Üst Kurul hk. (Önemli)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bildiğiniz üzere; WRABF üye ülke, ERABSF üye ülke, WFTF Üye Ülke, EFTF Kurucu üye ülke statüsündeyiz ve tüm federasyonlarda alınacak kararlarda oy hakkımız bulunmaktadır.. Ayrıca EFTF'de ülke temsilcimiz Tam Yetkili Genel Kurul Üyesi'dir de..
    En son EFTF'nin tertiplediği Avrupa FT Şampiyonasına'da katılım gösterdik ve ilk uluslararası deneyimimizi de yaşadık.. Tabiki devamı da gelecek..
    Dolayısıyla artık biraz daha kurumsallaşmamız ve daha düzenli gitmemiz gerekiyor, bu zaten bu bahsettiğimiz Uluslararası Federasyonların da üye ülkelerden beklentisi..


    Field Target, Hunter Field Target, Benchrest, Silhouette, Havalı Tabanca..vs gibi tüm açık hava atıcılık disiplinlerini kapsayacak şekilde, tüm takımlarımızın ve ferdi atıcılarımızın da katılımlarıyla, müsabaka organizasyonlarını düzenleyecek, kuralların belirlenmesi konusunda, uluslararası temsil gibi konularda tüm işleri yönetecek, her türlü idari konuyu takip edecek bir üst kurul artık elzem bir hal aldı..


    Yurtdışındaki Ülke Federasyonlarının veya Topluluklarının yapılanmasını incelediğimde aşağıdakine benzer pozisyonlar bulunuyor ve tabi bu pozisyonlarda oturanlar periyodik dönemlerde seçimle belli oluyor.. Aynı zamanda bunlar ve tüm işleyiş topluluğun tüzük ve kurallarında açıkça tanımlanıyor..


    GENEL KURUL ÜYELERİ
    Başkan
    Başkan Yardımcısı
    Genel Sekreter
    Haznedar
    Sportif Direktör – FT
    Sportif Direktör – BR
    Takım Temsilcisi 1
    Takım Temsilcisi 2
    .
    .
    .


    Bu bağlamda yurtdışı federasyonlarda akredite olan FTBRTURK platformunun çatı görevi görmesini, hali hazırda bahsi geçen disiplinlere özelleşmiş altyapının iyileşerek devam etmesini, talep üzerine aynı isimdeki takımın ismini değiştirilmesini (FTBRİZMİR) ve tüm ülke takımların beraberce oluşturduğu üst kurulun yönettiği bir platform olmasının mantıklı olacağını düşündük.. ** Takım İsmi konusunda fedekarlık gösteren arkadaşlara da ayrıca teşekkür etmek gerekiyor **


    Bu konu altında sizde fikirlerinizi beyan ederseniz en kısa zamanda tüm takımların eşit desteğiyle resmi oluşuma start vermek gerekiyor.. Önümüzdeki yıl yapılacak uluslararası müsabakalara katılımlar için önceliklendirme konusunda referans olacak TR Şampiyonalarının şimdiden tüm takımlarca ortak girişimlerle organize edilmesi gerekiyor..


    FTBRTURK platformu ana Açıkhava atıcılık disiplinlerine odaklanmış ve uluslararası federasyonlarca akredite bir platform ve ülkemiz atıcılığına hizmet etmek için kurulmuştur, bu bağlamda kurulacak üst kurulun hizmetinde ve yönetiminde olacaktır..


    Detaylı bilgi için;
    TURKISH AIR RIFLE FT & BR SHOOTERS • Başlığı görüntüle - Üst Kurul hk. (Önemli)

  • Avrupa'da ki gibi ülke genelindeki tüm takımlar ve fertlerle birlikte hobimizi bir adım daha ileriye taşıyarak profesyönelleşme adına uzun zamandır üzerinde konuşup tartıştığımız yapılması gereken önemli bir oluşumun temellerinin atılması mutluluk verici. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun...

    STEYR LG110 FT .177 cal. - Hawke Sidewinder 30 8-32x56
    DAYSDATE AİRWOLF MCT .22 cal.- NikkoStirling Targetmaster IR 10x50-60 MD
    FX T12 Synthetic .22 cal.- NikkoStirling Nighteater 4-16x50 IR
    WEİHRAUCH HW97KT .22 cal.- HAWKE Sport HD IR 4-12x50 AO
    ZORAKİ HP01 Ultra .177-.22 cal.- DİANA 4x32
    DRAGER Scuba 6lt-300 Bar
    [Resim Engellendi: http://i41.tinypic.com/2nk457p.jpg] [Resim Engellendi: http://img94.imageshack.us/img94/2324/imagejbe.jpg]

  • Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah süreç güzel bir şekilde tamamlanır.

  • Hayırlı olsun, yerel bir takım için bir hobidaşımız tarafından kurulan, kendi düzenlediği yarışmada kendi kurallarını uygulayan ve bunu kitapçık haline getiren FTBRTURK oluşumu kendini federasyona dönüştürüyor sanırım olayın özü bu.


