HATSAN Bull Boss Lw Pcp Tüfek

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar forumda bu yeni model için piyasaya sürülmesine rağmen bir şey yazılmamış, benim fikrim görüntü olarak Gladiustan daha güzel duruyor bilgisi veya kullanan varsa izlenimlerini paylaşabilmek mi.
    HATSAN Bull Boss Lw Pcp Tüfek - ...

  • evet gladius tan kesinlikle daha güzel ama detay yok tabi :) forumda ilgili arkadaşlar var belki bi inceleme videosu gelir ama üreticilerimizin yaptığı en büyük hatalardan biride bu... tanıtıma kesinlikle önem verilmiyor bi tüfek çıkarıyosunuz ve kimsenin haberi yok şöyle adam akıllı bi tanıtım videosu hazırlayın özelliklerini chronosunu penetrasyon testlerini grupmanlarını filan yapın bakan adam neye baktığını alan adam ne aldığını bilsin... ama nerde hooopp akşam tasarlayıp sabah piyasaya sürüyorlar kimse bişe bilmiyor bekleki biri alsın inceleme yapsın :) Allahtan meraklı ve araştırmacı arkadaşlar var hepsini olmasada ellerine geçenlerin videolarını paylaşıyorlar eksik olmasınlar.. Ama üreticilerin bu işe ciddiyetle eğilmesi gerekmektedir...

    • Zoraki Hp 01_2 Ultra 4.5mm :thumbup:;kovboys;
    • Barska Sniper 6-24X50 ir 2G :thumbup:;#taban^lm;s,S
    • Stoeger Atac Suppressor 5.5mm :sleeping:
    • Stoeger 4-16x44 AO :sleeping:
    • XCORTECH X3200 ;tufey#+;tuftabV#

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen bymax9 ().

  • bulabildiğim tek tanıtım video su ☺


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • at44 long ile hemen hemen aynı özelliklerde tek farkı bull boss olması.

    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR TOPRAK UĞRUNDA CAN VEREN VARSA VATANDIR

  • Bull Bossun moderatörsüz ceketli modelini almıştım namlu yivsetlerine bakmak ve oring değişimi için namluyu söktüm.Namlu ucunda arpacık montaj yeri açılmış Lw olduğu bile meçhul sonradan bullboss modeli için parça değerlendirmesi yapıp ceket uygulaması ile yapması Hatsana yakıştıramadım.
    Sevgili Hatsan Parça üretimini aza indirebilirsin üretimde maliyet avantajın olur ama geçiştirme bir üretimin olduğun çok belli.

    Hatsan AT44 W-10 Long LW Satıldı
    Hatsan BULL BOSS Satıldı
    FxT12+Ekiz regülatör Satılık
    Cometa Lynx V10 +
    Hawke 4-16x44 Varmint SF :thumbup:
    Sabre 6 litre 300 bar scuba



    [Resim Engellendi: http://i40.tinypic.com/25f6hi9.jpg]