kargo şirketlerinin ucuk fiyatları

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • mng kargo türktelekom abonelerine indirim yapıyordu.


    MNG boşluk 0 koymadan alan kodu ve telefon numarası 6616 gönderin indirim kodunuz gelsin diyor tt.


    lazım olur mu olur kim bilir.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • otobüsede vermenin kargoyada vermenin ikisinde ucu b.....degnek derler ya aynen öyle düşünsenize otobüse veriyosunuz abi valla biri aldı ama kimdi hatırlamıyog dediklerini.herşey olabilir...

    metro kargoyu kullanabilirsiniz büyük eşyalarınızda..
    Hem daha çabuk gidiyor, hem de bence düzgün paketlenirse bir kargo şirketine kıyasla (ki normal kargoda en az 2 transfer görüyordur paketler) daha az zaiyat olabilir..


    Belli de olmaz gerçi ..


    Ama metro kargo, bildiğiniz kargoculuk yapmaya başladı.. kargo takip numarası alabiliyorsunuz, bildiğiniz tüm kargo prosedürleri uygulanıyor..
    ve memleketin en uzak iki noktasına doğru bir sefer değilse şayet 10-18 saat ortalamasında teslim edilir-alınır..


    Ve pazarlığa daha açıklar ;)

  • gönderilecek kutu 10 desinin üstündeyse çok fazla tutuyor

  • Fiyatlar uçuk ama iş hizmete gelince yerlerde sürünüyorlar.Yurt içi kargo bakıma gönderdiğim tüpümü 10 günde zor teslim etti.Bi kaybettik dediler.Bi transfer merkezinde kalmış dediler.Soruyorsun döneceğiz deyip sallıyorlar...Bi daha yurt içi kargo mu asla...

  • Ülkemizde kargo işinde çok sıkıntılar var çünkü yasal boşluklar bulunmakta..Bu işe bir standart getirilmesi gerekiyor.Sizlerin de dediği gibi çok fazla fiyat istenmekle birlikte aldıkları kargoyu ücretini aldıkları halde kasaba ve köylere ulaştırmakta ayak direten mi dersiniz kargonuza zarar veren mi veyahutta kargonuzun kaybolması mı her türlü olaylar yaşanmakta.. Ayrıca kargo zararı konusunda sigortasısız diyerekten işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar.. Bu arada belki size saçma gelebilir ama yüksek meblağlı kargonuzu otobüs firmaları aracılıyla göndermenizi tavsiye ederim hiç olmasa daha hızlı ve daha güvenilir..

    Zoraki Hp Ultra 01 0.177 cal
    Hatsan mod 125 sniper
    SMK Beeman P17 Pneumatic 0.177 cal

  • Yorumları düzgün oku kardeş. maksat para değil ayrıca o parayı veren 17.5 tl yi sıkıntı etmez eden de yok zaten merak etme.

    Zoraki Hp Ultra 01 0.177 cal
    Hatsan mod 125 sniper
    SMK Beeman P17 Pneumatic 0.177 cal

  • mng kargo mu aman uzak olsun..... bedava gönderim yapacağız deseler çalışmam onlarla...




    50

  • Reklam gibi olmasın ama bence en iyisi ptt kargo çoğu yerde de şubesi var..

    Zoraki Hp Ultra 01 0.177 cal
    Hatsan mod 125 sniper
    SMK Beeman P17 Pneumatic 0.177 cal

  • ptt kargonun allah belasını versin. 3 kat balonlu naylonla kalın kartona bilgisayar kasası sardım taş gibi yaptım. 20 tl ye ptt kargoya verdim. Baktılar paket çok saglam kırılacak gibi degil. Tırın tepesindan aşagı fırlattılar herhalde. İşlemci üzerinde ki sogutma blogu var 4 tane vida tutuyor onu kırmış hayinler. Artık ne şiddette fırlattılarsa. Aradım pakette bişey yoksa sorumluluk almayız diyor. Kutunun üzerinde tepinmişler karton yırtılmadı diye sorumluluk alamayız diyorlar. Soytarılar ya. Gidin memleketinize giden güvenli bir otobüs firmasına muvaine 10 20 verin bişey en azından atıp fırlatmaz bundan sonra öyle yapcam ben kargoyla işim olmaz.
    Fiyatlarda çok uçuk arkadaşların dedigi gibi. Git gel otobüs bileti al kendi elinle teslim et daha ucuza geliyo.
    Velhasıl uzun lafın kısası imkanınız varsa otobüse verin yoksa kargoya verin dua etmeye başlayın.... Gecen gün buradan birininde zoraki tabancası çalınmıştı.

