scuba tüp dolum maaliyeti

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bence pompayla doldurmak o kadarda abartılacak ir durum deil.ben her atışa gittiğimde özellikle tepe ören faliyetlerimi bilen bilir.5 defa full bitirip sonrada 5 defa doldururdum..sadece yaz ayında yapmadım oda terden sırılsıklam olmamak için.ama yazın atış yapılacaksa leş gibi ter kokmamak için scuba tüp alınır :) bide 5defa full dordurmak yoruyormu yoruyor tabi.ama abartılacak bir şey deil

    at 44 tactical optima 4x30 bushell dürbün hatsan pompa.......kral slug pompalı (red dot).........kral safari magum 5.5

  • bence pompayla doldurmak o kadarda abartılacak ir durum deil.ben her atışa gittiğimde özellikle tepe ören faliyetlerimi bilen bilir.5 defa full bitirip sonrada 5 defa doldururdum.


    maşallahınız var, kondisyonla alakalı..
    bende hep pompa kullandım, 3-5 dolum yapılabilir, şöyle geniş geniş yapılan bir piknik etkinliğinde..
    ama çok kolayda değil hani, hiç kullanmamış birinin hayalinde farklı hayaller canlanmasın.. :)

  • teşekkürler valibey evet kondüsyonla alakalı doğru söylüyorsunuz.hafta 3 gün ağırlık çalışıyorum.bu pompada iyi geliyor.ama dediğim gibi yazın sıcağında pompa kullanılmaz.zaten yaz geldimi faaliyetlerime baya ara veriyorum.pompa soğuk havalarda güzel. :)

    at 44 tactical optima 4x30 bushell dürbün hatsan pompa.......kral slug pompalı (red dot).........kral safari magum 5.5