Katıksız katırdan enstantaneler..

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bu pelletten memnunsunuz sanırım.başka bir pellet kullanıyor musunuz?yoksa hep aynı mı?bir de uzun mesafedede etkili mi bu pellet?

    8)

  • Jsb exact monster 25 grain , hunter, gamo ts-22 isabet olarak geniş inceleme fırsatım olmadı ama genel anlamda şişe vs. Parçalamak için uygundur hepsi hunter arada sapıtıyo, torpedo uzun mesafedede güzel, yere çarptı mı çıkan paaarrrrr sesi mest ediyor özellikle :) ince mehmet 25 grain bol geliyor bu arada.

    Kral N-11 Gas Piston

  • teşekkürler tespitler için.ben tek tip pellet kullanmak istiyorum...pazartesiye mod125 vortex alacağım inşallah.bende torpedo 20 graini düşünüyordum...şimdi emin oldum...atış tekniğimi iyice geliştirene kadar pelletimi değiştirmeyeceğim..

    8)

  • Mod 95 imdede aşağı yukarı aynı sonuçları verdi yakın mesafede bu torpedo pellet.Genel anlamda hatsan silahların sevdiği pellet abi hele birde magnumsa silah gerekli hızı vermiş oluyor düşme olmuyor.Tavsiye ederim abi silahın hayırlı olsun bu arada isabetli atışlar :)

    Kral N-11 Gas Piston

  • Mesajlarımı düzenleyemiyorum moderatör yardımcı olabilir mi ?

    Kral N-11 Gas Piston