Kral Puncher Breaker Bullpup Marina - Silent - S Hakkında

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba. Başlıktaki model tüfekler Kralın kataloğuna yeni eklediği ürünler. Ve özellik olarak 5.5 namlulu olanlar 1050 fps ye yükseltilmiş. Bir de namlularda bir takım değişiklikler var. Ve muhtemelen fiyatları da şuan piyasada olan W modelinden biraz daha farklı olacaktır. Sizce 100 fps lik bir hız artışı ve görsel bir takım değişiklikler beklemeye değer mi yoksa W modelini almalımıyım? Beklemek istemediğimden W modelini almayı düşünüyorum ama bir yandan aklımda dur diyor karar veremedim fikirleriniz bu bakımdan çok önemli.

  • daha beklemeniz lazım yurtiçi satışları fuarlardan sonra başlar daha 26 mayısta ıstanbulda prohunt fuarı var beklerim derseniz o fuara gidip bütün merak ettikleriniz öğrenir hemde elinize alır bakar öyle karar verirsiniz

  • Aslında hiç beklemek istemiyorum ilk tüfeğim olacağı için heyecanla bu Almanya fuarının başlayıp bitmesini beklemiştim. O bile bir iki ay gibi geldi bana :) bir hafta sonu istanbulda satışını yapan bir bayiye uğrayıp W modeline bakmayı planlıyorum dediğiniz gibi. Peki 100 fps çok önemli bir değer mi sizce?

  • 100 fps çokta önemli bir değer değil yalnız bu kral armsın katalok bilgilerini kim hazırlıyorsa hep yanlış hazırlıyor sanırım :) 18 grain 1050 fps 50 joule diye yazılmış fakat 50 joule olması için 1050 fps değil 950 ile atıyor olması lazım keza maxi breaker modellerinde de 18 graini 950 ile atıyor diyordu ama benim izlediğim tüm chronolarda 16 jsb yi 950 ile atabiliyordu yani bir 50 100 fps fazla yazılıyor gibi onun dışında yeni modellerde aliminyum ray ve yarım ceket dışında namlu kalitesi artırılmış mı hava tüketiminde bir değişiklik var mı vs ne gibi güncellemeler var bilinmiyor açık açık yazılsa yenilikler güncellemeler beklenir beklenmez denir ama şu haliyle yarım ceket sizin için çok önemli değilse alabilirsiniz zaten tüfeğin performansı ortada aklınıza yatıyorsa alınır

    Hatsan nova tactical 22.cal
    Daisy powerline 980 177.cal/BBs




    Hatsan Nova Compact 22.cal
    Hatsan torpedo 100x 22.cal Trophy 22.cal
    Kral Puncher Maxi .22 cal
    Zoraki Ultra .177 cal
    Hatsan Mod 55s .177 cal
    Hatsan Torpedo 150 snip vortex .22 cal
    Mod 125 Snip Vortex .22 cal



    ;tufey#

  • aynı dert bende de var fakat bu sefer yaza kadar bekleyeceğim.kralın bullpub modelini istiyorum lw namlu sanırım bu sene zor at44 long lw namlulu su var arkadaşımda utgun fiyata verecek bana yaza kasar modellerin eksiği hataları inşallah düzeltilir.olmadı lw namluyu krala takarım tam kral olur.

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Firmayla mailleşiyorduk almanya fuarı sonrası martın son haftasında türkiyede satışın başlayacağını yazmışlar. Ancak standart modeli alsanızda kral kullanıcılarına çok cüzzi bir fiyata yeni modellerde ne varsa eski modele uygulayabileceklerini de yazmışlardı. Mart sonunu belki en azından beklerim baktım çıkmıyor alırım standart modeli bu ay sonu heralde.

  • Arkadaşlar peki toplam 4 model gördüm bunların aralarında özellik farklılığı nelerdir bilen var mı ? SAYGILAR

  • arkadaşlar bullpub modeli ile kaç cc ye kadar stabil atışlar yapabiliyorsunuz ? regulatörlü yada regülatörsüz . Yüksek hızda ve orta hızda ? 5.5 cal. Youtube da izlemiştim regülatörsüzde namlu çıkış hızları arasında pek bi fark yoktu sizinkilerdede öylemidir ? teşekkürler :)