İsrail'den Gazze'ye kara harekatı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    İsrail birlikleri Gazze'ye yönelik kapsamlı bir kara harekatı başlattı.




    İsrail ordusu, Başbakan Netanyahu'nun emriyle Gazze'ye kapsamlı bir kara harekatı başlattı.


    Bölgede bulunan TRT Haber muhabiri Mehmet Akif Ersoy'un verdiği bilgilere göre, Gazze'nin kuzeyinden 8 bin askerle kara operasyonuna başlayan İsrail ordusu, havadan ve denizden yoğun bombardıman yapıyor.


    Kara harekatının başlatıldığı bölgede oturan Gazzelilerin evleri 3 gün önce İsrailli yetkililer tarafından telefonla tek tek aranarak ve askeri uçaklardan bildiriler atılmak suretiyle evlerini terk etmeleri, Hamas'a karşı gösteriler yapmaları aksi halde sivil ölümlerinin artacağı yönünde tehdit edilmişti.


    İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, İsrail ordusuna, Gazze'den İsrail'e uzanan tünellerin vurulması amacıyla kara harekatı başlatılması emrini verdiğini açıkladı.


    İsrail birlikleri tarafından gazetecilere bulunduğu oteli boşaltmalarını yönünde çağrı yapıldı. Gazetecilere oteli terk etmeleri için 25 dakika süre verildi.


    İsrail, bu sabah saatlerinde uygulamaya başladığı 5 saatlik ateşkesin ardından kara harekatına başladı. Havadan saldırılarını sürdüren İsrail uçaklarına sahil kesiminden başlayan yoğun top atışları destek vermeye başladı. Gazze'nin kuzeyine yapılan ağır topçu atışı nedeniyle elektriklerin kesildiği kaydedildi.


    İsrail ordu birlikleri Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahya beldesine girdi. Filistinli gruplarlaİsrail askerleri arasında çatışmalar başladı

  • İsra suresinde herşey yazıyor,tek tek gerçekleşiyor.israilin sonu çok yakın.

  • inşallah en kısa sürede olur...

    Hatsan Mod 125 Camo
    Daisy Powerline 008 £tabanxalı$
    AT44 Tacticak Long LW
    Hill Pompa (SATILIKTIR 300TL) ;director;
    Sıradaki 6 LT Scuba ;)

  • Şu 8 milyonluk azınlığa koca bir İslam coğrafyasının sessiz kalışı düşündürücü?

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

  • Eli kolu bağlanmış bir islam dünyasının sessiz kalışı... Gecelerimiz çok karardı ve çok kararan gecelerin sabahı yakın olur inşaallah.

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)

  • bi karınca olupta, şu yanan ateşe su dökme niyeti ile doğrulamadık ya, Allah sonumuzu hayır etsin.


    Bi burası değil ama, dünya üzerinde pekçok yerde pekçok müslüman zulme uğruyor, bence bu yaşananlar zulme uğramayan müslümanların imtihanı diye düşünüyorum, acaba ne yapacaklar diye..

  • Ankara'dayım en azından tüm parti m.vekilleri israil büyükelçiliği önünde bu zulüm karşısında tek yürek.. İnşallah tepkiler çığ gibi büyür de bir faydamız olur.


    Bilinci arttırmak anlamında evlerimize Filistin bayrağı asabiliriz. Forumda da avatarlarda Filistin bayrağı kullanabiliriz.


    Allah Filistinlilerin yar ve yardımcısı olsun.

  • Bizimkiler Suudilerle bir olup, yanlarına Katar'ı da alıp, Suriye'ye getirdikleri demokrasinin onda birini İsrail'e getirseler diye düşünmüştüm... Sonra şu hristiyan Şili veya Venezeuella'nın tırnağı kadar olabilseler yeterli dedim.

  • Valla arkadaşlar önce kendimizi düzeltmemiz lazım.Bu mübarek ramazan ayında cumaya gelenlerin sayısı baya arttı.Allah CC hepsinden razı olsun.Ancak aynı arkadaşlar farz biter bitmez adeta kaçarcasına camiden çıkıp gittiler.


    Başımızdakilerede kızmaya gerek yok onlarıda biz seçtik.Aynı diğer müslüman ülkelerin başındakiler gibi.


    كما تكونوا يُوَلَّى عليكم “Nasıl olursanız, öyle idare edilirsiniz.” HZ. MUHAMMED SAV.

    Benjamin Discovery

  • Hocam Cuma'ya gitmeyen düzgün adam sayılmıyor mu?Bu nasıl bir kriter.Ayrıca başımızdakilere en azından şahsım adına kızmaya hakkım var çünkü ben oyumu onlara vermedim.

    Hatsan Torpedo 155


    Aır arms s510


    Hawke Nite Eye 6-24x50 SR12

    • Official Post

    Lütfen konu siyasete kaymasın,
    Konuyu silmek zorunda kalmayayım.
    İstirham ediyorum.

  • Kurt kuzuyu yerken, tarafsız kalmak, kurdu tutmaktır.

    Prestige kub mtc viper 4-16-50,
    Hatsan mod 70-22 ,
    Simson 12 çifte,
    Tek kırma,
    Kral magnum 5.5
    Hatsan mod 33 4.5
    Beretta92fs co2 4.5

  • Kurt kuzuyu yerken, tarafsız kalmak, kurdu tutmaktır.


    :thumbup: +1000
    bu zamanın en büyük problemlerinden, aldatmacalarından biride ,tarafsızlık diye bir aldatmacanın-tanımın ortaya atılmış olması..
    zira bu durumda; yani tarafsız olduğunu zannederken insan; farkında olmadan doğru olana haksızlık yaparken, yanlışı yapanada cesaret vermiş olunur..


    yani bi şekilde ve her şartta insan muhakkak ki bi taraftadır, ya susarak,ya konuşarak, ya kaçarak, ya koşarak ..v.s. ama muhakkak ki taraftır şahit olduklarına..

  • Rabbim yardımcıları olsun.

    Prestige kub mtc viper 4-16-50,
    Hatsan mod 70-22 ,
    Simson 12 çifte,
    Tek kırma,
    Kral magnum 5.5
    Hatsan mod 33 4.5
    Beretta92fs co2 4.5

  • Hocam Cuma'ya gitmeyen düzgün adam sayılmıyor mu?Bu nasıl bir kriter.Ayrıca başımızdakilere en azından şahsım adına kızmaya hakkım var çünkü ben oyumu onlara vermedim.


    Estağfirullah öyle şey demek ne benim nede kimsenin haddi değildir.Benim demek istediğim Cuma namazının tamamlanması için en azından son sünnetide kılmak icap eder.4 rekatlık namaz 4 -5 dakika sürer.Her işimizi yarım olduğu gibi haftada birgün kılınan namazı bile yarım yapıyoruz onu demek istemiştim.


    İşte facete görüyoruz şu markalı ürünleri almayalım diye paylaşımlar var.Bakın hepside kendi alanında kaliteli markalar insanlar hem paylaşıyor hemde yav bunlara alternatif aynı kalitede yerli ürün yok diye şikayet ediyorlar.


    Tekrar ediyorum kimsenin müslümanlığını ölçmek ne benim haddim nede kimsenin haddi değil anlatmak istediğim A dan Z ye her işimiz yarım, düzgün ve doğru değil yanlış anlama olduysa herkesten özür dilerim.


    Zaten paylaştığım hadis-i şerifinde anlamı o.

    Benjamin Discovery

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen DEDEKORKUT ().

  • İşte demek istediğimi özetlemiş. Resim yüklemeye çalıştım ama beceremedim galiba :(

    Benjamin Discovery

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen DEDEKORKUT ().

  • adam çok ağır bi laf etmiş lakin.. kendi adıma utandım doğrusu.


    Bu ülkede ve dünyada müslümanlar arasında çok güzel şeylerde oluyor abi görünen yüzü ne kadar karanlık gibi dursada islamın pek nazarlara çarpmayan bir yüzü ise güneş gibi parıldıyor. Örneğin avrupanın hızla islamla tanışması ve müslüman olması(sadece cüzi bir örnek). Said Nursi hazretlerinin bir sözü yüreğime ayrı bir su serpiyor:"Evet ümidvar olunuz, şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sadâ, İslâm'ın sadâsı olacaktır!" Bunu o zalimler bilmiyor ve ya görmek bilmek istemiyor olabilir lakin bizim görüp ümitsizliğe düşmememiz şart. Zaten şimdiye kadar elimizi kolumuzu bunca bağlayan da o biz birşey yapamayız güçsuzüz düşünceleri değil miydi? (Bu hobide bile kırılamamış bir yerli başarısızlık öyküsü belki) Son olarak demek istediğim baharda çiçekler hep fırtınalı yağmurlu havalardan sonra tamamen çamura bulanmış zeminlerden açarlar zahirde bu durumlar kötü görünse de binbir çeşit güzel çiçeklerin açması için zaruridir.

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)