Sam Yang Sumatra Carbine 6,35mm tamir yaptıranbileceğim güvenilir yer biliyor musunuz?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tüfek boşken, 1,5 metre kadar düşerek, namlu ve dürbüne darbe aldı. Görünen herhangi bir zarar yok fakat şarjör, yuvasınetrafına çok az da olsa süttünerek giriyor ve kurşunu sürerken, şarjör yerinden çıkar gibi oluyor. Lever action şarjörü çeviremiyor. Destek ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Bu tüfek benim için gerçekten çok değerli. Hepinize kazasız, sağlıklı günler. İstanbul Sarıyer' de yaşıyorum bu arada
    . Sağlıcakla

  • Baya bi darbe almış gibi duruyor, yani yükseklik çok yok ama ilk namlu ucumu çarptı yere ne olduysa, burdan moment kazanıp bloktaki şarjör yuvasını azda olsa içe doğru kapatmış sanki şarjörün sürtünmesi bu yüzden olsa gerek..



    şarjör yuvasınındaki kapanma genişletilebilir, lever action tamir edilebilir.. belki en fazla yerinden yay v.s. çıkmıştır, büyütülecek bişey değildir belkide..


    Forumda kendi imkanları ile bişeyler yapan arkadaşlar var ama uzaktan görmeden olmaz bu işler..Yasin (wrangler) size yakın , bi görüşün bakalım.. Olmadı sizi yönlendirir en azından.

  • Forum üyelerimizden wrangler veya mustafa ekiz'e bir danışın. Her ikisi de işinin ehli, becerikli insanlar.