Hatsan 200 liraya BT65 lere regülatör takıyormuş.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Biraz önce Hatsan'ı aradım. Servisi bağlattım. Bir bayan çıktı. BT65 tüfeğim var regülatör takıyor musunuz dedim. Tabii ki dedi. Kaç lira dedim. KDV dahil 200 lira dedi. Tek tüpü göndersem dedim. Tüfeği komple göndermeniz gerekiyor dedi. Sevinerek kapattım.


    Teyid için Yusuf beyi aradım. Kargo bize ait tüfeği gönderiyormuşuz. Regülatör takılıyor, çekiç ayarları yapılıyor, tüfeğin tüm bakımları yapılıp bize geri gönderiliyormuş. Tüfeği geri getiren kargocuya kapıda 200 lira ödüyormuşuz, BT65 imiz garantili regülatörlü oluyormuş.


    Ben bunu bilmiyordum. Hizmet ve fiyat çok iyi geldi bana.Bilen var mıydı bilmiyorum ama bilmeyen arkadaşlara duyulur.

    Airarms S510 Extra Fac 5,5 mm.+ Hawke Sidewinder 30 8-32x56 20xHalf Mildot
    Gamo Hunter 440 5,5 mm. + Optima 3-9x44 E
    Hatsan Mod 125 4,5 mm. + Tasco 6-24x50 AOE
    Gamo PT 80 4,5 mm.
    Zoraki Ultra 4,5 mm. + Sightmark Reddot

  • Güzel bir hizmet. Hatsanı tebrik ederim. Ama forumda Mustafa Ekiz beyin regülatörleri ithal regülatörlerden daha stabil ve uzun ömürlü olduğu söyleniyordu. Ayrıca regülatörü isteğinize göre istet tahribat ister fazla miktarda atış sayısına göre ayarlıyor.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Regulator ne işe yarıyor uzak mesafe atışlarında sorun cıkarırmı

  • Hastanın regulatorunu pek işe yarar bulamadım videodaki verilere göre !

    HATSAN MOD 25 SUPER CHARGER 5.5mm


    ATA NEO 12 KİNETİK TAKTİKAL

  • Regulator ne işe yarıyor uzak mesafe atışlarında sorun cıkarırmı


    Aslında biraz ararsanız forumda bununla ilgili çok sayıda konu ve mesaj var ama forumların arama motorlarında bir şey bulmak da gerçekten bazen güç oluyor. Kısaca tekrar açıklamaya çalışayım :
    Pcp silahlar tüp - hazne içerisindeki basınçlı havayı tetiğe bastığınızda bir valf vasıtası ile namlu ağzındaki pelletin arkasına bir miktar boşaltarak bu basınçla pelleti namlu içinde iterek çalışır. Valfin hassasiyeti, valfi açan çekiç yayı sertliği ile tüpdeki havanın o andaki basıncının uygunluğu gibi bir çok detaya bağlı olarak bir çok silahta tetiğe basışlarınızda serbest kalan hava miktarı ve basıncı her zaman eşit olmaz. Regülatör tüpten gelen havayı doğrudan peletin arkasına vermek yerine önce başka küçük bir hazneye alınıp oradan hep birbirine yakın miktarlarda ve basınçta salınmasını sağlamak için kullanılan bir sistemdir. Böylece silahınızın namlusundan çıkan pelletler hep birbirine daha yakın hızlarla çıkmış siz de hedefi hep birbirine daha yakın noktalardan vurmuş olursunuz.


    Eğer ilk pcp silahınız ise regülatörden önce dürbün montajı ve sıfırlamasından, tutuş- duruşunuza, silahınızın gücüne uygun ağırlıkta ve namlunuzun seveceği pelletin seçimine kadar isabate daha çok etki eden bir çok faktör var. Bunları hallettiğinizde hala silahın isabeti sizi tatmin etmez ise regülatör taktırarak iyileşme sağlarsınız.

    Ankara TR

  • Peki usta bişey daha sorcam regilatorsuz 150 metre be uzerı atışlar yapmam için kaç metreye sıfırlamalıyım tüfek bt65 dürbün optima 3 12 44 cevabınız ıcın şimdiden tesekkurler

  • Onun konusu burası değil ama başlangıç için doğru monte edip metre ile ölçtüğünüz tam 10 metreye sıfırlamaya çalışın. Sonra 50 metrede tekrar ince sıfırlama yaparsınız. biraz 50 metreye atış yapın sonra 150 metreye çalışırsınız. Biraz ararsanız aslında sorularınızın cevabı forumda var
    Selamlar

    Ankara TR

  • Hatsan regülatörü tüpü delmeden mi takıyor? 2 tip regülatör var diye biliyorum. biri tüpe ufak bir delik açıyorlar diğerinde delik açmadan yapılıyor. 200TLye 2 kargo+regülator+işçiğili dahil mi?