AT 44 QE LONG LW CHRONY SONUÇLARI

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar,


    Bugün Hatsan'ın yeni diyebileceğimiz modellerinden AT 44 Long LW QE(22) tüfeğinin chrony hız testini bitirdik.Mühimmat 30 gr solid İnce Memed,güç ayarı maximum,200-100 bar arası 35 atış;
    Ortalama hız 804 Fps
    Minimum 767 Fps Maximum 830 Fps
    Average Deviation :13 Fps


    GÜÇ:43 Fpe


    Soruları duyar gibiyim neden 30 gr solid kullandın diye bu tamamen benim kullanım tarzımla alakalı,uzun mesafe plinking de bu kombinasyonun oldukça başarılı olduğunu gördüm.Geçen hafta takım buluşmamızda da 50 metre grupmanı oldukça başarılıydı.160 metre atışlarımda da silah beni mahcup etmedi.
    Silah TH kundak olup namlu ceketli olarak geliyor ve bu güçte bir silah için ses oldukça düşük,gayet başarılı.Diğer özellikler bilinen ayrıntılar.
    Sonuç olarak bu kombinasyonda, fabrika çıkışı modifiyesiz haliyle gücü ve stabilitesi beni çok mutlu etti.JSB 18 gr ile de deneyip sonuçları paylaşacağım.


    Saygılar

    Halil ÖZAK
    20.01.1967

  • hayırlı uğurlu olsun Halil Bey.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • İnceleme için teşekkürler bu arada tüfeğiniz hayırlı olsun..

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

  • İleride pcp'ye geçmek için düşündüğüm bir tüfek long qe. incelemelerinizi takipteyim hayırlısı olsun.

    Hatsan Striker 1000s .22cal 3-9x32

  • İleride pcp'ye geçmek için düşündüğüm bir tüfek long qe. incelemelerinizi takipteyim hayırlısı olsun.

    Teşekkürler,

    Halil ÖZAK
    20.01.1967

  • Hunter Extreme SE .22 kullanıcısıyım. AT44 long QE'ye merak sardım şu aralar. Yurt dışındada tutulan modeli olarak gösteriliyor. Ceketli namluda modifiyesiz atışlarda iki atış arasındaki namlu çıkış hızı farkını ne kadar ölçtünüz.

  • Average deviation 13 fps ilk mesajda yazmıştım

    Halil ÖZAK
    20.01.1967

  • Fiyatına göre iyi denilebilir o zaman. Tabiki uzun vadeli kullanımda ölçmek daha iyi olurdu. Forumda AT44 ile ilgili bir sürü problem içeren mesajlarda ilgimi çekti. Kullanıcı olarak önerebileceğiniz bir PCP mi ?

  • Kesinlikle fiyat performans olarak sizi mutlu eder.Verdiğim değerler modifiyesiz olup bana gore bisey yapmaya da gerek yok .
    Tabii kullanım amaciniz önemli benim istediğim güç ve isabeti oldukça tatmin edici.

    Halil ÖZAK
    20.01.1967

  • Teşekkür ederim. BT65 QE düşünüyordum başta ama aşırı hız ve güçte isabetliliği olumsuz etkiliyor. JSB exact kırmızı kutu kullanıyorum genelde. AT44 güç ağırlık ve boyut olarakta uygun görünüyor. Fabrikasıda izmir Kemalpaşada zaten fırsat bulursam denemeye gitmeyi düşünüyorum servis imkanlarının iyi olduğunu söylüyorlar.

  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

  • halil bey, bende de long lw var ve bu ince Mehmetleri nasıl kullanıyorsunuz anlamadım, kitlemiyormu tüfeği? kurma kolunu nasıl kuruyorsunuz? tüfeğinize zarar vermiyormu? bu işin bir yöntemi varmı? bu tüfekte nasıl ince Mehmet kullanabilirim? çok soru oldu ama kusura bakmayın, tüfeğimde ince Mehmet kullanmak istiyorum, jbs 18 grain gibi namluya ve şarjöre kolay girmesinin yolu nedir hala bulamadım.

  • Bu peletlerin bazıları maalesef 5.52 nin üstünde,böyle olunca da şarjöre zor oturuyor.
    Sayın İnceyle bizzat görüşüp durumu izah ettim son serilerde problem yok.Tavsiyem satın alırken kumpasla ölçmeniz olacak


    Saygılar

    Halil ÖZAK
    20.01.1967

  • Bu peletlerin bazıları maalesef 5.52 nin üstünde,böyle olunca da şarjöre zor oturuyor.
    Sayın İnceyle bizzat görüşüp durumu izah ettim son serilerde problem yok.Tavsiyem satın alırken kumpasla ölçmeniz olacak


    Saygılar

    peki bu ince Mehmetlerin eteksiz olanların dan yokmudur? hep etekli olarak mı üretiliyor?

  • bulletler konusunda seçenek az İncememed biraz daha gramaj olarak sapmayı azaltır vede tüfekler üzerindeki denemelerdeki sonuçlara göre kendini geliştirirse iyi olacak ama her tüfekte aynı olmuyor tabiki kimisi 5.51 kimisi 5.53 seviyor .

    Hatsan AT 44 NOVA COMPACT 5.5
    300 bar yarıkarbon luxfer
    Huğlu 104A Süperpoze