Kral arms'ın otomatik yeni pcp'si

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kimse ile aynı fikirde olmak zorunda değilim. Sizin fütursuzca övmeye hakkınız varsa benimde yermeye var! Çalması gücünüze gitmiyorda birisi dile getirince niye gücünüze gidiyor? Manidar...

    Arkadaş fesat ve fitnenin en önde gidenidir ki ta bu konunun başından beridir yani 1 yıl oncedir hep aynı konular üzerinde donup durur, tamam eyvallah birşey dediğimiz yok bizde eleştiriye açığız savurunuz yada savunmayız yada gerçekten abartılı olabiliriz fakat beğendiğimiz hoşumuza giden şeyleri kopyalamak emek hırsızlığına neden girsin,emek hırsızlığını açalım biraz; birisi birşey yapar sende gider elinden çalarsın emeğini o daha yapmadan yani o daha ortaya çıkarmadan ve buna emek hırsızlığı denir bilmiyorsan öğren,bizimki hazıra konmuş birşeyler yazmış çizmiş ortaya çıkarmış esinlenmiş kopyalamış hayranlanmış ve sen bunu ısrarla donup dolaştırıp aynı tartışma karesinin içine topluyorsun ayıp değilmi?kendini çokmu terbiyeli sanıyorsun?ayrıca defalarca dedik çıkarımız yok, ama tahrik ve aşağılamak amaçlı sürekli paylaşımlarını bu yonde hep aynı uslubla kullanıyor tek amacın ve derdin bu ve muhalefet olan biz para verip almış kullanıcıları aşağı yukarı karalayıp duruyorsun, yanın sıra insanlarıda manidar kelimesinin arkasına koymayı kendini aklamaya paralel kullanıyorsun tek paranoyan bu,ayrıca bütün şu kelime zenginliğini ve süslü cümlelerini birazda terbiyene harcasan fena olmaz,bu uslub hoşumuza gitmiyorki her seferinde aynı uyarıyı yapıyoruz,bizim ne çıkarımız olabilirki alıp kullanıp satmaktan başka yüzsüzlüğün bu kadarı!,kaldıki ta olayın başınada gidecek olursak bir fesattır gidiyor sayende;metehan kardeşimiz içinde tüfek karşılığında menfaat için tanıtım yaptığı iftiraları dönmeye başladı bu sefer, ha ben konuyu iyi bildiğim için açayım herkes okusun! metehan kardeşim bir çok tüfeğin tadına varmış yeri geldimi hobi adına bir çok faaliyette bulmaya çalışan genç meraklı bir kardeşimiz ve onu forumda bu yonuyle keşfeden arkadaşlarımız kral firmasına doğal olarak onu tavsiye ederek metehanında kendi merakları için kurmuş olduğu bağlantılara olumlu yanıtlar gelerek bizler için kendi keyfi için alıp alıp inceleme yapıyor alan memnun veren memnun yani sen al tüfeği bizim için şunu bunu yap gibi bir fesatı ancak ve ancak senin gibiler yaymaya başladı bu kadar ucuz bir yaftayı, ki biri hediye verseki makuldur ve kabul edilebilir şeyler bunlar neden burnunuzu sokuyorsunuz bu kadar kuyruk acısı neden,hani illa yerin dibine giricekseniz burada yer çok yerin dibide yok.

  • 8 yıldır foruma neden girmediğimi şimdi hatırladım, yazık vallahi çok yazık, hakikaten Rahmetli İlker ağabeyin (termopl) dediği gibi 2-3 kendini bilmez ..... yüzünden millet yerli malından soğur, hobiden soğur, camiadan soğur.
    BURSAN yerli yüksek basınç tüp üreticisi, MSA-DRAGER-FABER-VITKOVIC 'den tasarım olarak accayip farklı
    MPT Yerli piyade tüfeği hele tümünden çok çok farklı...!
    PCP pompalar zaten hepsi birbirinden farklı devrim niteliğinde özellikler taşıyorlar
    Pellet desen ooooo, dünya farklar var ''tasarım olarak''


    Bakın kalite başka bir şey, tasarım benzerliği başka birşey, benim bildiğim tek farklı tasarım ''FX-IMPACT'' başka da yoktur,


    envanterimde bir tek kral ürünü yok,tamamı hatsan, hatta herkes bilir tüm modifiye tasarımlarım bile hatsan üzerine, ama artık kesinlikle bir kral olacak, farkı yaşamak lazım, hemde kaliteyi ucuza yaşamak ve yaşayanların da bu farkı hobidaşlarına anlatması lazım..