  • ayın 25 inde kapıda ödeme ile yedek parça söylemiştim kargo ücreti dahil 509 tl tutuyor kargocu geldi ve faturada yazan fiyatın tam tersi 565 tl istedi kargo şirketi mng.... 30 dk tartıştıktan sonra faturada kargo bedeli ekli olarak yazdığı halde ödetmeye kalktı genel merkez ile görüştükten sonra normal ücretini alıp gitti şimdi ne mantıkla bana 55 tl fazla istiyor... cepine atıcak demek en mantıklı düşünce faturada yazıyor 495 tl ürün bedeli + kargo ücreti ve kapıda ödeme bedeli ile 509 tl olan ürün birden nasıl 565 tl ye çıktı hayret ediyorum ve tavsiyem mng den uzak durun pahalı ama en iyi kargo şirketi bence ups dağıtım süresi dolsa saat 17.00 bile eğer o gün arabaya kargonuz yüklendi ise getiriyolar..

    AT 44 S10-Nikula 6x24*40 durbun + GHOST MODERATOR + JSB Exact Jumbo :thumbup: :thumbup: :love: :love:
    Gamo Black FUSION 5.5mm+Hawke Sport HD 3-9x40


    AİR ARMS S400 MPR FT 177.cal+Barska Sniper 10-40x50 GX2

  • Selamlar,otobus iyi ama dediğiniz gibi ben gecen hafta kardesime aldigim havali tufegin yerine yanındaki valizi alsam kimse sen neyi alıyorsun demezdi

  • Geçen gün yurt içi kargo hiç eve gelmeden ve hiç telefonla aramadan direkt alıcıya adreste ulaşılamadı diye not düşmüş.Takip numarasından nette bakarken bir baktım beyefendiler gelmeden şubeden işlemi bitirmişler neymiş ben evde yokmuşum.Gittim ertesi gün dedim kardeşim siz gelmeden nasıl böyle bir not düşersiniz.Başladı kıvırmaya daha yeni dağıtıma çıkacak sizin ürün sistem otomatik öyle atmış demeye.....Allah bunları ıslah etsin ne diyeyim başka....

  • Geçen senelerde bir haber okumuştum, şimdi tam adını hatırlamıyorum söyliyeceğim şeyin..


    Hatırımda kalan ''meclis öneri komisyonu'' gibi bir şey, yanılıyorda olabilirim, herneyse..


    O haberde otobüs koltuklarının (çok eski haber, tam hatırlamıyorum) zannedersem sayısını arttırmak 1 sıra daha fazla koltuk koyabilmek için, koltuk mesafeleri dar yada daraltılmış bir şekilde üretiliyor olması ve bunun üzerine birileri tarafından bir öneride bulunulmuş,..


    Velhasıl, bi şekilde meclise taşınmış bu konu birileri tarafından, belki çok sıradan görünen bu durum dikkate alınmış ve üstünde çalışma -düzenleme yapılmış(tı)..



    Haber çok eskiydi.. hatırımda çok fazla bir şey kalmamış..
    Ancak çok net hatırladığım bir şey var;
    o dönem farklı konularda da bu mekanizma niye değerlendirilmesin diye tartıştığımız-konuştuğumuz arkadaşlarım olmuştu..


    işte bu anlamda; Vatandaş olarak önerilerde bulunulabilir bence, illaki toplu bildirimlere gerek yok.
    Bir şekilde o mecliste görev alanların henüz aklına düşmemiş, gözden kaçırılmış iyileştirme ve yeni projelere ait öneriler verilebilir..


    İletişim çok zor değil eski zamanlara nazaran, birileri sırf görevinde başarı elde etmek içinde kullanabilir, hiç farketmez, hiç problem değil.. maksada ulaşılsın yeterlidir..



    Bu konuyla alakası olan kısmı ise;


    Kargo şirketlerinin bireysel müşteriler ile olan çalışma şekli, sistemdeki boşluklara ait bir raporu bizden daha iyi kimse hazırlayamaz sanki, bireysel olarak kargo şirketleri ile fazlası ile münasebetlerimiz var..


    Bu münasebetlerden ve buradaki arkadaşların tecrübe ettikleri sisteme dair aksaklıklar-açıklardan bahseden bir rapor pek ala hazırlanabilir, biri dikkate almasa bir diğerinin dikkatini çekebilir ..


    Ve buna benzer tüm diğer konularda aslında bu anlamda çalışmalar yapmak, mecliste görev alanlara kaba tabir ile akıl vermek, görülemeyeni göstermek yine normal vatandaş olanların işine yarayan sonuçlar elde etmeye vesile olabilir..



    Özetlersek;


    Sıradan bir vatandaş olarak, herhangi bir konudaki olumsuzluğu iyileştirmek adına aklınızda önerileriniz var ise, bir şekilde ulaştırın birilerine, hatta birden fazlasına..
    Biri boşverse, diğeri için çok cazip gelebilir ve mevcut olumsuzluklar için gerçek anlamda bir iyileştirme sağlanabilir sayen(m)izde..