[İnceleme] Dünyanın En Ucuz Quadcopteri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhaba,
    Az önce tamamladığım H8 Mini inceleme videomu sizlerle paylaşmak istiyorum.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Ürünü http://goo.gl/eZxEmB adresinden 13.99 Dolara satın alabilirsiniz. Şu anda dünyanın en uygun fiyatlı quadcopterleri arasında ve başlangıç için ideal. Açıkçası ben de çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim. Üründe pek çok özellik mevcut. Detayları videomda bulabilirsiniz.



    İyi seyirler...

  • İsa bey incelemeleriniz uzun zamandır ilgimi çekiyor fiyatların yüksek olması sebebiyle başlayamadım bir türlü bu eğlenceye ancak bunun fiyatı epey uygun ne kadar sürede geliyor acaba ve gümrük problemi yaşanır mı acaba tutar düşük aslında ama sormadan edemedim

    At-44 Long Lw .22 + Hawke 6-24x50 mil-dot IR
    Drager 6 LT Scuba

  • iyi akşamlar incelemelerinizi takip ediyorum size bir sorum olacak Parrot tarzı drone arıyorum ancak parrotların fiyatı malum 3.0 modeli 3000 lira , bildiğiniz uygun fiyata anlık görüntüleme yapan drone yada rc helikopter tavsiye edebilir misiniz?

    Hatsan Mod 85 Sniper Vortex
    Optima 3-9x44E

  • Çok güzel bir inceleme videosu olmuş tebrikler,havalı silahlarda neden böyle incelemeler yok diye sormadan edemiyor insan

    "Söylediğini düşünmek,düşündüğünü söylemekten daha zordur"
    "Yüksekten düşenin canı daha çok acır"
    agt




    Daystate Airwolf Mct Tactical 5.5-zeiss conquest 5*20-50 s;,s
    hatsan mod 125 sniper vortex-SATILIK
    +;tuftabV#

  • İsa bey incelemeleriniz uzun zamandır ilgimi çekiyor fiyatların yüksek olması sebebiyle başlayamadım bir türlü bu eğlenceye ancak bunun fiyatı epey uygun ne kadar sürede geliyor acaba ve gümrük problemi yaşanır mı acaba tutar düşük aslında ama sormadan edemedim

    Mesajınız için çok teşekkür ederim. Şu anda alınabilecek en iyi cihaz bu bence. Kalitesine ve hızına göre fiyatı çok çok iyi. Yaklaşık olarak 30 gün diyeyim, gümrüğe takılmaz kesinlikle. Kapınıza kadar gelir 5 kuruş ödemeden.

    iyi akşamlar incelemelerinizi takip ediyorum size bir sorum olacak Parrot tarzı drone arıyorum ancak parrotların fiyatı malum 3.0 modeli 3000 lira , bildiğiniz uygun fiyata anlık görüntüleme yapan drone yada rc helikopter tavsiye edebilir misiniz?

    Çok teşekkür ediyorum size de. Parrot'lardan uzak durun. Onlar hobi-oyuncak arasıdır. 3000 TL'ye bir Phantom 2 Vision veya biraz daha zorlayarak Vision+ alabilirsiniz ve gerçek anlamda profesyonel havadan görüntüleme yapabilirsiniz.

    Çok güzel bir inceleme videosu olmuş tebrikler,havalı silahlarda neden böyle incelemeler yok diye sormadan edemiyor insan

    Çok teşekkür ederim. Bunu hiç düşünmemiştim aslında. Bugüne kadar 2-3 havalı silah kullandım, ama şu an elimde yok. Keşke onları da çekseymişim böyle :)

  • Çok teşekkür ediyorum size de. Parrot'lardan uzak durun. Onlar hobi-oyuncak arasıdır. 3000 TL'ye bir Phantom 2 Vision veya biraz daha zorlayarak Vision+ alabilirsiniz ve gerçek anlamda profesyonel havadan görüntüleme yapabilirsiniz.