    SIG SAUER P226
    ZIGANA-T
    SARSILMAZ CONCORDE
    HATSAN MOD-125 (tuning)
    HATSAN TORPEDO 155
    HATSAN AT-44 LONG
    HATSAN BT-65 ELITE
    HATSAN BT-65 BULLPUP
    AZAZEL 50.CAL PROJECT
    DERYA MK-12 FULL
    DERYA MK-12 61cm (tuning)

  • Konu incelemeden çıkıp şahsi atışmaya dönmüştür. Hobide fener cimbom çekişmesi gibi firma itişmesi oluşmaktadır. Birbirimize biraz daha saygılı hitap edelim kırmamaya dikkat edersek daha doğru olacaktır.
    Saygılar vede sevgiler

    TANRI TÜRK'Ü KORUSUN


    870 exp. mag.12 ga. Slug+71cm
    Cesa süperpoze 12 ga 71 cm

    Quantum A1168 20 ga 61 cm



    Webley raider .177 cal.
    Diana mod54 Airking.177 16 j
    dominator 200w carbine ft vortex .177 16 j
    torpedo mod155 .25 46j-90j
    optima 635 .25 carbine 36j
    Webley Patriot .25 36j

    mod 99 lmt. .22 24j
    mod 55s carbine .177 16 j
    striker edge carbine .22 26j
    strker edge .22 28j
    alfamax carbine .22 16j
    junior xl .22 16j
    mod45 .177 8j

    mod25 supertact .22
    mod25 supercharger .177


    Zoraki hp-01 FT .177


    Retay troy 100x .177 16 j
    Retay troy 100x carbine .177 16 j
    Kral Alttan kurma carbine .177
    Kral Alttan kurma .177-.22

    Kral AI-145 ahşap carbine .177 cal

  • Yine bambaşka yerden başladı, bambaşka yere gitti. Sürekli de bildirim ekrana düşüyor, iyice canım sıkılıyor.
    Sonuç yine konu kilit olacak, yine boşuna laf salatası.

  • Aynı kalite ve istikrarda üretildikten sonra ithal ürünlerden esinlenilerek yerli üretim yapılmasını destekliyorum. Esinlenme konusunu yermenin gereği yok diye düşünüyorum. Şöyle örnekleyelim:


    1-2 kendine özgü tasarım dışında cep telefonlarının logolarını kapatıp yan yana koyun, hangisini diğerinden ayırabiliyorsunuz?


    Ya da 90lardaki otomobil tasarımlarını hatırlarsınız, hepsi kendine özgüydü (corolla, toros, concorde, kartal, tempra, mondeo, taunus, moskwitsch, 206, tipo, volvo, golf, vs.). Şimdi logolarını söküp 5 tane otomobili yan yana koysam karşıdan bakıp diğerinden ayıramazsınız.

  • O değilde Huğluda pcp işine girdi , ilk tüfeğide kral puncher a oldukça benziyor :) . Bundan sonra bu marka kavgası 3x olarak devam etmez inşallah :D


  • hatsan vurdu gol oldu herküles e benziyor tüfek 1000cc lik tüp var sanırım bide güç ayar vidası varsa tadından yenmez

    Bahtiyar beyin dediğine göre pnömatik, kendinden indeksli, 5,5 mm 9lu şarjör,250 bar 500 cc tüp, 18 grainlik pellet ile 910 fps hızda 110 atış yapıyormuş, NOVAnın otomatiği imiş.

