Puncher namlu kalitesi değişmiş..??

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar herkese mrb. bugün Puncher hakkında kafamdaki soruları sormak için Kral Arms'ı aradım, sağolsun telefondaki beyefendi çok nazik ve kibar ve gayet ilgili bir şekilde yardımcı oldu, ilk olarak şarjörü sordum onu zaten hemen hallettik dedi zaten bildiğim için detay sormadım, sonra namluyu sordum ilk serilerde namlu crownlarında sorun varmış internette kullanıcı arkadaşlar bu durumdan dolayı sıkıntılarını belirtmişler dedim, ilk serilerde bu sorunun olduğunu ve (buraya dikkat çekmek istiyorum) ilk serideki namluların normal yaylı tüfeklerinde kullandıkları namlu olduğunu ama şuan yeni seride Avrupa standartlarında bir namlu kullandıklarını belirtti... Lw namluyu sordum nezaman piyasaya sürülecek diye ama kesin bir cevap vermedi sadece çalışma var dedi o konuda detaya girmedi bende üstelemedim tabi.. Peki dedim ben bu tüfeği aldığımda namlu farkını nasıl anlarım dedim problemli olan ilk serimi yoksa düzeltimiş yeni sermi olduğunu? çıplak gözle onu anlamanız mümkün değil dedi sadece şöyle bir detay verdi, ramazan ayı içerisinde distribütöre verilen tüfeklerin hepsi yeni seri dedi, ondan önce piyasada olanlar eski seridir dedi, sağolsun distribütörün numarasını filanda aldım aradım hangi bayilere dağıtıldığını söyledi hepimizin bildiği bikaç bayi adı verdi alırken dikkat etmemiz gereken şey ramazan ayından sonra bayiye gelen tüfeklerden seçmek olacak yani öbür türlü sıkıntılı iş :) forumda alanlar galiba hep mayıs, nisan, aylarında alanlar konulardan öyle aklımda kalmış yanılıyor olabilirim, bu belirtilen aralıktan sonra alan arkadaşlar varsa onlardan bi kullanıcı yorumu incelemesi grupmanı rica etsek veya bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan aydınlatıcı bikaç cümle rica etsek.... içim bi rahatlasada alsam şu tüfeği yeminle resimlerine videolarına baka baka bi hal oldum artık :)

    • Zoraki Hp 01_2 Ultra 4.5mm :thumbup:;kovboys;
    • Barska Sniper 6-24X50 ir 2G :thumbup:;#taban^lm;s,S
    • Stoeger Atac Suppressor 5.5mm :sleeping:
    • Stoeger 4-16x44 AO :sleeping:
    • XCORTECH X3200 ;tufey#+;tuftabV#
  • Guzel bir yazi olmus.
    Ben ilk ciktigindan beri arastiriyor ve en kötü kararin,kararsızlıktan daha iyi olcagini temenni ederek aldım.
    Benim formda paylastigim grupman ve chrono testleri iki haftalik son çıkan silahin paylasimlari.
    Diyelim ki aldigin ürün bahsettigin gibi sorunlu ise inan degistirirler.
    Lw namlu ciktigi zamanda ek namlu siparis ederek degistirsin.Sonucta lw namlu ciktiginda silahin lw namlulu olan fiyatı degisecek. Aradaki fark cok olmaz.

    Air Arms S400 MPR-FT 4.5 / Hawke Sidewinder ED 10-50x60 TMX
    Kral Puncher Breaker Silent 5.5 / Hawke Sidewinder 8.5-25×42
    Kral Puncher Breaker BullPup W 5.5
    Walther Dominator LG 1250 FT 5.5
    Kral Puncher Maxi 5.5
    Hatsan AT44-10 Tact 5.5
    Stoeger x20 supressor cal. 4.5
    Zoraki Ultra HP 01-2 cal. 4.5
    Gamo pt-85 Blowback 4.5


    Hatsan Mod25 Supertact 5.5