Kralarms yeni tip şarjör

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugün Kralarms servisten İdris bey ile görüşmemde kral puncher bullpub modeli tüfeğimin şarjörünün sıkıştırma ve çizme sorunları olduğunu bildirdim. Kendileri ise şarjörlerin 20ytl ücreti karşılığında değiştirdiklerini belirtti. Bu durumda bu sorunu yaşatan siyah renkli şarjörler üretim hatalı olmuyormu sonuçta sorunlu yani problemli çalışıyor şarjör. Ücretsiz olarak bunların değişmesi gerekmezmi. Arkadaşlar sizlerin yorumunuza bırakıyorum bu olayı düşünceleriniz nedir. Malı satana kadarmı yani destek.?
    Birde daha önce forumda bahsedilmişti aliminyum dürbün raylarının üretimde olduğu onuda sordum ceketli yeni modeller için olduğunu bullpub için olmadığını belirttiler plastik olanlarla aliminyum olanı değiştiremeyecekmiyiz.
    www.airgunturk.com/index.php/T…n-Raylar-Uretime-Geciyor/

  • o zaman urunun orjinal fiyatinada azda olsa yansiyacaktir diye dusunuyorum.genel anlamda kralin fiyat politikasini dusunursek acikcasi 20 lira daha fazla vermeye raziyim ben yeterki bahsedilen problemler yeni sarjorlerde yasanmasin

  • Merhaba,fabrika ile nasıl görüştünüz?eskisini onlara paketliyip göndericeksiniz ve onlarda şarjörlerinizi değiştirecek fakat şarjörleriniz kayıp yada çöpe atıp elden çıkardıysanız prensip gereği ücrete tabi olabilir diğer türlü insiyatife bağlı bir durum onada kafasına göre yeni bir ürün herkes vermez,anlıyacağınız yani şarjörlerinizi göndermeniz lazım bu durumda şarjörünüz değişim yapılacak ayrıca kimle görüşüyorsanız yeterli şekilde bilgilendirememiş sizleri kızak konusunda metehan kardeşimiz bizzat fabrikanın en üst basamağıyla görüşmüştü zaten.

  • Ben üretim müdürü Efe Parıldar Bey ile görüşmüştüm, şarjörlerin ücretsiz değiştirileceğini söylemişti, aliminyum kızağıda kullanıcının isteği doğrultusunda değiştirebileceklerini söylemişti kendisi. Ayriyeten bullpup tüfeğe dürbün takıldığında orijinal kutusuna sığmadığını bu konu hakkında bir çalışmalarının olup olmadığını sormuştum, o konuyla da ilgilendiklerini, dürbünle birlikte sığacak şekilde bir kutu geliştirdiklerini söylemişti beyefendi. Çok ilgili biriydi gerçekten kendisine teşekkür ediyorum.

  • aliminyum ray ve yeni şarjörler eskileri karşılığında ücretsiz değiştirilmeli, yoksa ne anladık bu işten.

  • Galyana gelmeyin arkadaslar...
    Probleminiz varsa cozulucektir merak etmeyin.
    Konustugunuz kisi ile tam iletisim kuramamissinizdir.
    Idris usta orada sadece teknik birimde gorevli bir usta...
    Mali boyutla bilgisi oldugunu sanmiyorum.
    Bu konudaki degisimleri yetkili birimler ile gorusmeyi rica edin. Yada aldiginiz bayiye goturun ve onlar araci olsun degistirtip yaptirsinlar.

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • Arkadaşlar ben tüfeği 10 gün önce gönderdim içine de kibarca not yazdım tüfeğin yanına koydum. Ve eski şarjörleri de kutuya koydum. Yeni şarjör ile geldi tüfek. Ücret de istemediler. Siz kutunun içine sorunları yazın gönderin. ücret almazlar...

