surf kamış hayal kırıklığı :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kıyıdan atım kolaylığı sağlaması açısından aldığım kamışın hali :) (aslında bunu yayınlamamın sebebi ürünü aldığım sitenin tavrı)


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Gerçekten kaliteli bir kamışmış :) Sizin için tesellisi fiyatı olabilir sanırım 30 35 lira civarı :)

    Zoraki Hp-01 Light 4.5mm :love:

  • Kamışın daha önceden darbe almasına bağlı mikro çatlaklar olabiliyor ve bazen bu gibi durumlar olabiliyor. Aynısı benim de başıma gelmişti. Şansıma benim alışveriş yaptığım bayi çok iyi niyetliydi ve bana daha iyi bir kamış vermişti ücretsiz olarak. Size tavsiyem shimano gibi sağlam bir şey alıp, ömür boyu kullanmanız. Shimano Alivio DX Surf 4.2M 150G sizin tüm ihtiyacınızı karşılayacağını düşünüyorum.
    Rastgele...

  • Bu tip ürünlerde fiyat bir yere kadar kalitenin de göstergesi olmakla beraber pahalı kamışların da patlayabildiğini kendim bizzat tecrübe ettim :)
    Ama yine de shimano, dam, daiwa, penn vs. gibi rüşdünü ispat etmiş veya hiç olmadı albastar, remixon gibi geniş pazar ağı ve desteği olan ürünleri kullanmanızı öneririm.

  • olta makinesini 10 + 1 muhtelif marka almaktansa shimano'nun 2+1 ini seçmiştim. Kesinlikle dediğiniz gibi kendini ispatlamış markaları tercih etmekte fayda var. Ürüne zarar gelse bile arkasında duruyorlar :)

    Zoraki Hp-01 Light 4.5mm :love:

  • Gerçekten kaliteli bir kamışmış Sizin için tesellisi fiyatı olabilir sanırım 30 35 lira civarı


    sanırım öyle :):)

    Kamışın daha önceden darbe almasına bağlı mikro çatlaklar olabiliyor ve bazen bu gibi durumlar olabiliyor. Aynısı benim de başıma gelmişti. Şansıma benim alışveriş yaptığım bayi çok iyi niyetliydi ve bana daha iyi bir kamış vermişti ücretsiz olarak. Size tavsiyem shimano gibi sağlam bir şey alıp, ömür boyu kullanmanız. Shimano Alivio DX Surf 4.2M 150G sizin tüm ihtiyacınızı karşılayacağını düşünüyorum.
    Rastgele...


    Teşekkürler tavsiye için ama sanırım surf kamışı decathlon'dan alacağım geçen gün aradığımı sanırım orada buldum :) Surf C 420 LIGHT KAMIŞ CAPERLAN 440 gr ağırlığında 120 gr atarı var


    üründen çok büyük bir beklentim zaten yoktu, sürekli denize balık tutmaya gidemediğim için 10-15 istavrit, 2-3 çinekop için bana yeterdi de ürünü aldığım siteye takıldım ben. gelen ürün 420 değil 405 cm di zaten olsun dedim iadeyle uğraşmamak için kırılınca aradım biz sizi arayacağız dediler ama nerde :) ürüne yorum yazıyorum yorumlarım çıkmıyor.

  • kamışın kalitesi elbette ortada ama, bana göre bu tek kullanımlık bir kamış olmadığına göre yeterince alakadar olunmalıydı..


    sattığının arkasında duramayanlara :thumbdown:

  • Caperlan kamışları inceledim. Kötü bir marka diye kesin bir hükmüm yok ama Türkiyede satışa sunulan ürünleri hayli vasat. Vileda sopasından hallice diyeyim özetle...
    Lineaeffe kamışlar fiyat performans bakımından avantajlı. Tavsiye ederim.

  • Geçmiş olsun emrah abi nadiren başa gelen olaylardan biri gelmiş başına inşallah bir daha olmaz geçen günlerde benimde makaranın dibinden kırıldı balığı çekerken vahim durum tekrar geçmiş olsun

    AT44 WX-10 long LW Bushnell 6-24x50 aoeg ;tufey#
    6 lt 300 bar Drager
    Hatsan mod 75 optima 4*20 ;avci;

    Bu gün ALLAH için ne yaptın...?

  • Caperlan ürünleri bazı modelleri gerçekten pahalı olması yanında,genel olarak fiyat performans ürünleridir.
    Şu an Dünya pazarında en çok satış yapan 4. Marka durumunda.
    Bunun en büyük nedenleri ise muadillerine göre aynı fiyata daha yüksek kalite,aynı kalite de daha ucuz ürün ve 2 yıl garanti.
    Ürünü kırdığınızda muhtemelen hiç sormadan yenisini verirler. :)

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Geçmiş olsun emrah abi nadiren başa gelen olaylardan biri gelmiş başına inşallah bir daha olmaz geçen günlerde benimde makaranın dibinden kırıldı balığı çekerken vahim durum tekrar geçmiş olsun


    sağol Fatih balık yüzünden kırılsaydı hiç üzülmezdim :)


    Caperlan ürünleri bazı modelleri gerçekten pahalı olması yanında,genel olarak fiyat performans ürünleridir.
    Şu an Dünya pazarında en çok satış yapan 4. Marka durumunda.
    Bunun en büyük nedenleri ise muadillerine göre aynı fiyata daha yüksek kalite,aynı kalite de daha ucuz ürün ve 2 yıl garanti.
    Ürünü kırdığınızda muhtemelen hiç sormadan yenisini verirler.


    decathlonun getirttiği bir markaymış o yüzden problem yaşayacağımı sanmıyorum gümrükte bekleyen yeni ürünleri varmış onları bekliyorum dediğiniz gibi bir şey olursa en azından değiştirirler :)