Hatsan bt65 tüpünde problem

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Yaklaşık 1 ay önce hatsan bt65 sb w lw .25 pcp tüfek aldım. Bugüne kadar çok memnundum. Güzel atışlar yaptım, bu harika forumdan edindiğim bilgilerle eğlenceli hobimi geliştiriyordum ki büyü bozuldu. 25 atıştan sonra (130 bar civarı) hatsan pompa ile hava dolumuna başladım ve 200 bara ulaşınca pompanın tahliye vanasını açtığımda tüpteki basınç da düşmeye başladı, tüp dolum yapılan yerden tıslayarak tamamen boşaldı. Toz kaçmıştır dedim, tekrar 200 bara kadar doldurdum ve tahliye vanasıyla birlikte yine tüp boşaldı. Bunu 3-5 kez tekrarladım, sonuç aynı. Tüfeğin tüpü basınçlı havayı tutamıyor. Tüpü söktüm, biraz sildim üfledim püfledim dolum yapılan yerde bulunan parçaları, oringleri sildim yağladım güzelce tekrar toplayıp yine denedim olmadı. Şu anda hobim en heyecanlı yerinde sinir harbine dönüştü. Bu arızayı nasıl çözerim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Hatsan bt 65 sb-w lw

  • Öncelikle geçmiş olsun. Bt65 sb w lw 5.5 mm kullanıcısıyım. Keşke tüpü sökmeseydiniz. Hatsana tüfeği gönderdiğinizde söktüğünüz için tüp bozuldu diyebilirler. İlk arızalandığında hemen hatsana yollasaydınız daha iyi olacaktı. Siz gene garantiye gönderin tüfeği. Tekrar geçmiş olsun.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • dolum ucunun girdiği yerdeki dolum valfinde bir arıza var , korkulacak bir şey yok hatsana gönderin yapsınlar.

  • Hocam aynı sorun bendeki AT 44 tüpünde de oldu gönderdim hatsana bakımını yapıp geri gönderdiler dert edilecek bir şey değil.

  • selamlar hocam,bt65 te ayni sorunu gecen hafta yasadim tufegi degil tupu gonderin dediler ,tamir edip gönderdiler ustelik garanti kapsaminda yaptilar işlemleri yani sikinti yok

  • benim at-p2 de de olmuştu. Tüpü gönderdim garantiden yapıldı. Yurtiçi kargo ile gönderim ücretsiz geri gönderim 15 tl. Aslında madem garanti var kargo ücreti hiç olmamalı

    Crosman 2100 4.5mm (yakın mesafe(40mt) piknik bahçe için yüksek isabet hassasiyeti-pratik-hafif-kullanışlı-sessiz)

  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kendim tamir ettim. Dolumun yapıldığı yeri, dolum ucunun girdiği yere tornavida takarak çeviriyoruz ve söKüyoruz. Dolum valfine ulaşmak için ise delikli kapağa kargaburun takarak söküyoruz. Valf görevi yapan yaylı prinç mermi çekirdeğine benzeyen kafasında oring olan zımbırtıya üfleyip püflüyoruz. Oringini kontrol edip gerekirse değiştiriyoruz. Bu prinç valfin torna işçiliği çok iyi değil. Tahminimce bazen, yayda serbest olduğu için, yuvasına tam oturmadan kalıyor. Takarken, yukardan serbest düşmeye bırakıp arkasından parmakla ittirin ve tam oturup oturmadığını kontrol ettikten sonra yayı ve kapağı takın. Keşke resim veya video çekseydi . Tekrar açmaya üşeniyorum. Bir ara tekrar açıp videosunu koyarım. Umarım anlatımım yeterli olmuştur. Herkese iyi bayramlar.

    Hatsan bt 65 sb-w lw

  • süper olmuş resme gerek yok.

    Crosman 2100 4.5mm (yakın mesafe(40mt) piknik bahçe için yüksek isabet hassasiyeti-pratik-hafif-kullanışlı-sessiz)