AT44 Kullanan Arkadaşlardan Yardım İstiyorum.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Benim gibi hobiye yeni başlayan arkadaşlar muhakkak olacaktır. Hem benim için hemde yeni başlayan arkadaşlarımız için bir konu altında soracağım soruları yanıtlarsanız eminim herkese çok yardımı dokunacaktır.


    1. 80-100 metre arasında hangi pelletle grupman yaparız ve hangi pelletle 100 metrede tahribat elde ederiz ?
    2. Pcp tüfeğin tüpü kaç bara düşünce dolum yapmalıyız ?
    3. Pcp tüpünü nasıl muhafaza etmeliyiz dolu mu boş mu ?


    Eminim benim gibi yeni başlayacak arkadaşlara yardımı olur. Sizde o güzel bilgilerinizi bizden esirgemeyin , saygılarımı sunarım.

  • Jsb excat jumbo 18 grn peletle iyi sonuç alırsın. 100 barın altında kullanma. İdeal atış aralığı 190 ile 130 bar arasıdır.Uzun zaman atış yapmayacaksan 50 barda muhafaza et. Boş atış yapma.(namluda pelet, tüpte hava yokken) Forumumuz da aslında bu ve buna benzer onlarca sorunun cevabı mevcut. Eski konuları gözden geçir. Çok şey öğrenirsin.

  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim yaklaşık 2 haftadır siteye üyeyim. Hemen hemen her yazıyı okudum araştırdım. Diğer arkadaşlarımız fazla uğraşmasın diye 1 konu altında bu cevapları bulmak bence çok işlerine yarayabilir. en azından benim düşüncem bu yönde :)

  • Selamlar, scubayı nerede dolduruyorsun sorabilir miyim?