Bir pelletin sahte olup olmadığını nasıl anlarız BKNZ PRO HUNTER ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • gamo pelletlerin her biri farklı şekilde tüfeğe oturuyor neredeyse. bu şekilde sanırsam isabet çok zor. geçenlerde jsb aldım çok kullanmadım ama tabiri caizse cukk diye oturuyor silaha.

    Weihrauch Hw 77k .22
    Hawke Sport Hd Ir 3-9x40 AO
    Gamo Black Fusion İgt Mach 1 .22
    JSB Exact Jumbo RS Diabolo 13.43

  • haklısınız belki ama hocam bu merette çöp şiş üstüne yenilen çekirdek gibi sarıyor adamı. pıt-pıt-pıt derken bir oturuşta bir kutu bitiyor her daim.


    jsb yerine göre 25-30 TL bir kutusu, ben alıyorum gamoyu 10 TL'dan. 3-te-1 neredeyse. kaşıntı yapıyor...


    walla kutu bitince deniz kenarında gözümün çok çakıl taşlarına kaymışlığı vardır.. atarmı ki diye.. :)

  • birde aklıma gelen bişey var benim.. şu kutularda artık strafor yerine kullanılan plastik katmanlı dolgu malzemesi var. nedir adı bilmiyorum.


    yahu onu bir aparatla 5.5 mm çapında silindirler halinde kesebilsek... acaba namlu temzileme keçesi gibi kullanabilirmiyiz ki?

  • jsb yerine göre 25-30 TL bir kutusu, ben alıyorum gamoyu 10 TL'dan. 3-te-1 neredeyse. kaşıntı yapıyor...

    Jsb candır can.Tabiri caizse tüfek kalitesiz olsa bile jsb absorbe ediyor.

  • birde aklıma gelen bişey var benim.. şu kutularda artık strafor yerine kullanılan plastik katmanlı dolgu malzemesi var. nedir adı bilmiyorum.


    yahu onu bir aparatla 5.5 mm çapında silindirler halinde kesebilsek... acaba namlu temzileme keçesi gibi kullanabilirmiyiz ki?

    Yanılmıyorsam oda petrol ürünü emisyon yapmaz diye düşünüyorum sadece bir kısım namlu içini sıyırabilir tam temizlik yapmayabilir bence yine eniyisi yün keçe veye pamuklu bezdir

    kral bull pup .22
    stoeger atac suppressor .22
    hatsan mod 99 .22
    tacvectör optic 10-40x60 satılık

  • saçma diye koyup atmayı düşünüyordum.. sıyırsa da yeter. kaba pislik kurşun kalıntısı falan varsa süpürsün.


    geçen namlunun içine balata spreyi sıktım. çıkan kara suyu, pisliği aklım almadı. iyice temizleyip kuruladıktan sonra tekrar yağlayıp bırakmıştım. zahmetli iş.. koyalım içine süngeri sıkalım gitsin. süpürür içinde ne varsa diyorum.

    • Official Post

    isabetli ve keyifli 250 atışmı isabetsiz can sıkan moral bozan 750 atışmı sahsım 250 derim tabi birde spot on pelletler vardı hala varmı bilemiyorum varsa tercih edeceğiniz fiyatlara satılıyor

  • Arkadaşlar isabet konusuda jsb üzerine tanımam. Gamonun gurupmanı sıfır benim gözümde.

    Gamo cfx royal 5.5
    Gamo 3-9x50 wr/30
    JSB Diabolo Exact Jumbo Rs 5.52 13.43 grains

  • Ha bu arada gamo kadar tesirlimidir bilemem cünkü jsb çok yumuşak bir pellet fakat isabeti çok iyi.

    Gamo cfx royal 5.5
    Gamo 3-9x50 wr/30
    JSB Diabolo Exact Jumbo Rs 5.52 13.43 grains

  • herkese merhaba. 1 saattir gamo match 5.5 pelletlerle ugrasıyorum. bıkmadan üşenmeden 250 tane pelletin cımbızla eteklerin altındaki fazlalıklarını ve çapaklarını temizliyorum. bunlarda çıkan parçalar. şunuda söyliyim her aldıgım pellet gibi bunlarıda bulaşık detarjanıyla güzelce yıkamıstım ve bi kabın içine havlu serip pelletleri salladım pelletler aşırı derecede pis. havlu siyaha boyandı pelletler ise parladı. her neyse elinde bu pelletlerden olan varsa daha fazla kullanmamalarını tavsıye ederım..

    px5 pro mavi lamine 5.5

    bigmax 6.35 modlu 93 j

    puncher breaker 6.35

    süper jumbo 5.5

    puncher maxi 5.5

    hatsan mod33 5.5

    hatsan mod 25

    hatsan escort magnum

    baikal 16 cal çifte

  • Ben de ilk defa gamo aldığımda acaba sahte mi diye düşünmüştüm. Pellet etekleri ezik olabiliyor hemen hepsi çapaklı striker da 20 metre gez göz arpacıkta kullandığım jet marka dandik pelletlerden etek çapı haricinde cok da fark göremedim.

  • Sahte demesekte jsb diye hatsan icin uretilen kalin Etekli jsb de geldi elimize zamaninda ne oldu satici kaybetti tuketici degil. O yuzden jsb alirken kirmiz bandin olmasi onemli...