Haniç 410 Lever Action Çelik Kasa

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • grupman calismasi yok, cunki namlu ic capi fazla, mermiler namludan istikrarli cikmadigindan takla atiyot.....ya gittikce daralan formda bir namlu yapacaklar yada namlu ucuna sok koyacaklar ki, 5 veya 4 nolu sokla namludan cikan kursun bir istikrar kazansin...ayrica, tufegin agirligini hissettiren kundaga binen yuktur, etli ve uzun namlu tufegi agir hissettirir...tufegin 50cm namlu 5 +1 , modern nisangah ve durbun baglama yeri olani yapmadan istedikleri satis payina asla ulasamazlar.

  • Konuyu hortlatıyorum, kusuruma bakmayın. Çok beğendiğim bir tüfek. Üç farklı modeli var ve yakın zamanda bir adet edinmeyi düşünüyorum. Ancak parasını vermeden önce çıplak gözle görmek istiyorum. Yaşadığım şehirde böyle bir imkan yok. Bayramdan sonra inşallah Samsun'da yoklayacağım. Kullanan arkadaşlar da yorumlarını esirgemezlerse minnettar olurum.

  • Gule gule kullanin. Biblo gibi masallah

    Zoraki ultra 5.5 & 4.5
    Stoeger x20 suppressor 4.5
    Hatsan mod 125 sniper 5.5
    Hatsan mod 125 th 5.5

    Hatsan Flash 5.5

    Hatsan Nova Compact LW 6.35

    Diana Mod54 AirKing 5.5

    Hatsan At44 WX-10 Long LW 5.5

    Hatsan BT65 Long LW 6.35

    Walther Talon Magnum 4.5
    Walther Falcon Hunter 5.5

    Crosman 357 4.5

    Crosman 1077 CO2 repater 4.5