​Kral Puncher Pro LW Namlulu pcp için ​ çıkıs tarihi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kral Puncher Pro LW Namlulu pcp için çıkıs tarihi hakkında bilgisi olan arkadaşlardan paylaşımlar bekliyoruz.

    Kral puncher pro 5.5 Hawke Vantage 4-16x50 AO IR


    Gamo shadow sport 4.5 Hawke Vantage 4-12x40 AO


    cometa lynx v10 5.5 discovery hi 6-24x50 SF




    Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. (Fuzuli)

  • pcp yaptıkları günden beri geliyor halen daha gelecek :) ben beklemiyorum o yüzden

    • Zoraki Hp 01_2 Ultra 4.5mm :thumbup:;kovboys;
    • Barska Sniper 6-24X50 ir 2G :thumbup:;#taban^lm;s,S
    • Stoeger Atac Suppressor 5.5mm :sleeping:
    • Stoeger 4-16x44 AO :sleeping:
    • XCORTECH X3200 ;tufey#+;tuftabV#
  • Biraz önce kral ı aradım ..Montajdan yetkili bir arkadaşla konuştum .Böyle bir durumdan haberleri olmadığını söyledi ..Konuşmadan anladığım lw gelmeyecek .

  • montajdakiler konudan bi haber olabilir yönetimdekilerle görüşmek gerek birde bu lw namlunun özelliği ney ki bu kadar üstüne düşülüyor ?

    ATA Venza .12cal evil.png +;tuftabV#
    W̶e̶i̶h̶r̶a̶u̶c̶h̶ ̶H̶W̶1̶0̶0̶ ̶T̶ ̶F̶S̶B̶.̶2̶2̶
    V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶C̶o̶u̶n̶t̶e̶r̶p̶u̶n̶c̶h̶ ̶6̶-̶2̶5̶X̶5̶6̶ ̶F̶F̶P̶
    ̶V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶S̶e̶n̶t̶i̶n̶e̶l̶ ̶6̶-̶2̶4̶X̶5̶0̶ ̶E̶-̶S̶F̶ ̶
    ̶H̶a̶t̶s̶a̶n̶ ̶M̶o̶d̶ ̶1̶2̶5̶ ̶S̶n̶i̶p̶.̶ ̶V̶o̶r̶t̶e̶x̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶O̶p̶t̶i̶m̶a̶ ̶3̶-̶9̶x̶4̶4̶E̶
    ̶K̶r̶a̶l̶ ̶P̶u̶n̶c̶h̶e̶r̶ ̶B̶r̶e̶a̶k̶e̶r̶ ̶S̶ ̶B̶u̶l̶l̶p̶u̶p̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶B̶S̶A̶ ̶D̶e̶e̶r̶h̶u̶n̶t̶e̶r̶ ̶8̶X̶3̶2̶-̶4̶4̶

  • namlu grupmanları zaten iyi gibi namluların ucuna şok verebilirlerse lw ye gerek kalmaz.

  • lw namlu gelmesse eğer hatsanın arkasında kalır.

    Kral puncher pro 5.5 Hawke Vantage 4-16x50 AO IR


    Gamo shadow sport 4.5 Hawke Vantage 4-12x40 AO


    cometa lynx v10 5.5 discovery hi 6-24x50 SF




    Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. (Fuzuli)

  • Bullpup tüfek ihtiyacım var. Tüfeği fuarda inceledim. Beklediğimden iyi gördüm tüfeği. Namlusuna güvenmediğim için almıyorum ..Kral yetkilileri burayı takip ediyorsa bilgilendirseler ne güzel olurdu lw namlu ile ilgili . Gerçi lw nin geleceği ile ilgili umudum kalmadı montajdaki arkadaşla konuşmamdan sonra.

  • Kral pcp ler evanix e fason mu yaptırılıyor sanki bire bir evanix in kopyası pek yerli üretime benzetemedim heleki yaylı tüfek bile yapmayı beceremeyen kral....

    HATSAN MOD 25 SUPER CHARGER 5.5mm


    ATA NEO 12 KİNETİK TAKTİKAL

  • kral namluya şoku versin sonra, mengenede sabit, kendi namlusu ile birde lw namlu ile aynı pellet i kullanarak grupman yapsın 10 atışlık 50 mt den, insanlarda kararını versin hangisini alacaklar :)

  • Geçenlerde ben de görüştüm, henüz net bişey yok anladığım kadarıyla lw namlu konusunda. Fakat tüfekle ilgili birkaç bişey de ben söylemek istiyorum. elimde kral puncher pro var ve tüfek kesinlikle harika fiyatına göre! Bizim insanımıza has bir özelliktir bişeyi tam olarak bilmeden veya kullanmadan olumlu/olumsuz yorum yapmak. Adamlar set olarak ( tüfek ve pompa) 1300 liraya inanılmaz stabil bir tüfek yapmış. (yapıyorlar mı yaptırıyorlar mı orasını bilemem). Chrono testlerimde ise şu sonucu aldım geçen gün: 170 bar 18.13 grain jsb ile 853-855 arası 9 atış. Şaşırtıcı değil mi! (isteyene videsonu gönderebilirim). Bugun veya yarın yeniden daha güzel bir ortamda chorono test sonuçlarını yayınlayacağım. Bu arada yine son 3 pelleti namluyu sürmedi ve fabrikayı aradım; adamlar daha önceki partide bu konuda birkaç şikayet aldıklarını ve hemen yenisini ücretsiz olarak gönderebileceklerini söylediler. (Daha ilk kullanımda AA s510 kullanıp da tetiğinde sorun çıkan ve garantisi olmasına rağmen sorunu hallettirmek için 100 TL ödemek zorunda kalan arkadaşım geldi aklıma) ayrıca tüfeğin kundağı bence çok iyi. YouTube da birçok video var 150, 200 metre atış yapılan. Yani namlunun da kalitesiz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Kısacası demem o ki arkadaşlar, bu paraya bu tüfek bence çok ama çok iyi. Fiyat/performans olarak ise olağanüstü. Herkse iyi günler dilerim. Selçuk Yıldırım.

  • Selçuk bey hayırlı olsun ..
    Şu lw olayına net bir açıklık getirseler ,bu kadar zormu ...lw gelicek diye bekliyoruz ..gelmeyecekse gelmeyecek desinlerde olanı alalım .

  • Haklısınız lw olayında. Ancak şöyle de bir durum var, eğer lw li olursa minimum 250-300 lira daha fazla olacaktır. Acaba ne kadar değecek bu paraya? Çünkü namlu bence kaliteli.

  • lw namluya kesinlikle bir aciklama getirilmeli,namlu kaliteli olabilir ama derdi grupman olan hobidaslarin zaten derdi o birkaç mm'lik farktir,herkes biliyor ki havali tufeklerde en onemli faktor namlu,hatsan ve kral gercek anlamda lw namlu getirmelidir,boruyu alip delmekten bahsetmiyorum,namlunun oradan işlenmiş gelmesi lazim

  • Böyle bir şey olmayacağını söylüyor adamlar. Boşuna hayal kurmayın. Ha olursa bu tüfeğin fiyatı bu rakamlarda olmaz.

    - Hatsan Mod 135 QE 6.35


    - Husan Arms 20GA
    - UTG Red Dot

  • Madem lw namlu olmayacak kral firmasının müşterisini tatmin etmesi lazım. Kullandığı malzemeyi üretim prosesini ve yiv açmada kullandığı çalıyı değiştirmeli.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Madem lw namlu olmayacak kral firmasının müşterisini tatmin etmesi lazım. Kullandığı malzemeyi üretim prosesini ve yiv açmada kullandığı çalıyı değiştirmeli.

    Bunları yapmak için önce vizyon gerekir. Daha sonra bu prosesler düzenlenir ve tüfeğin satış fiyatı da mevcut fiyatlardan 2 kat daha fazla olur. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.

    - Hatsan Mod 135 QE 6.35


    - Husan Arms 20GA
    - UTG Red Dot

  • Asıl sorulması gereken soru şu ;


    1500 tl civarındaki kral pro nun LW namluya sahip bir modele yükseltiğinde satış rakamı ne olacak ? 3 bin tl olursa lw bekleyenler bu fiyatlara bu tüfeği tercih edecek mi ?


    Bana göre bu riskler üretici ve para kazanma odaklı bir firma için en önemli kriterdir.

    - Hatsan Mod 135 QE 6.35


    - Husan Arms 20GA
    - UTG Red Dot