Kral arms'ın otomatik yeni pcp'si

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tüfek üzerine yapılan çalışmalar kadar dolumu üzerine de çalışmalar yapılsa keşke. Elektrikli bir dolum kompresörü hatırlıyorum yabancı sitelerde. Firmalarımız keşke bu konuya da bir el atsa. Dolum işini çözen firma sanırım bu işten en kârlı çıkan firma olur. Kral a tebrikler bu arada.

    Artık demir almak günü gelmişse zamandan, meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

  • bu süpriz oldu işte çok güzel tebrik etmek lazım acaba satışa çıkacakmı

    • Zoraki Hp 01_2 Ultra 4.5mm :thumbup:;kovboys;
    • Barska Sniper 6-24X50 ir 2G :thumbup:;#taban^lm;s,S
    • Stoeger Atac Suppressor 5.5mm :sleeping:
    • Stoeger 4-16x44 AO :sleeping:
    • XCORTECH X3200 ;tufey#+;tuftabV#
  • kralı tebrik etmek lazım güzel gelişmeler oluyor. Yakında Hatsan da çıkartacak böyle otomatik bir pcp model ismini de söylemişti bahtiyar abi fakat aklımda değil.

    Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22

  • KRALARMS 'a eski (en az 10 yıl) yaylı tüfeğini kullandığım günde oluşan ön yargımı yıktıkları için HELAL olsun diyorum, eleştirinin de bir boyutu olmalı, bir tarafta bilmem kaç yıldır havalı silah üreten Hatsan var ki severim ve tüm envanterim neredeyse hatsan, diğer yanda pcp işine gireli herhalde 1 yıl olmuş bir firma ve çıkardığı bir sürü ''gerçek'' model ile çok hızlı yol alıyor, mevcut modeli süsleyerek değil, bir seriden 20 farklı versiyon çıkararak değil gerçekten radikal, farklı sınıflarda tüfek üreterek ortaya çıkıyor, otomatik olayı bence Kral çok hızlı yol aldığını gösteriyor, bırakın 'özgün' tasarım sonra gelsin, işlevsellik ve kalite olduktan sonra tasarım gelir. KRALARMS 'ı tebrik ediyorum

    SIG SAUER P226
    ZIGANA-T
    SARSILMAZ CONCORDE
    HATSAN MOD-125 (tuning)
    HATSAN TORPEDO 155
    HATSAN AT-44 LONG
    HATSAN BT-65 ELITE
    HATSAN BT-65 BULLPUP
    AZAZEL 50.CAL PROJECT
    DERYA MK-12 FULL
    DERYA MK-12 61cm (tuning)

  • otomatik pcp pil ile çalışıyor, daha önce yayınladıkları videolardan kral yöneticisi bundan bahsetmişti, elektronik tetik olarak bir cümle geçiyordu, ayrıca otomatikten ziyade condor tarzında bir model daha çıkarmışlar ki hasta oldum, inşallah kaliteli birşeydir, bize de almak düşer, anlaşılan pazar kızışacak kredi kartları zorlanacak :)

  • otomatik pcp pil ile çalışıyor, daha önce yayınladıkları videolardan kral yöneticisi bundan bahsetmişti, elektronik tetik olarak bir cümle geçiyordu, ayrıca otomatikten ziyade condor tarzında bir model daha çıkarmışlar ki hasta oldum, inşallah kaliteli birşeydir, bize de almak düşer, anlaşılan pazar kızışacak kredi kartları zorlanacak :)

    evet hocam, o tüfeği bende gördüm yusuf bey paylaşmıştı 500c tüp sanırım...ancak her yüksek tüp hacimli tüfekte olduğu gibi eğer regülatör koymazlarsa nova gibi 120 fps farkla biter...eğer güzel bir namlu (Lw) ve regülatör olursa at44 ün yanına birde o güzel tüfekten alırımki çok hoşuma gitti görünüşü :)

