lock down mount ayak

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu konudaki tecrübelerinize ihtiyacım var.şimdi lock down ayaklar uzun mesafe atışları için kullanılıyor diye biliyorum. Uzun mesafeden kasıt bu ayaklar için kaç metreye kadardır? Dm 60 ayakla diana 4-16x42 dürbün nasıl bir ikili olur sizce bu ikiliyle kaç metrelere atabilirim mod 54 ile?

  • Ayrıca avdoğa firmasıyla görüştüm dianalarda namlu düşüklüğü söz konusu değildir lock down ayaklar uzun mesafelere atış yapmak içindir dedi m.alibey avdoğadan.

  • Lock down mount öne doğru 1 mm eğimlidir. Namlu düşüklüğü olan tüfekler için kullanılır.
    Diana mod460 larda kronik namlu düşüklüğü vardır.
    Duyduğunuz şeylere inanmayın. Hatta bu yazdıklarıma da.
    Sadece biraz araştırın. Nette onlarca sayfa var bahsi geçen konuyla ilgili.
    Bu arada o mu, bu mu diye çok da deşmeye gerek yok. Bir ucundan başlayıp denemeniz ve içinizin rahat etmesi için bazı şeyleri kendiniz test etmelisiniz.
    Alın bir yatagun dampa, bir de hawke 3-9x32.
    Kullanın, beğenmezseniz temiz kullanmanız durumunda forumda fazlaca kayba uğramadan elden çıkarırsınız.
    Kimse sizin için en doğrudu nefşr bikemez.

  • sayın xiphias anladım ne demek istediğinizi doğru bir değil birden fazla kişiye göre.o yüzden herkes kendi doğrusunu yaşıyor demek istiyorsunuz bu konularda.haklısınız şimdi adam kalkıp şu dürbünü al dese ben de alsam dürbün bozulsa adı sen al dedin olacak.