    ben dün uyku tutmayınca sizin bütün incelemelerinizi okudum , izledim sitenizden wltoys v666 ya karar verdim ancak banggood ve gearbestten satın almak gerekiyor Türkiyede yok , doların fiyatı malum üründe 140 dolar civarında buda gümrük limitini bayağı aşıyor kutuda 55 cm civarlarında bu gümrüğe takılırmı kutuya banggod simgesini kaldırıp gift yazdırsak şansımız olurmu bide bu sitelerin fatura tutarını düşük gösterme gibi durumları oluyor mu? son olarakta sıfır wltoys v666 mı önerirsiniz 2. el parrot 2.0 mı (2. eline gerek yok wltoys v666da aynı işi görür , aynı kaliteyi verir dermisiniz) v666 boyutlarında , fpv özelliği olan benim bilmediğim sizin önerebileceğiniz quadcopter var mı? (syma x5sw , v686g , hubsan x4 fpv yi eledim)

    Hatsan Mod 85 Sniper Vortex
    Optima 3-9x44E

  • İsa bey gece videoyu izleme fırsatım oldu yanlış hatırlamıyorsam 5~6 dk gibi uçuş süresinden bahsetmişsiniz bunu uzatma imkanı yokmu acaba batarya kapasitesi yüksek bir batarya kullanmış olsak bu süre artma durumu olur mu Türk insanıyız ya hemen modifiye edelim :)

    At-44 Long Lw .22 + Hawke 6-24x50 mil-dot IR
    Drager 6 LT Scuba

  • İsa bey gece videoyu izleme fırsatım oldu yanlış hatırlamıyorsam 5~6 dk gibi uçuş süresinden bahsetmişsiniz bunu uzatma imkanı yokmu acaba batarya kapasitesi yüksek bir batarya kullanmış olsak bu süre artma durumu olur mu Türk insanıyız ya hemen modifiye edelim

    bu konuyu bende araştırıyordum kapasitesi yüksek pil kullanılarak bu sağlanıyor ancak batarya kapasitesi arttığında boyutuda arttığından pil yuvasına uymuyo bu durumda altına yada üstüne bantlamak gerekiyor yada 2-3 adet pil alıp bitince değiştirip değiştirip kullanmak gerekiyo

    Hatsan Mod 85 Sniper Vortex
    Optima 3-9x44E

  • bugün itibariyle siparişi geçtim ama extra pil işi de kafama yattı ancak siparişi geçmiş oldum neyse bir gelsin bakalım da modifiye işi tutmaz ise o zaman pilde sipariş edeceğim ben oğlum için alıyorum ancak keyif alırsam çıtayı arttırabilirim gibi işte o zaman tecrübelerinize ihtiyacım olacak..

    At-44 Long Lw .22 + Hawke 6-24x50 mil-dot IR
    Drager 6 LT Scuba

  • ben dün uyku tutmayınca sizin bütün incelemelerinizi okudum , izledim sitenizden wltoys v666 ya karar verdim ancak banggood ve gearbestten satın almak gerekiyor Türkiyede yok , doların fiyatı malum üründe 140 dolar civarında buda gümrük limitini bayağı aşıyor kutuda 55 cm civarlarında bu gümrüğe takılırmı kutuya banggod simgesini kaldırıp gift yazdırsak şansımız olurmu bide bu sitelerin fatura tutarını düşük gösterme gibi durumları oluyor mu? son olarakta sıfır wltoys v666 mı önerirsiniz 2. el parrot 2.0 mı (2. eline gerek yok wltoys v666da aynı işi görür , aynı kaliteyi verir dermisiniz) v666 boyutlarında , fpv özelliği olan benim bilmediğim sizin önerebileceğiniz quadcopter var mı? (syma x5sw , v686g , hubsan x4 fpv yi eledim)

    Maalesef kutu boyutundan dolayı gümrüğe girme ihtimali çok yüksek. Üzerine gift yazdırsanız dahi fayda etmiyor artık, tek tek nedir ne değildir diye kontrol ediyorlar artık. Diğer opsiyon için de aynısı geçerli. Tabii Parrot daha kaliteli WLToys'a göre, ama ikinci el alırken görerek ve en az bir tam batarya kullanıp test ederek almak gerek. Aslında bunların hepsi oyuncak sınıfında, ama yine de içlerinde V666 en iyisi sayılabilir. Hubsan X4 FPV çok ufak ve stabil değil, artık onu tavsiye etmiyorum.

