havalı tüfekle vurulan köpek

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bunları yapanlara o tüfeğin namlusunu ......
    Böyle serseriler yüzünden bir kaç sene içinde ruhsata tabi oluruz.

  • Bu adamları gördüğüm yerde eşşek sudan gelinceye kadar dövüp ondan sonra arkalarına o tüfeği monte edip adli makamlara öyle teslim edeceğim.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • Yazıklar olsun !

    Artık demir almak günü gelmişse zamandan, meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

  • Bunları yapanlara o tüfeğin namlusunu ......
    Böyle serseriler yüzünden bir kaç sene içinde ruhsata tabi oluruz.

    Bu tiyniyeti bozuk ruhsatını alır yine aynı b..u yer.belki o zaman balistik vs emniyet uğraşırsa ki sanmam uğraşsın bölgedeki kayıtlı havalıları inceler suçluyu arar falanda fistan.ruhsata tabi olduğu halde bir dünya ruhsatsız ateşli varken sonradan ruhsat şartı getirip eski havalıları kayıt altına almak çok zor bir iş.yine bu tiyniyetsiz kenarda bir ruhsatsız saklar nede olsa it b.k yemekten vazgeçmezmiş (vurulan zavallıyı hariç tutuyorum lafım itlere)


    olan hobi severlere olur.alması zorlaşır 2. el ayrı bir sıkıntı olur.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • Böyle bir günah işleyen insanın korkması gereken çok daha büyük şeyler var. RABBİNİ UNUTMA! Yaradanı unutma, sen mi yarattın da sen canını alıyorsun, felç bırakıyorsun. Havalı tüfeklerin resmi olarak seri numaraları ile şahıs kayıtlarının oluşturulmasından yanayım.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Biraz argo olacak kusura bakmayın ama bunu yapanı tüfeğinin üstüne komple oturtacaksın.

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • Havali silahları yasaklamak işin kolayı ama kaçağın önünü açmak anlamında geliyor. En güzeli 1-2 saat eğitim ve sınav sonucunda havalı silah sporcu lisansı verilip bu lisans sahiplerine satış yaparak bilincli kullanıcı kitlesi oluşturmak. Sizden ricam bu ve bunun gibi adli olay haberlerin altına bu şekilde yorumlar atmaniz şuan silah kanunun kapsamında havalı silahlar ile ilgili bütün olaylar izlemede buna gore de ilerde yasalarımız düzenlenecek.

    Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22

  • Psikopat kişilikli insanların ne tür silah kullandıklarının ne önemi var ki...Adamın eline havalı geçmiş onu kullanmış. Başka bir şey bulsa onu kullanırdı..Bu adam hayvanın üzerine arabada sürebilirdi taşla başınıda ezebilirdi... Havalıları toplamak için bunları bahana edeceklerine bu tip insanları sokaklardan uzaklaştırırsalar daha güvenli olur kanaatindeyim....