Kral Bullpup Güç ayar oringi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar;


    Kral Puncher bullpup tüfeğime bakım yaptım orasını burasını güzelce temizledim sonra aklıma takıldı "sen bu tüfekle 2 kutu pelet attın ama daha önce söylenen güç ayar yerinden hiç hava kaçırmadı, neden aceba?" dedim demez olaydım :)


    Üstten setskur vidasını gevşettim ve sarı ayar parçasını çıkarttım. Çıkarttıktan sonra aşağıda eklediğim resimlerde göreceğiniz gibi aniden çekildiğinde veya aniden takıldığında hava transfer portu oringi kesiyor yavaş hareketlerle sağa-sola kıvırarak çıkartıp takılmalı diye düşünüyorum. Elimde yedek oring olmadığından deneyemedim, oringi değiştirdiğimde deneyeceğim.
    Kesilmiş oringleri ve çıkartırken hava transfer portunun kestiği ve hala portun köşesinde duran oring parçasını kırmızı daire içine aldım.


    Portun valften gelen ve namluya giden deliklerinin ağız kısımları çok keskin biraz havşalı olsaydı kesmezdi diye düşünüyorum. Kral Arms yetkilileri forumu takip ediyorsa bu konuda birşeyler yapmaları gerektiğini düşünüyorum...



    Burada kesik oringler
    airgunturk.com/attachment/26092/
    airgunturk.com/attachment/26093/


    Burada da Transfer portunda kalan oring parçası
    airgunturk.com/attachment/26094/

  • Dün tüfeği bakıma gönderdim içine not da ekledim şarjörle ve bir iki madde daha sorun vardı bunlarla ilgili. Servisten İdris bey ile görüştüm çok kibar bir şekilde sabırla dinledi sağolsun. Yarın ellerinde olur tüfek, ulaşınca bir daha arıyacağım.


    Bu arada facebookta bir hobidaş paylaşmış kralın yeni şarjörleri buymuş.İnşallah değiştirirler bununla şarjörleri...
    airgunturk.com/attachment/26171/