    İsa bey gece videoyu izleme fırsatım oldu yanlış hatırlamıyorsam 5~6 dk gibi uçuş süresinden bahsetmişsiniz bunu uzatma imkanı yokmu acaba batarya kapasitesi yüksek bir batarya kullanmış olsak bu süre artma durumu olur mu Türk insanıyız ya hemen modifiye edelim :)

    Ahmet Bey, aynı ebatlara ve teknik değerlere sahip, fakat daha yüksek mAh'li piller kullanabilirsiniz tabii, ama maalesef pek fazla bir etkisi de olmuyor doğrusu. Bu tür oyuncak sınıfı ürünlerde zatne 5 dakikadan sonra motor ısınmaya, dolayısıyla aşınmaya başlıyor. Kendi bataryasıyla diyelim ki 50 uçuştan sonra motorlar zedelenmeye başlıyorsa, diğer türlü 20-30 uçuştan sonra buna başlayacak. Dolayısıyla tavsiye etmiyorum. Şu an 5 bataryalı paketi mevcut. Onu almanız daha iyi olur, ama yine de her uçuştan sonra en az 3-4 dakika motorları soğutmakta fayda var.

  • Maalesef kutu boyutundan dolayı gümrüğe girme ihtimali çok yüksek. Üzerine gift yazdırsanız dahi fayda etmiyor artık, tek tek nedir ne değildir diye kontrol ediyorlar artık. Diğer opsiyon için de aynısı geçerli. Tabii Parrot daha kaliteli WLToys'a göre, ama ikinci el alırken görerek ve en az bir tam batarya kullanıp test ederek almak gerek. Aslında bunların hepsi oyuncak sınıfında, ama yine de içlerinde V666 en iyisi sayılabilir. Hubsan X4 FPV çok ufak ve stabil değil, artık onu tavsiye etmiyorum.

    cevaplarınız için çok teşekkürler , merak ettiğim son konu yedek parça siparişide vermeyi düşünüyorum bunların yanında ancak 4 adet motor 4 adet motor montaj gövdesi 3 adet pil 1 takım kanat 1 takım dişli gibi kırılabilecek yerleri sipariş etmeyi düşünüyorum bunlar 4 adet olması sıkıntı cıkarırmı sonucta bazıları kendiliğinden 4 adet ticari mala girermi boyutları malum ambalaj ağırlığı 40 gram olan şeyler 5 cm boyundalar ve faturaya hepsini tek tek değilde spare parts kit for v666 tek kalem altında yazdırmayı düşünüyorum gearbest le görüştüm gümrükte sorun çıkmaması için elimizden geleni yaparız dediler (fatura tutarını düşük gösterme , tek kalemde yazma gibi gibi) hiç böyle bir siparişiniz oldumu ne gibi durumlarla karşılaştınız?

    Hatsan Mod 85 Sniper Vortex
    Optima 3-9x44E

  • cevaplarınız için çok teşekkürler , merak ettiğim son konu yedek parça siparişide vermeyi düşünüyorum bunların yanında ancak 4 adet motor 4 adet motor montaj gövdesi 3 adet pil 1 takım kanat 1 takım dişli gibi kırılabilecek yerleri sipariş etmeyi düşünüyorum bunlar 4 adet olması sıkıntı cıkarırmı sonucta bazıları kendiliğinden 4 adet ticari mala girermi boyutları malum ambalaj ağırlığı 40 gram olan şeyler 5 cm boyundalar ve faturaya hepsini tek tek değilde spare parts kit for v666 tek kalem altında yazdırmayı düşünüyorum gearbest le görüştüm gümrükte sorun çıkmaması için elimizden geleni yaparız dediler (fatura tutarını düşük gösterme , tek kalemde yazma gibi gibi) hiç böyle bir siparişiniz oldumu ne gibi durumlarla karşılaştınız?