  • evet hocam, o tüfeği bende gördüm yusuf bey paylaşmıştı 500c tüp sanırım...ancak her yüksek tüp hacimli tüfekte olduğu gibi eğer regülatör koymazlarsa nova gibi 120 fps farkla biter...eğer güzel bir namlu (Lw) ve regülatör olursa at44 ün yanına birde o güzel tüfekten alırımki çok hoşuma gitti görünüşü :)

    fotoğraftan anladığım kadarı ile tekli yükleme sistemi yapmışlar ve 500 cc tüp koymuşlar, regülatör işini fabrika yapmasa bile harici olarak yapılabilir, ustalarımız bu işi hallederlek muhakka ki, benim derdim 200 bar basınçla çalışması ki pompa ile dolumunu yapabileyim, dediğiniz gibi regülatörde olur ise tadından yenmez gibi duruyor, at 44 ümün yanına da çok yakışır :)

  • Kralı canı gönülden tebrik ederim bazı modelleri örnek aldıkları doğrudur ama en azından yenilikçi bir tavırları var tüpü büyüttük gücü arttırdık mantığında değiller sadece havalı camiamıza renk katıyorlar Hatsanı da rekabete zorluyor ki bu da güzel bisi Kral piyasaya girmese şuan gladius falan yeni çıkacaktı belkide

    Hatsan nova tactical 22.cal
    Daisy powerline 980 177.cal/BBs




    Hatsan Nova Compact 22.cal
    Hatsan torpedo 100x 22.cal Trophy 22.cal
    Kral Puncher Maxi .22 cal
    Zoraki Ultra .177 cal
    Hatsan Mod 55s .177 cal
    Hatsan Torpedo 150 snip vortex .22 cal
    Mod 125 Snip Vortex .22 cal



    ;tufey#

  • Türkiye içinde ar-ge mantığı zaten ters mühendislik mantığıyla işliyor. evet kral arms bilindik markalari kopyaladiklari doğrudur ama yapmış vede hizmetinize sunmuş alırsın almazsin senin bilecegin iş ona kimsenin lafı olmaz ama şöyle yapmış böyle yapmış demek ne kadar doğru yaklaşım.kral bt65i kaç yıl sonra çıkardı sonrasında gladian ı ne kadar zamanda çıkardı? Hatsan şimdi planlamalarini ciddi ciddi gözden geçirmek zorunda ve iç piyasaya dahada önem vericek artık bitti o yurtdışında iade edilen tufekleri iç piyasada satış mantığı. Sırf bunun için bile hatsan sevicilerin kralı eleştirmek yerine takdir etmesi gerekir kanaatindeyim.

    hatsan bt 65 rb 5.5
    hatsan mod 25 5.5
    zoraki hp ultra 5.5
    kral puancher breaker 5.5

  • şu özgün tasarım dedikleri nedir hala anlayamadım :) mesela, elektrik enerjisini ıslah eden tesla idi sanırım, hala da özgün bir tasarım yok farklı bir şekilde kullanmaya yönelik, elektrik aynı elektrik alternatif akım aynı alt. akım :)

  • Çok güzel, şaşırdım ve mutlu oldum. Tebrik ederim Kral'ı.


    Hava sarfiyatı, regülatör veya namludan önce ki bu belirttiklerimin çözümü oldukça basit aslında tek bir nokta var şarjör sistemi ve indeksleme.


    Eğer düzgün çalışan bir indeks sistemi ve uygun şarjörü çözdüler ise bu tüfek alınır.

  • Yerli üreticiler ürünlerini sahada kapıştırmalı artık bence..
    Ne forum sitelerinde ne de you tube da..
    Bu iş sahada olmalı..En güzel ürün kıyaslaması bu olur..
    Ürününe güvenenler..Yapar bir atış turnuvası..Bu turnuvada sadece yerli üretim tüfekler '' Sınıfında'' yarışır..Getir bullpup üretimini kapıştır sahada..Getir yaylını kapıştır sahada .Getir 500cc tüp hacimli PCP modelini,kapıştır sahada..Al sana en güzel ürün değerlendirmesi ..
    Yapın böyle bir turnuva..Herkes ürettiğinin ne olduğunu anlasın..Biz de gelelim yerli üretim marka tüfeklerimizle atalım..
    Tam'' kırkpınar''..Er meydanı..

