Hatsan mod90 ve striker edge hakkında

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar. Foruma yeni katıldım, üniversite öğrencisiyim ve 22 yaşındayım. Uzun süredir içimde ukte olan havalı tüfek ile atış yapmayı hobi haline getirmeye karar verdim arkadaşlar. Herkes gibi araştırdım ve başlangıç seviyesi olarak bütçeme uygun bu iki model arasında kaldım. Hiçbir canlıya zarar vermek gibi bir amacım yok. Biraz uzak hedefleri (80-90mt gibi) vurabilecek kadar atıcılığımı geliştirmek istiyorum... Ayrangönüllü biri değilimdir iki gün uğraşıp kenara atmam tüfeği. Bu bağlamda sizce hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler..
    NOT: Konuyu yanlış yere açtığımı farkettim kusura bakmayınız...

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen bordo8: Konuyu yanlış yere açmışım ().

  • Şahsi kanaatimce, ayran gönüllü olmadığını belirttiğin için kalıcı bir tüfek almanı öneririm, bütçen eğer izin veriyor ise biraz daha üste çıkarak mod85 sniper veya striker 1000 tavisye ederim. Sebebi ise özellikle edge striker bir süre sonra seni tatmin etmeyecektir.

  • Teşekkürler arkadaşlar 85 sniper vortex düşünüyorum 400 liraya iyi midir?

  • Magnum olmayan yaylılarda vortex e vereceğiniz para değmez bence. Yay da gayet iyi iş görüyor,
    mod 125-135 tarzı silahlarda vortex şart.
    mod 99 almayın onun yerine striker alın hafif kumrası kolay fiyatı ucuz, isabeti aynı hatta biraz daha güçlü 80-90 serisinden

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova

  • Ama dediğin silahlar hele edge çabuk arıza veriyor çok güçlü olması dezavantaj unutma hepsini kullandım en iyi torpedo mod 85 vortex mod 125 vortex

  • Ben mod 85 sniper yaylı kullandım 5.5mm. Gayet memnundum, severek ve keyifle kullandım. İsabeti tahribatı tatmin ediciydi.


    Hatsan magnumlarında yay uzun olduğu için salınım problemi oluyor. Yine de kötü değiller uygun ağırıkta pellet kullanılınca ama vortex tavsiye ederim.


    Magnum olmayan modellerde vortex için ekstra ücret vermenin pek bir anlamı yok bence.


    Ben 85 sniper'ı aldıktan sonra piyasaya girmişti hatsan mod 99 special edition (limited değil) browning versiyonu o çok hoşuma gitmişti, eğer tekrar alacak olsaydım mod 85 sniper değil mod 99 alırdım. İsabet ve güçlerinde bir fark olduğunu sanmıyorum. Bi inceleyin derim mod 99'ları da. Bir çok modeli mevcut.


    Mod 85 sniper'ı çok severek kullandım ama sevmediğim bir yanı da sniper modeli olmasına rağmen ayarsız yanaklık olmasıydı.

    Hatsan Mod 85 Sniper 5.5mm (.22) + Optima 3-9x32 Dürbün ;tufey# (SATILDI)
    Gamo V3 4.5mm (.177) £tabanxalı$ (SATILIK)
    Cometa Fenix Mod 400 Compact Star 5.5mm (.22) + Hawke 6146 + Diana 4-16x42 AO Dürbün ;avci;
    Hatsan Bipod ;keyfs;
    Hatsan Torpedo Sniper 5.5mm (.22) + Yatagun Dampa + UTG Leapers 3-9x40 AO Dürbün f;s;s
    Optima 3-9x44 Dürbün ½bay£bay`; (SATILDI)

    Gamo P25 4.5mm (.177) ;#taban^l
    Crosman 1077 4.5mm (.177) bs,;s
    Ata Neo 12 Sentetik Mat Siyah 66cm +;tuftabV#

  • Ama dediğin silahlar hele edge çabuk arıza veriyor çok güçlü olması dezavantaj unutma hepsini kullandım en iyi torpedo mod 85 vortex mod 125 vortex

    Kesinlikle dedigin gibi degil, 60 tane yayli kullandim 30 tanesi Hatsandi, ariza verme olasiligi hepsinde ayni, Tum namludan kurmalarin mekanizmalarida piston capi ve yayi haric hepsinin ayni yada benzer.

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova

  • Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. Tercihimi striker erdge yönünde kullandım. İsabeti ve tahribatı gerçekten hoşuma gitti ama ilk havalım olduğu için kıyas yapamayacağım.. Yaklaşık 300 tane pellet attım ve 50 metrede gez atışlarımda gayet isabetli ve kuvvetli idi. Kundak yapisi,boyutu tasarımı da tam bana göre diyebilirm. Uzun vadede sıkıntı çıkmazsa eğer başka olumsuz bir yön bulamadım ben. Tekrar teşekkürler herkese..