    Rica ederim. Bunlar çok ufak paralar olduğu için hiçbir sıkıntı olmaz. Gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz. Açıkçası gümrük biraz şans işiü JI Phantom (1000 Dolarlık ürün) gümrüğe takılmadan kapıma kadar geldi, ama 16 Dolarlık bir başka ürün için gümrüğe gittim mesela... Bence hiçbir şey yapmayın, yapsanız da sonuç değişmiyor çünkü...

  • Başarılı çalışmalarınızı takip ediyorum, emeğinize sağlık.


    Quadcopter mi, uçak mı önerirsiniz? ucuz şekilde halletmek istiyorum.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Çok teşekkür ederim görüşleriniz için. Açıkçası uçak çok daha zor bu ürünlere göre. Bu tarz ufak bir quadcopterle başlamanızı tavsiye ederim ben.

  • Özür dilerim benim hatam daha önce helikopter kullandım android rc control programlarindanda pratik yapiyorum kontrole hakimim diyebilirim kameralı copterim vardı ben kamerasını rc arabama takmistim helikopter kullanmak ile quadcopter kullanmak ayni mi bilemiyorum.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Pervane sayısı ne kadar fazla olursa kullanmak da o kadar kolay olur. Bu bakımdan quadcopter daha kolay, ama zorla başlarsanız o da sizin için bir artı olur.

  • İsa bey merhaba , v666 için mushroom anten almayı düşünüyorum bu linkteki anten ne kadar faydalıdır menzili ne kadar arttırır sipariş versem faydalı olur mu yoksa verdiğim paraya değmez mi? kendi anteninin güç değerlerini bulamadım


    http://www.gearbest.com/rc-parts/pp_69370.html


    bide şu lipo pil v666 için uygunmudur girişi t plug


    http://www.gearbest.com/radio-control/pp_171687.html


    kumandanın etki alanını arttırmak için ne yapmamız gerekir anten değişsek faydalı olurmu? 2.4 ghz bütün antenler faydalı olurmu anten tavsiyesi verebilir misiniz?

    Hatsan Mod 85 Sniper Vortex
    Optima 3-9x44E

  • arkadaşlar pilleri en kolay ve ucuza halledebilirsiniz istanbul karaköyde birikim batarya var ben oraya Sipariş verip yaptırıyorum ucuz ve kaliteli

    agt Havalı Hobiler agt

  • Merhabalar. Antenler faydalı olur kesinlikle, tavsiye ederim. Menzili %50 oranında artırır. Kendi anteninin güç değerleri yazmıyor hiçbir yerde maalesef. Pil de değerler olarak uygun, ama sığıp sığar mı ondan emin değilim. Sığmazsa veya küçük gelirse de bantla vs. halledersiniz bence. Kumanda menzilinin artışı için de anten deneyebilirsiniz tabii, böyle yapanlar vardı.

  • Merhaabalar. Antenler faydalı olur kesinlikle, tavsiye ederim. Menzili %50 oranında artırır. Kendi anteninin güç değerleri yazmıyor hiçbir yerde maalesef. Pil de değerler olarak uygun, ama sığıp sığar mı ondan emin değilim. Sığmazsa veya küçük gelirse de bantla vs. halledersiniz bence.

    7x3x1 kendi pilleri , 7x3.4x1.1 bu piller hem daha ucuz hem daha kaliteli göründü ancak girişleri farklı gibi geldi bana sıkıntı olurmu o

    Hatsan Mod 85 Sniper Vortex
    Optima 3-9x44E