  • o dediğine ne hatsan yanaşır nede kral sen hiç Renault ile Hyundai nin yada Fiat ın firmalar bazında yarisdigini gördünmü hiç bir firma es kaza katagulleye gelmek istemez bu dediğin olmaz.

    hatsan bt 65 rb 5.5
    hatsan mod 25 5.5
    zoraki hp ultra 5.5
    kral puancher breaker 5.5

  • gerçeklenebilir değil

    ;atlig;f;s;s


    Hatsan Mod 125 Vortex 22.cal - Yatagun Dampa - OPTİMA 3-12x44 AOE


    Kral Magnum 5.5 mm


    Gamo Pt-80


    agt

  • Dediğiniz çok güzel bir şey. Ancak hiç bir firma bu riske girmez. Herhangi bir sebepten ötürü başarısız olan firma çok fena itibar kaybeder dolayısıyla müşteri kaybeder ve başarısızlık sebebini müşterisine anlatamaz anlatsa bile müşteri inanmaz. Bu çok büyük bir kumar olur.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • sanirim henuz seri uretime gecmedi yeni gordugumuz urunler, umarim malin hakkini verip piyasaya surerler. Gunpowera benzeyen model hadi neysede bu otomatik model konusunda icim pek rahat degil.

  • Tebrikler Kral. adınıza yakışanı yaptınız.

    EDGUN MATADOR 6.35
    KALIBRGUN-CRICKET WST 6.35
    HAWKE 6-24x56
    DRAGER 6lt 300 BAR

  • Fuardan az önce çıktım ve net söyleyebilirim kalite ve ince işçilikte kral hatsana en az 2 gömlek fark atmış durumda, akşam detay resimleri paylaşacağım, yahu hatsan'nin standina koyduğu Hercules ne kadar çapak dolues....! Plastik dipcik enjeksiyondan çıktığı gibi takılmış. Yazık. ...
    Bu arada kral'in otomatik versiyonu hava tahrikli, eski fx revulation gibi, yakın zamanda selenoid çekiç devreye girecekmis, adamlara helal olsun, ''eski'' hatsan sever olarak kralın tufekleri elime aldigimdaki hissiyat inanın hatsanda yok.... Kafa Avcısı Metehan kardeşime sevgilerimi sunuyorum, kralı bize tam anlamıyla anlatmaya çalıştığı için, kaliteli bir ürünü savunmak kolay olur, millet laf atıp durdu bir marka böyle övülemez diye, arkadaş gidin fuara alın elinize farkı görün. Ben artık dakika düşünmem Kral derim. yetkilierden aldığım bilgiye göre Metehan yarın fuarda olacakmış, tanışmak nasip olmadı.

  • Özellikle Hercules konusunda dediğime gelinecek galiba. Dokuz köyden kovarlarmış denmiş zamanında...


    mzhosbas arkadaşım da "hercules'i denedim, çok ağır aşırı ağır ağır ağır ağır :))))" demişti dün.


    Bu arada çok uzun zamandır ben de onun gibi Hatsanseverdim yakın zamana kadar. Yanlış anlaşılmasın. Forum geçmişim belli. Ama kötüye kötü de denebilmeli haklı olarak.

    Airarms S510 Extra Fac 5,5 mm.+ Hawke Sidewinder 30 8-32x56 20xHalf Mildot
    Gamo Hunter 440 5,5 mm. + Optima 3-9x44 E
    Hatsan Mod 125 4,5 mm. + Tasco 6-24x50 AOE
    Gamo PT 80 4,5 mm.
    Zoraki Ultra 4,5 mm. + Sightmark Reddot