  • Demekki neymiş isteyince oluyormuş sürekli aynı tüfeklerin kındaklarını,renklerini değiştirip değiştirip farklı model çıkardık denilmesinden sıkılmıştık.Yerli çeşit artıyor rekabet kızışıyor çokta iyi oldu çokta güzel oldu.

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • yerli iki firmamızıda tebrik edrim ellerine saglık

    hatsan mod 33 4,5mm 177cal


    hatsan mod 70 4,5mm 177cal


    hatsan mod1055.5mm 22cal winchester3-9*32


    gamocfx5.5mm 22 cal square3-9 40


    at44wx 10 lw 5.5 22 cal optima 3.12,44 AOE ;tacli#
    armsan phenoma carbo 12 cal otomatik av tüfeği tacli.png

  • Mekanizma elektronik galiba iki tüfekte de.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Bir firma çıkmış tüketicilerin önerilerini göz önünde bulundurarak farklı modellerde pcp üretiyor.Hobi için büyük aşama elin gavurunun markası yükseleceğine kendi ülkemin markası yükselsin benim düşüncem bu yöndedir.

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Mekanizma elektronik galiba iki tüfekte de.

    her iki tüfekte pnömatik, elektronik akşam yokmuş, KRALIN bir de 3-4 ay sonra pcp tabanca çıkaracakmış, telefonda fotolarını gördüm, 100 cc tüpü varmış, ahşap kabzeli

  • Zamanında Osmanlı Osmanlı iken yani bilim ve fen de ileri iken yabancılar Osmanlıya gelerek yerleşir yeni gelişmeleri takip eder öğrenir ülkelerine götürürmüş. Adamlar alenen yaparmış bu işi hatta Hz. Muhammet (S.A.V) "İlim çinde de olsa alıp geliniz" demiş....


    Bu arada çin demişken (bilerek "ç" harfini küçük yazıyorum Doğu Türkistanlılara yaptıkları zulüm içimi yiyip bitiriyor) bu embesil böcek yiyiciler herşeyin kopyasını yapıyor mesela dışı ıphone ama içi androit telefon görünümlü ucubeler gibi... Biz de çinden şunu nasıl getiririz? Bunu nasıl getiririz? Dürbünüm gümrüğe takılırmı? Adamlar kompresör yapmış ama burada yok... gibi serzeniş ve şikayetlerle geçiriyoruz forum konuşmalarının bir kısmını. Bütün dünya bunun farkında ama hepsi de memnun bu işten. ingilterede chronos diye birhırdavat sitesi var o bile ürünlerinin %50 sini çinden getirip satıyor.


    Gelelim bize...
    Biz toplum olarak kopyacılığın yanlış olduğu öğretisiyle büyüdüğümüz ve büyütüldüğümüzden bize yanlış geliyor. Forumdaki bağzı arkadaşların sinirlenmesi normal, ben kızmıyorum onlara. Ama o arkadaşlar da bu yazdıklarıma kızmasınlar. Artık dünya bu şekilde şekilleniyor arkadaşlar. mesela pcp tüfeklerde kullanılan valf taa 1800 lü yıllarda bulunmuş şekil olarak hemen hemen değişikliğe uğramamış. ve bütün silahlarda aynı valfi görüyoruz dolum uçları, namlu yapıları, kabza vs...


    İlerlemenin bir yolu da örnek almaktan geçiyor.


    Yazımı şu şekilde sonlandırayım. Sınıfta yazılıda gördüğümüz küçük kopya hamlelerini görmezden geliriz çünkü kopya en iyi öğrenme yöntemlerinden biridir(tüm sınavı kopya çekenler hariç) :)


    Hülasa, azcık kopya iyidir :)

  • Konu kilit,
    artık paylaşım yapmak yada usulünce tartışmak bile oldukça zor bir hale geldi arkadaş...
    Bu kadar enerjiyi daha faydalı şeylere harcayalım...
    Tartışırken hakaretten uzak duralım, emin olun değmez.üç gündür forumu takip edemedim, bugün bi baktım 2 arkadaş banlanmış, değdimi? Hayır...
    Bir arkadaş hakarete uğramış, değdimi? Hayır...
    Kendimize gelelim....