Zoraki Ultra Hp 01-02 Kutu Açılışı ve Fiyat Bilgilendirmesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Konumuz değil ama nereye başlık açacağımı bilemedim kusura bakmayın pellet atan co2 tabancada alıcam mesela Gamo pt80 önerirmisiniz

  • hakan 980

    Kardeş co2 ve pellet mühimmat atan alacaksan en iyisi ASG CZ 75P 09 DUTY olanıdır bu modelle hem 4.5mm bbs yani çelik bilye hemde yine 4.5mm pellet mühimmat atar

    fakat dikkat et bu modelin Airsoft olanı da var

    Hem 1e1 gerçeklik hemde blowbek özelliği var ve sonderece kaliteli ve başarılı bir ürün

    CZ LİSANSLI bir tabancadır

  • Ultra bir pompa daha fazla basılabildiği için güç ve hızı artacaktır ama ultra sahibi olupta kaçımız 3 pompa yapıyoruz o ayrı :)

    Satacağınız zaman biraz ağır satılır bence onun haricinde zevkle kullanırsınız.

    Bence zoraki var diye fantastik mesafelerle uğraşmaya gerek yok keyfiniz nasıl istiyorsa öyle kullanın kullanacağınız amaca göre seçim yapın.

    Merhabalar bugün bir çılgınlık yaptım 3 pompa ile 50mt grupman ve şişeler kırdım jsb 8.02gr ile attım ultra 4.5 mm ile o kadar şaşırdım ki gerçekten güzel 1tl grup yaptım şişede kırıldı nereye de atsam oraya da gitti 4 pompa da yaptım 50 t için çok geliyor bir daha ki sefer 75 ile 100mt deneyeceğim 4 pompa ile :) Arkadaşlar bu alet bir tüfancaymış harbiden8|:)

  • herkese merhaba ,Zoraki hp01-2 ile 25 mt spoton bullet 13,94 gr 4 pompa ile atış yaptım fikir olması açısından sizlerle paylaşmak istedim.

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen osmanc ().