacak canım, yurt dışında adamlar neler yapıyor; bu gösterdiğinde bi şeymi..Hatta incelesek bi dünya kusur buluruz, aldanmayın böyle şeylere..




    ...........



    tebrikler..gurur verici :thumbup:


    Yaparız tabii yeterki köstek olmasunlar.İlk düşman uçağı düşüren Vecihi HürkuşTürk havacılık tarihine büyük katkıları olan 3 kez teyyare yapıp kendi ülkesinde uçuş izni alamayıp Çekoslovakya yada uçuş izni almıştır.Düşündükçe bugünlere şükür diyoruz. Allah(c.c.) rahmet eylesin

    değil mi?


    mesela devrim otomobil; bilerek benzin koyulmayıp başarısız gösterilmiş bir araç olduğu yazıyor çoğu yerde..


    Aslında insanlık tarihi boyunca, özellikle Türk ve İslam dünyasında sayısız başarılar ve buluşlar yapılmış olmasına rağmen, belkide yine bile isteye başkaları örnek gösterilmiştir bizlere, ve kendimizden bahsetmemiz aynı şekilde hoş görülmemiştir..
    Bu anlamda kendimize ait olanlara zaman içersinde değişik etiketler yapıştırılarak bizden soyutlanmış..


    Müslüman Bilim adamları ve buluşları (çok ilginç)


    Aksine bi dünya kopya edilen şeyin aslını inkar ederek, kopyacıları takdir eder hale gelmişiz yien farkında olmadan..



    Ve farkında olmadan kabullendiğimiz bu mantık ile, hem kendimizi hem geçmişimizi kötü,başarısız,tembel v.s. görerek, hemde üretken olmaktan vazgeçmişizdir..
    ve en önemli kısmı geçmişe ait hissettiklerimiz ne hikmetse üzerimize sirayet etmiş zamanla..


    ve aslında amaçlanan bugün için özgüvenini yitirmiş, kendine ve geçmişine inanmayan bir topluluk oluşturmaktı belki de..


    kimbilir?!..



    saygılar..



    bu yazdığımı sakın siyaset olarak algılamayın; sadece konuşma mecburiyeti gereğince hasıl olan sorumluluk icabı, içimden geçenleri yazmak zorundaydım..



    bi arkadaş son paragraftakine benzer bir cümle kullanmıştı bi yerde; başarılı bir bürokratik yazışma metninin sonu gibiydi, kendisini burdan tebrik ediyorum..
    bu arada kendisine de selamlar, şimdi kimdi hiç hatırlamıyorum :)

  • Ne yalan soyliyim ozellikle yarisma sonuclarini soyledigi an tuylerim diken diken oldu. Bizi rakip olarak gormeyen ulkelere de temiz bir kapak oldu. Bence turklerin neler yapabileceklerini cok iyi biliyorlar ancak bilmiyormus vbi bir tavir icindeler. Ama sonuc belli. Helal olsun.

    HATSAN AT44 LONG / ... / Bipod / Tactical Fener / Moderatör / Drager 300 Bar Skuba

  • Milli tankımız Altay'dan ve ismini hatırlayamadığım atak helikopterimizden aynı şekilde şuan tasarım sürecinde olarak bildiğim avcı jetimizden de en az bunun kadar umutluyum. Son zamanlarda çoğu medeniyetten bukadar geri kalmışken bu atılımlar her nekadar geçte olsa fazlasıyla gurur verici. Önümüz açık olsun inşallah.

    Crosman 2100 .177


    Crosman 1077 .177


    Webley&Scott Special Edition .22


    Torun m210 .22

  • Maşallah. .

    hatsan galatian 3
    Emektar hatsan mod 60
    Opinel no 12

  • onlar bir başarı yaşadımı yere göğe sığdıramazlar yeterki önümüz kesilmesin biz başarırız bu bizim gururumuz deriz lekelemeden küçümsemeden başarımızlada ezeriz evelallah

    BT65 ELİTE 5.5
    AT 44 TH 22
    GAMO PT85 4.5
    CALİBREGUN CRİCKET 6.35 & HAWKE 6-24 X 56 SR
    AT P2 5.5

  • Ferhat Ağabey güzel örnek vermiş ilk yerli üretim otomobilimiz Devrim ile ilgili aklımızda kalan benzin meselesi..Bu konuyu biraz genişletirsek araca yeterli benzin konmamış olmasından ziyade otomobilin üretiminden sürecin en başından beri memnun olmayan batı yalakası politikacılarımızın ve onlara hükmeden para baronu sanayici kisvesi altına sığınan işadamlarının parmağı var yani konu genel anlamda epey derine uzanıyor..Klişe olmuş araba yaptık ama benzin koymayı akıl edemedik kelimesi kılıf mahiyetinde bir argüman..