  • Arkadaşlar bu konuyu face messenger üzerinden idris beye sordum direk kendiside şarjörün ücreti mukabilinde olduğunu ve 20ytl olduğunu eskisi ile değiştirmekten hiç bahsetmedi bile. Yeni metal rayın ise yeni modellerle yani ceketli namlu ile uymlu olduğunu belirtti bizzat breaker bullpub için sordum yazdıkları ve verdiği cevaplar bunlar. Yani kralarmsda kiminle görüşüp tüfeği ve şarjörlerini geri göndereyim.

  • Elimdeki şarjörlerin pelletleri çizip sıkıştırdığınıda belirttim

  • Bu şarjör işi ne oldu. Arayıp soran var mı.

  • yeni sarjorler 20 tl ucret odenerek gonderilicek.


    Fabrika bu degisimler konusunda cok sefer iyi niyet suistimal edilmis .

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • Nasıl bir suistimal olabilir ki. Hatalı şarjörü bize satan onlar. Benimkilerin ön tarafındaki şeffaf plastik de kırılmıştı üstelik. Hataları düzelttik dediler bende doğal olarak yeni şarjörlerden istedim. Gönderdiler kargo parasını da bana ödettiler üstelik. Şimdi bunlarda hatalı yenisini yaptık dediler ama para istiyorlar, bence iyi niyeti suistimal eden onlar. Hem iki defa bozuk yap hemde düzeltince para iste. Müşteri ile dalga geçer gibi. Bu saatten sonra krala kim güvenipte silah almak ister.

  • ülkemde yeni çıkan bir ürüne hemen zıplamayacaksın ağır davranıp eksiklerin tamamlanmasını bekleyip beyaz eşya gibi iyi çıkar temennisiyle ya bismillah deyip öyle alacaksın☺ pusuya yatmış bekliyorum şu an☺

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Selam,olay soyle cereyan etti :( ilk hatali sarjorleri hic kimseden eskilerini beklemeden karsiliksiz olarak gonderip telafi ettiler hatta bunlarda randuman tutmayip 3.partiyide karsiliksiz gonderdiler haliyle bir cok kisinin elinde 2'den hatta 4'den fazla sarjorler birikti ve boyle avrupa model sarjor hesapta bile yoktu tam bir surpriz oldu ote yandan,kisacasi sanirim bazi durumlar su istimal soz konusu oldu.

  • ülkemde yeni çıkan bir ürüne hemen zıplamayacaksın ağır davranıp eksiklerin tamamlanmasını bekleyip beyaz eşya gibi iyi çıkar temennisiyle ya bismillah deyip öyle alacaksın☺ pusuya yatmış bekliyorum şu an☺


    Hemen zıplayınca üreticinin hatasını ben mi çekmek zorundayım.

  • Eskilerini alsalar bir işlerine mi yarayacak. Çöpe atacaklar. Kullanıcılar yedek olarak tutarlar. sağlamlar bozulur veya kaybolursa kullanırlar. Bir işe yarar bari. Benden isteseler ekiyide gönderirdim zaten ön plastiklerin kırıldı. Yeniler gelince bir işe yaramıyor diye attım gitti.

  • Paraylada satsalar da almak zorundayım. Etekleri ezilen pelletlerle attığımı vuramayınca hem keyfim kaçacak hemde boşa attığım pelletler Şarjörlerin parasını gelir geçer zaten. Ama para istemeleri yanlış. Benim bu işte hatam bazılarının dediği gibi firmaya güvenip keriz gibi hemen zıplamak. Kendi adıma diyorum kimse üstüne almasın.

  • Zaten sizdeki eskiler tamamen iptal,hiç bir işe yaramıyor dediğiniz gibi pellet eziyor hayatınızdan çıkarın gitsin.
    Ve :) bende çöpe attım açıkcası aynı olay benimde başıma geldi yenileri bekliyordum derken:)ama bu olayda farklı cereyan etti bu yönden hiç düşünmemiştim,saygılar.