DJI Phantom FC40 - İlk Ayar, Deneme Uçuşu ve Kamera

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • slm. İsa bey sym x5c ile sizin makina ile arada fiyat farkı baya var aralarındaki fark nedir. sym x5c alsak cekim yapa bilirmiyiz. birde kullanması cok zormu almayı düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekür ederim.


    Selamlar. Şöyle izah edeyim: Biri Şahin, biri Mercedes. Syma oyuncaktır aslında. 50 metre uçurursunuz, sonra rüzgara kapılır gider, pat diye düşer. Kamerası göstermeliktir vs. Phantom ise kilometrelerce gider, rüzgara bana mısın demez, kamerası profesyoneldir, GPS ile konumunu korur, kalktığı yere otomatik döner, sorun olduğunda yavaş yavaş iniş yapar vs. vs. Çok özelliği var. Phantom'un kullanması daha kolay, ama başlangıç için Syma daha iyi olur.


    Bende biraz 4 kanal heli ile ilgilenmiştim, real flight g5 ile simulatör çalıştım 6 kanal için ama sonra bir video gördüm. Mekan da çekim de on numara. :thumbup:DJI Phantom 2 H3-3D, Slow FPV long flight on the ice-cold beach! How do I fly? QX550G - YouTube Bu videoyu izleyince valla çok etkilendim. Ama maddiyat yok mu?!?!?!?! :cursing:


    Maalesef, bu iş tamamen maddiyata dayalı...

  • Benim bildiğim batarya eklemeye göre değişiyor ama 10-12 dakikadan başlayıp ek batarya ile bu süreyi ikiye katlayabiliyorsunuz yani 25 dk.

    Zoraki HP01 Ultra .177

  • Peki son sorum. kilometrelerce gider dediniz ne kadar havada kalıyor.


    Yaklaşık 11 dakika.


    Benim bildiğim batarya eklemeye göre değişiyor ama 10-12 dakikadan başlayıp ek batarya ile bu süreyi ikiye katlayabiliyorsunuz yani 25 dk.


    Dediğiniz doğru. İki batarya bağlayıp uçuş süresini artıranlar var, ama yine de 25 dakikayı bulmuyor. 20 dakika civarında olur, ama bu bile çok iyi bir süre.

  • Benimde aklıma takılan bir şey var mesala x5c nin uçuş süresi ek pil ile 15 dk çıkabiliyor diye okumuştum peki ek bataryayı pil yuvası alabiliyormu ve yuvanın içinde fazla batarya soketi varmı yoksa extradan soket mi takılmalı

    AT44 WX-10 long LW Bushnell 6-24x50 aoeg ;tufey#
    6 lt 300 bar Drager
    Hatsan mod 75 optima 4*20 ;avci;

    Bu gün ALLAH için ne yaptın...?

  • Benimde aklıma takılan bir şey var mesala x5c nin uçuş süresi ek pil ile 15 dk çıkabiliyor diye okumuştum peki ek bataryayı pil yuvası alabiliyormu ve yuvanın içinde fazla batarya soketi varmı yoksa extradan soket mi takılmalı


    Onda öyle olmaz maalesef, kaldırmaz iki pili, biri bitince diğerini takmak lazım.