    Çeyrek asırdan uzun bir süre bu millete kuş serisi otomobilleri dayatan hiç bir yeniliğe önem vermeyen ve hala ürettiği araçlarda (2011 Fiorino Combo Van içinden yan sürgülü kapıyı açacak kol bile yok :) )


    Askeri kökenli Oyak ve Renault 9,12 modellerinede dil uzatmadan geçmeyim :)


    Allah gani gani rahmet eylesin Adana'lı bir işadamı çıktıda Avrupa ve Uzakdoğu otomobillerini önce buraya getirdi sonra burada üretilmesine vakıf olarak milletin gözünün açılmasını sağladı yoksa bir yarım asırdır hala aynı otomobillere binecek ve uzunca bir sıra listesinde yer bekleyecektik..


    Bir Anadol vardı halk için yapılmış herkes otomobile binecek sloganıyla döneme damgasını vurmuştu yerli üretim olsada motor ve mekanik parçaları hariç ülkemizde üretilen gövdesi çağının ötesindeydi nitekim geliştirmek gibi bir amaçları olmadı..Fiberglas gövdeye sahip ilk otomobillerden birisiydi o dönemler olmasada günümüze uyarlanan pek çok spor ve lüks otomobilde bu malzemeden yola çıkarak karbon fibere kadar uzandı olay..Çağının ötesindeyken geride kaldı ve yok oldu gitti..


    Bazı şeyleri çok çok önceden görüp,icra edip öylece bırakmışız yani hazırcılığa çok alışmışız...Hazerfen Çelebi,Vecihi Hürküş ve Sabiha Gökçen..Dünya'nın ilk kadın pilotu bizden çıkıyor bir asır önce uçak üretiyoruz ama sonrası malum..Konuya pek çok isim örnek verilebilir üretim,keşif veya ilkler anlamında..İlk'lerin öncülüğünü yaşayıp sonrasında artçı kalmak üzücü bir hadise..


    Toplum olarak tüketim babında bizlerde suçluyuz yerli üretime burun kıvırarak illede ithal olsun çamurdan olsun misali tüketim çılgınlığını körüklüyoruz yerli sanayi bir bir bu durum karşısında erirken onlardan atılım beklemekte hayalcilik olur bu atılımları yapabilicek çoz az sayıda arge yapan kuruluş var maalesef..Batı insanı bizlerden daha çok milliyetçi kendi ürettikleri ürünlere yönelim açısından oldukça radikaller..



    Üretim konusuna gelecek olursak taklit,esinlenme,klonlama veya fasonculuk zihniyetindende vazgeçmediğimiz sürece ortaya bir şeyler çıkması pek olağan görünmüyor..


    Yerli otomobil üretim konusunda defalarca Başbakan'ın ısrarlarına rağmen arge,vergi,üretim yeri gibi pek çok kolaylıkların sağlanacağını ifade ettiği halde hiç bir sanayici kelime oyunlarından ziyade duruma sıcak bakmadı hatta İsveç'li dev Saab'ın satın alınması konusunda hükümet nezdinde destek sunulmasına rağmen..Saab o dönemler iflasın eşiğindeydi..


    Hoşdere'de Alman gelir otobüs üretir 3'te birine mal eder sevinir kendi özkaynaklarını ve hammaddelerini tüketmez sevinir biz ise Dünya'nın en büyük otobüs üretimi yapılan ülkeyiz diye seviniriz..Keza otomobil sektörüde aynı üçüncü dünya ülkelerine ihraç edilen otomobil yurtdışına çıkarken 2 liraysa bize 4 lira oluyor..Üçüncü dünya ülkerinden kastım kalitesi düşük batı pazarında kabul görmeyen otomobiller..Mesela bugün bir Hyundai i30'un reklamı dönüyor anahtar teslim fiyatı şaka gibi :) Git Focus ala o paraya daha iyi..Hem gelip ülkemde üretecen hemde Avrupa'lı parasına satacan..Burada tabi yine bizim sanayiciler ve hükümetimiz suçlu..Entersan örnekler vermiş olabilirim ama nereden tutarsanız elinde kalıyor..


    Mantalite değişmediği sürece bizler değişmeyiz tabi arada istisnalar olmuyorda değil..

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

  • Bu tüfekle güneydoğuda atış yaptım:D S&B dürbün vardı üstünde. Haziran 2013 yer: Hakkari/Çukurca:D

    Escape .25 + Hawke sidewinder 30 ( 20x mildot)


    Husan + Vector optics Reaper 4-14x50


    Talon P .22 + Vector optics condor 2x42 reddot

  • ALYEN denen özel bir anahtarla fuardan çalınan meşhur tüfek değil mi bu ? 8o

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776