    Zaten olması gereken bir şeydi, söz gelimi UEFA'nın Türkiyedeki temsilcisi Fenerbahçe, Galatasaray veya başka bir futbol kulübü müdür? yoksa TFF'midir?


    Ancak ülkemizde hobi adına resmi bir temsilci olacağından insanların rızası önemli. Kavgayı kırgınlığı önlemenin en kolay yolu sanırım düzenlenen ilk ulusal ft'de genel kurul toplantısının yapılması. Ülkede hobiye sahip çıkanların bir araya geldiği bu turnuva toplantısında alınacak kararlar sanırım kişilerin kendilerininkinden daha az tartışılır olacaktır.


    Dikkate alınacağından emin olmamakla birlikte bu ülkede bir süredir bu hobiyi yapan elimden geldiğince organizasyonlara katılmak isteyen, her hangi bir gruba ait olmayan tamamen tarafsız bir hobici olarak benim fikrim de görüşüm de bu.


    Yapılmak istenenler çok güzel olmakla birlikte tarihin bir çok döneminde olduğu gibi burada da yapılacakların yöntemi her şeyin kaderini belirleyecek görüşündeyim.

  • Havali camiasina hayirli ugurlu olsun.Cita her gecen gun biraz daha yukseliyor.Bununla dogru orantili profesyonellik,ekipman ve atici kaliteside artiyor.Daha cok ulusal ve uluslararasi yarismalarda boy gostermek dilegiyle...

  • Samet aslında tam öyle değil. Yapılan güzel girişimlerin diğer takımların desteği ile ulusal bir hal alma çabası oldu bu iş. FTBRTURK takımı fedakarlık gösterdi takım isimlerini değiştirerek FTBRTURK isminin üst kimlik olarak kullanılmasına olanak sağladı. Aslında konunun buralara gelmesi takımlar arası yapılan uzuuuunnn whatsup (emin ol ben okumaktan yoruldum, onlar yazmaktan yorulmadı) yazışmalarına dayanıyor. Epey şeyler tartışıldı, en son buna karar verildi.


    Tabi sizlerin görüşü bizler için çok önemli onun için böyle bir konu açıldı. Bu vesile ile atılan adımın camiaya hayırlı olmasını dilerim...

    Türk'ün Kızıl Elma'sı "BİRLİK" ola ki, Türk yurduna "DİRLİK" gele..

  • Murat abi bir takımım olmadığından sebep uzun whatsap yazışmalarının dışındayım sanırım. Benim görüşüm de yazdığım gibi. Hayırlı olsun kolaylıklar dilerim.

  • İZmirlli hobidaşlarımızın yaptığı bu fedakarlığı görmezden
    gelmek mümkün değil.Hepinize teşekkürler.
    Oluşacak Genel kurul muhtmelen bölgesel takım
    üyelerinden kurulacak (ki bence de öyle olmalı) böylelikle
    herkesin bu spor için ortak emekleri olacak.Bu ortak
    emeklerle Türkiye şampiyonları düzenlenecek.Bu
    şampiyonaların masraflarının düzenlenecek şehir takımının
    karşılması yerine her takımın içinde oluşturacağı üyelik
    aidat sistemine geçişle daha kolay olacağını düşünüyorum.
    Ben her zaman bu spor adına elimi taşın altına sokmaya
    hazırım.Bunu her zaman söylerim.Eğer istenilen özel bir
    kriter yoksa ya da uygun görülürsek bende kurul için
    elimden geleni yaparım.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Türkiye'de açıkhava havalı silah atıcılığı alanında önemli bir merhale daha geçilmiş oldu. Geçmişten bugüne emeği geçen herkese teşekkür ederim.


    Hayırlı olsun.

  • Hayırlı olsun güzel haberler.. :thumbup:


    Ama sizleri daha çok aramızda görmek isteriz, sadece duyurularda kalmasın isterim, tahmin edebiliyorum yoğunsunuzdur..
    Ama madem böyle bir amacımız var, bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşırsanız şahsım adına sevinirim..


    ft'nin ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar vardır muhakkak, nasıl antreman yapacağını bilmeyenler v.s.
    Daha öncede yazmıştım başka bi yerde; antreman programları sadece atıştan ibaret olmasa gerek, ama başka nedir bi fikrimiz yok.. (en azından ben bilmiyorum :) )
    Kimsede sır vermiyor ;) amaç tüm camiayı bu anlamda bilinçlendirmekse; bu potansiyeli yönlendirmek ve eğitmek yine sizlere düşüyor..


    Bu doğrultuda, takımlardan uzak kalan bireylere dönük; eğitim ve antreman müfredatı tadında dökümanlar hazırlanmalıydı, bence geç bile kalındı.. zira ne cevherler vardır aramızda da, haberimiz yoktur, kimbilir..


    Üst kurul bi şekilde seçilir, ''yarışmalara katılan mevcut arkadaşları kapsayan, sınırlı bişeyler olarak düşünmüyorsanız bu serüveni'' , bence bireysel yönlendirmelere bi yerlerden, daha da geç kalınmadan başlanmalı..



