Ev yapımı pellet fişekliği - pellet holder

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Gerçi bunu herkes biliyor ancak aradım bulamadım forumda , yeni arkadaşlara yardımcı olabilir diye paylaşıyorum eğer önceden paylaşıldıysa kusuruma bakmayın .


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Abimizin bahsettiği malzeme boru izolasyon süngeri merak etmeyin sudan ucuz dandik bir malzeme . İzole boru diye google'da aratınca direk çıkıyor . :D


    https://www.google.com.tr/sear…p;spd=2407656839467052048


    Kolunuza ya da dürbüne geçirebilirsiniz . Tabi ona göre boyutunu uygun alın , en mantıklısı yapı marketlerine gidip görüp almak .

  • eğer sabit bir yerden atılmayacak , sürekli yer değiştirerek atış yapılacaksa mantıklı, ama sabit bir yerden atış yapılacaksa gereksiz, bir kere oraya yerleştirmeye ve sonradan oradan tekrar namluya koymaya uğraşmak iki defa iş yapmak anlamına geliyor, ha belkide ayakta desteksiz atışlar için de uygun olabilir ama bunun için de kemere takılan torbalar olduğunu biliyorum.