astega wp 5 hakkında

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selam.Havalı silahtan sonra bi tane yarı otomatik tüfek almak istiyorum.Panzer silahcılığın astega wp 5 modelini yakın bir arkadaşım tavsiye etti ve uygun fiyata ayarlıcak.Sizden ricam bu tüfek hakkında bilgisi olan varmı.Tavsiyelerinizi bve yorumlarınızı bekliyorum.

  • Arkadaslar tufegi aldim simdiye kadar hic bi sorun cikmadi.Hedef aticisiyim sadece tek kurşun kullaniyorum.Alacaklara tavsiye ederim.Ruhsat vs. hakkinda sorusu olanlara bildigim kadari ile yardimci olurum.

  • kardeş hayırlı uğurlu olsun astega Türkiye de hatsanın yaptığı gibi namlu ile tetik sisteminin bitişik olduğu silahı yapan nadir firmalardan biri bence güzel tercih hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah

    Kör sniper

  • Teşekkür ederim marka ile alakalı fazla bilgim olmadan tavsiye ile aldım umarım alacak olanlara butür konular yol göstermiş olur.