    ............
    bence ;)



    tekrar hayırlı olsun,
    teşekkürler..

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen valibey ().

  • Vali bey kardeşim oluşum çok yeni.Tüm takımların tek çatı altında birleştiği FT ve diğer branşlar ile ilgili tüm gelişmeleri,teknik detayları,ekipman yorumlarını FTBRTURK sitesinden takip edebilirsiniz.Bilgi birikimli bir arkadaşa benziyorsunuz,isterseniz katkıda bile bulunabilirsiniz ;)

  • Vali bey kardeşim oluşum çok yeni.Tüm takımların tek çatı altında birleştiği FT ve diğer branşlar ile ilgili tüm gelişmeleri,teknik detayları,ekipman yorumlarını FTBRTURK sitesinden takip edebilirsiniz.Bilgi birikimli bir arkadaşa benziyorsunuz,isterseniz katkıda bile bulunabilirsiniz ;)


    estagfurullah hocam, teşekkürler ayrıca g;$i


    yazdım yazdım sildim, bazen yapıyorum galiba bunu :)..


    Peki; dediğiniz gibi şimdilik takip ediyorum, henüz yeni varsayıyorum dediğiniz gibi ve konu, ve dahi kafalar karışmasın diye; karışık cümleler kurmaktan vazgeçiyorum.. ;)


    Umarım herşey güzel olur, kolaylıklar, başarılar dilerim..

  • Bu kararin alinmasi bahsi geçen disiplinler açisindan oldukça sevindirici.özellikle kendi takim isimlerini degistirerek Ftbrturk ismini ve forumunu tum takimlarin katilimiyla kurulacak ust kurula devretmeyi kabul eden İzmir ekibine tesekkur ederim.takimimdan yetki alabilirsem şahsım olarakta bir fiil kurulun herhangi bir bölümünde üstüme düşen bir vazife olursa yapmaya hazir oldugumu bilmenizi isterim.Bu vesileyle ufak tefek dargınlıkların sona ermesi ve hobidaslarin kaynasmasida gerceklesir umarim.İstanbul ekiplerininde katılımlarını bekliyoruz.

    steyr challenge
    cricket 6.35

  • Bu kararin alinmasi bahsi geçen disiplinler açisindan oldukça sevindirici.özellikle kendi takim isimlerini degistirerek Ftbrturk ismini ve forumunu tum takimlarin katilimiyla kurulacak ust kurula devretmeyi kabul eden İzmir ekibine tesekkur ederim.takimimdan yetki alabilirsem şahsım olarakta bir fiil kurulun herhangi bir bölümünde üstüme düşen bir vazife olursa yapmaya hazir oldugumu bilmenizi isterim.Bu vesileyle ufak tefek dargınlıkların sona ermesi ve hobidaslarin kaynasmasida gerceklesir umarim.İstanbul ekiplerininde katılımlarını bekliyoruz.


    Benim gibi herhangi bir takıma üye olmayıp bu oluşumun önemli/önemsiz herhangi bir aşamasında faydalı olabileceğini düşünen hobidaşlar olabilir bunu da unutmayalım lütfen. Kaliteli katılım gücü arttıracaktır.

  • Mesele herhangi bir takıma üye olmak değil spora gönül vermektir ;) Ulusal yarışmalara katılarak desteğinizi hissettirebilirsiniz

  • İzmirli dostlarin yaptiklari bu fedakarliktan dolayi sahsim adina tesekkur ederim , hobimizi daha saglikli bir sekilde yapabilmek icin en buyuk eksigimiz bir üst birlikti , buda izmirli dostlar sayesinde oldu. Diger takimlardaki arkadaslarinda yapacaklari katkilarla insallah kisa zamanda bu hobiyi daha iyi yerlere getirecegiz. Forumlara yazmayali baya oldugu icin su an biseyler yazmak bile zorluyor :) bundan sonra forum paylasimlarinada agirlik vermek lazim.

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Arkadaşlar tebrik ederim, hobimiz adına güzel kararlar almanızı destekliyor ve hertürlü yardıma hazır olduğumu bilmenizi istiyorum. Eminim bu kararlar hobimizi canlandırarak daha eğlenceli hale getirecektir.. Hayırlı olsun.

    Daystate Airwolf 5,5 cal
    Fx Bobcat 5,5 cal
    Hatsan AT44 long



    ve keşke herkes güzel düşünüp,güzel görse...

  • Hobiyi canlandırma , geliştirme adına önemli bir adım . Tebrik ederim.

    Zoraki Hp-01 Light 4.5mm :love:

  • Hobi adına duymayı özlediğimiz şeyler bunlar gerek yerel gerek uluslarası müsabakalarda çıtayı yükseltmeli katılımcı sayısını teşvik etmeliyiz sanıyorum artık bugünden sonra bu yeni anlayışla beraber pek çok şey pozitif anlamda değişecektir..Ülkemizde maalesef federasyon bazında desteklenmeyen bu spor branşı için tüm bireylerin birbirlerine destek olmaları gerekiyor..

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara