Zoraki ultra alacağim hangi capta almam gerek 4.5 mm 5.5 mm mi ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 4.5 kullanıyorum ilk önce tabancayla gelen 7 gr pellet ile 25 metreden şişe kıramadım sonra pellet degiltirdim aynı mesafeden Hatsan torpedo 9.6 Gr ve mesco 10.6 Gr Dome (spoton 10.6 Dome ile aynı). İle iki üç pompada şişeyi tuz buz etti. Hathribat istiyorsanız ağır pellet kullanın ,gerçi pelleti hacda seyrettiğimiz oluyor ama olsun :) ben çok memnunum 25 ,30 metreden istediğim herşeyi sorunsuz vuruyorum atış yastığı ,dürbün olmadan bir yerden destek almadan, daha ne olsun:-)

    Zoraki Ultra 02. 4.5

    Hatsan Turcar 5.5

  • Benim zoraki 5 yılı bitti içinde bir mekanizma kırıldı pompayıda deyiştirtmeyi düşünüyorum acaba üçreti fazla çıkarmı die merak ediyorum bugün yarın yollucam servise

  • herkese merhaba ,Zoraki hp01-2 ile 25 mt spoton bullet 13,88 gr 4 pompa ile atış yaptım fikir olması açısından sizlerle paylaşmak istedim.

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.