Hatsanın Kırma namlu en isabetli tüfeği sizce hangisi?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • namlu çıkış noktasında yivsetlerin bitimini açılı olarak açmak. Pelletin namluyu düzgün bir biçimde terketmesi için en önemli etkendir keza yaylı tüfeklerin namlu giriside buna dahil.

    Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22

  • abi sana ben özelden mesaj atayım

  • İkinci el gamo cfx varsa piyasada ona da bak derim ya da eskiden kullandığım Benjamin titan nitro vardı çok başka bir tüfekti sıfırları 700 lira civarı temiz 2. elini daha ucuza alırsın.

    "Ali Bumaye"!!!

  • benjaminin isabeti ve gücü nasıldı abi o da aklıma gelmedi değil aslında

  • Sana şöyle anlatayım bendeki normal modeldi xl olanı değil öyle bir ağırlık merkezi görmedim hakikaten mükemmel yapmışlar ahşap kundak gez-arpacık yok gücü mod95le aynı sayılır isabeti de hatsandan iyiydi vortex zaten tüfek tepmesi az yay rodajı yok sıfırına o kadar para verme ikinci eline bir bak derim.

    "Ali Bumaye"!!!

  • alacağım zaman bi araştırayım bakalım abi sağ olun hepiniz

  • size tavsiyem vortex piston olan modellerden mod85 yada mod99 olabilir. Tüfek seçerken av bayiine gidip elinize bir harbi ve biraz incememed 5.5mm goturun eğer bu kalibreyi alacaksınız. Tüfeklerden harbi ile pelletlerin geçirin ve en dar namluyu tercih edin. Hatsan nin yaylı tüfeklerinde hız kazanmak için namlular biraz bol yapılıyor sanırım. Tüfeği aldıktan sonra da namlu girişine ve çıkışına güzel bir crown actirin farkı fark edeceksiniz.

    hatsanin namlularında bir standart yokmu hepsi birbirinden farklimidir .. birde crown kaç derece açılmalı çıkış kısmında sanırsam olmalı onu büyütmelimiyiz

  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    bu videoyu gordukten sonra sanırım kararımı mod99dan yana kullanıcam