10-11 Ekim 2015 İstanbul BR25 Yarışması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Atış parkuru tam olarak nerede ve nasıl gidebiliriz. Bu atış parkuruna boş vakitlerimizde gelip kendi hedefimizi koyup atış yapabilir miyiz?

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Eeee hani Bursa, Sakarya, Kocaeli??? Şehiriçi sayılır. Hazır bir sürü aksesuara gerek olamayan, güç sınırlaması esnek organizasyon var. Neredesiniz? Gelin halihazırdaki tüfeğinizle dürbününüzle...
    Sizler gelip destek vereceksiniz ki devamı gelsin, gelişsin.

  • Merhaba,


    hatsan Galatian 1 ile yeni başlayan biri olarak siz üstatları mı izlemek ve deneyimlerinden faydalanmak isterim. izleyici olarak konuk olmak isterim. İstanbul Reşadiye alanı tam olarak nerede.

  • Merhaba hocam turnuva sadece tüfekle mi oluyor yoksa tabancayla da katılabiliyor muyuz..?


    Örnek olarak walther cp88 ile bu turnuvalara katılabiliyor muyuz..?


    Affınıza sığınarak yazıyorum çok fazla bilgim olmadığı için,bu turnuvayı katılımcı olarak kaçırdım sanırım ama nasip olursa bir daha ki turnuvalarda aranızda olmayı çok isterim...


    Şimdiden eğlenceniz bol olsun kazasız belasız güzel bir gün diliyorum...

  • Merhabalar.Müsabakamıza ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.Tabanca ile katılım olmuyor benchrest yarışmasına, ama ayrıca tabanca müsabakaları da gerçekleştireceğiz.Sizi aramızda görmek isteriz.Müsabaka ortamının havasını teneffüs etmek bile güzel.Gelin tanışalım.Böyle bilgi birikimini internette bile bulamazsınız... :)

  • Bu hobiye henüz yeni başladım fakat üzüldüğüm bir nokta var ki neden daha önce bilgi sahibi olamamış olmam ayrıca sizlerin de bizlere karşı olan tutumunuz beni çok mutlu etti ve isteğim bir katta arttı diyebilirim.


    Herşey için teşekkür ediyorum... :)

  • İlerki zamanlarda iç anadolu bölgesinde bu tür bir yarışma düzenleme planınız varmı Ankara Konya Kayseri Eskişehir gibi formda aktif olan illerde, buralardan İstanbul İzmir gibi yerlere gitmek bizler için zor oluyor yol konaklama gibi gelemiyoruz düzenlerseniz hem tanışmış oluruz hem de misafirimiz olursunuz yeterli ekipman olmayınca FT ye katılamıyoruz BR bizim için biçilmiş kaftan buralarda da böyle organizasyonlar düzenlenirse hepimiz için çok güzel olur sizlere herkes elinden geldikçe yardımcı olur.

    "Ali Bumaye"!!!

  • Sayin sniper42 bu organizasyonlari bölge takimlari kendi imkanlariyla duzenliyor. Mesela Ankara halihazirda ft duzenliyor. Insallah kayseri konya vs. gibi illerde ki arkadaslar olarak sizler de duzenlerseniz emin olun bircok sehirden destek ve katilim olacaktir. Fena mi olur soyle guzel kagitta pastirma yesek:)

  • sayin HPI sayin umitugur, atiş alani çekmeköy reşadiye'de reşadiye mesire alani icerisindedir. Hafta sonlari mutlaka birileri vardir. Yarisma programi icin katilimin bitmesi beklendi, yakinda aciklanir.

  • Sayin sniper42 bu organizasyonlari bölge takimlari kendi imkanlariyla duzenliyor. Mesela Ankara halihazirda ft duzenliyor. Insallah kayseri konya vs. gibi illerde ki arkadaslar olarak sizler de duzenlerseniz emin olun bircok sehirden destek ve katilim olacaktir. Fena mi olur soyle guzel kagitta pastirma yesek:)

    İnşaallah düzenleyebiliriz tanışma kaynaşma ortamı olur hem de etli ekmek yeriz :)

    "Ali Bumaye"!!!

  • uvvv etli ekmek te olur :) bir de konya da yağlama yapiliyordu degil mi? Canim cekti aksam aksam :)

  • Gönül ister ki Türkiye' nin dört bir yanında yarışma düzenleyelim.Bu yarışma hazırlama işleri ciddi mesai istiyor.Hepimiz çalışan insanlar olduğumuz için sadece haftasonları kendi dinleneceğimiz tatillerimizde zaman ayırabiliyoruz.Şimdilik İstanbul' da benchrest yapabiliyoruz.O da atış alanımızın müsait olmasıyla alakalı.

  • Şimdi farkettimde, benim ön ve arka desteklerim yok. Yarışmaya kadar edinmeli miyim?

  • Türkiyede caldwell the rock deluxe gibi bir front rest alabileceğimiz bir yer var mı? Yoksa tek çare ebay mi?


    Bir de bu bahsettiğim rest BR müsabakaları için yeterli olur mu?

    Hammerli Ar 20 + Hawke 8-32x56 SR Pro
    Hatsan Galatian III 5.5mm (Ekiz regulator) + Gamo 6-24x50


    Hatsan Dynamic 12ga

  • Ön ve arka destek bağımsız olduktan sonra, konforunuza gore karar verebilirsiniz.