Findeks Reklamı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Findeks hakkında bilgisi olan var mıdır? Ne kadar güncel ve doğru bilgi veriyor.

  • Kayıt olmak ücretsiz ve ilk kayıt olduğunuzda size puanınızı gösteriyor. Sanırım 2-3 tl karşılığında da güncel ve ayrıntılı bilgi ve puan değerleri veriyor diye biliyorum. Ben kayıt oldum ücretsiz. Ücret ödemediğim için de devamını tecrübe edemedim.

    Zoraki HP01 Ultra .177

  • Bir bilgi toplama yarışıdır gidiyor.ya elimizle veriyoruz yada çalıyorlar.tabi bu bilgileri vermeden de neticeyi nasıl öğreneceğiz değil mi.ama yinede bilgileri başkalarıyla paylaşma ihtimalleri olduğundan bulaşmadım şahsen.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • Ben hayatım boyunca kredi kullanmadım. Reklam ilgimi çekti meraktan sorgulattım. Bana 1800 e yakın bir puan verdi tavan 1900 puanmış ilginç geldi. Kriter ne? Nasıl hesaplıyorlar?

  • muhtemelen kayıt olduğunuzda girdiğiniz bilgiler ile tüm banka borçları bilgilerine ulaşıyorlar, öyle tahmin ediyorum yani..


    yoksa nasıl bilebilirler hakikaten.. başka bi fikrim yok.


    sizde kredi kullanmadığınız için puanınız yüksek çıkmış, herhalde..

  • Bankaların ortak anlaşma ve veri paylaşım yaptığı bir sistem olduğu için Bilgilerinize rahatlıkla ulaşabiliyorlar.

    Zoraki HP01 Ultra .177

  • Anlaşılan bilgilerimiz 3. kişi/kurumlarla paylaşılıyor.

  • Ben hayatım boyunca kredi kullanmadım. Reklam ilgimi çekti meraktan sorgulattım. Bana 1800 e yakın bir puan verdi tavan 1900 puanmış ilginç geldi. Kriter ne? Nasıl hesaplıyorlar?


    kredi kayıt bürosu ile bankaların anlaşması neticesinde her bankadan kullanmış olduğunuz kredi, kredi kartı, çek, ek hesap vs geri ödeme bilgileriniz-geç ödemeleriniz-gününde ödemeleriniz gibi bilgileriniz burada kayıt altına alınıp başka bir bankadan kredi çekmek istediğinizde veya kart almak istediğinizde basit bir sorgulamayla sizin risk durumuza ulaşabiliyorlar tabi hangi bankadan kredi çektiğiniz yada kart kullandığınızı göremiyorlar, sadece herhangi bir bankada krediniz, kredi kartınız, eksi bakiyeli hesabınız vs varmı varsa ödemelerinizde gecikmeleriniz olmuşmu bunları görebiliyorlar buradaki amaç bankaların kredi kullandırırken karşılaşabilecekleri riskleri en aza indirmektir. kriter olarakta dediğim gibi aylık düzenli bir geliriniz olup olmadığı, kredi, kredi kartı, ek hesap, çek, senet, vs. kullanıp kullanmadığınızdır, varsa kredileriniz/kartlarınız aylık gelirinizin bunları karşılamada ne derecede yeterli olduğu ve sizin banka için nekadar risk taşıdığınızdır. puan sistem tarafından belirlenir şuan değiştimi bilmiyorum ama 1200 ün altında puanınız olursa riskli oluyorsunuz kefil talebinde bulunabiliyorlar sizden veya kart vermiyorlar falan filan işte :)

    • Zoraki Hp 01_2 Ultra 4.5mm :thumbup:;kovboys;
    • Barska Sniper 6-24X50 ir 2G :thumbup:;#taban^lm;s,S
    • Stoeger Atac Suppressor 5.5mm :sleeping:
    • Stoeger 4-16x44 AO :sleeping:
    • XCORTECH X3200 ;tufey#+;tuftabV#
  • arkadaşlar bankaların hepsinde online işlemler menülerinde (garanti,iş bankası gibi) girdiğinizde kredi bilgileri direk olarak çıkıyor ve son derece güzel şekilde bilgi veriyor. gerek yok findeks falan filana boşverin bankanızın online işlemler menüsüne bakın.

    Kral Arms Puncher Maxi S 0,25 (6,35) - Vector 4-14x50 FFP (Test Edelim)



    Kalibrgun Cricket Standart PLB 5,5mm (Satıldı)
    Crosman M4 - 4,5 mm (satıldı)
    Hatsan AT 44 Tactical 4,5 mm (satıldı)
    Stoeger X20 Suppressor 4,5 mm (satıldı)
    Stoeger ATAC Suppressor 5,5 mm (satıldı)
    Hatsan Galatian 4 5,5 mm - UTG Leapers 4-16x50 (satıldı)
    Umarex Beretta CX4 Storm 4,5 mm (satıldı)
    Umarex Beretta PX4 Storm 4,5 mm (satıldı)
    Swiss Arms F92 Beretta BB gun (satıldı)
    Daisy Powerline 500 BB gun (satıldı)
    Gamo PT 85 Blowback 4,5 mm (satıldı)
    Weihrauch HW45 4,5 mm (satıldı)