Ağırçekim 50 metre kola atışı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Cocacolaya yazık olmuş tavsiyem bimde küçük pet kolalar var fiyatlarıda çok cüzzi atış için hem küçük hemde eğlencelik hedefler bi cola le cola gibi :thumbup:

    İmza Felan Yok Barmak Bassam Olur Mu? ;,;-#hims

  • :)) zamanı geçmiş ve güneş altında kalmış kolaydı zaten.Namlunun ucunda olmasa çöpte olcaktı.

  • Sağolasın Ensar.Bu biraz deneme maiyetli oldu sanırım daha güzelleri olabilir.

  • Güzel aksiyon olmuş. Ama daha iyi görüntü alınabilirdi. Slow motion için ayrı kamera almak lazım. Tabi bütçe meselesi maalesef. Bende muzdaribim bu konuda. Maximum 480 fps kayıt alabiliyorum eldeki imkanlarla. O yüzden çoğu slow motion çekimin alt kalite kaldı. İmzada kanalımın linki mevcut. İlginç işlere imza attık. Yeni videolarınızı bekliyoruz.

  • Teşekkürler.Dediğiniz gibi bayabi maliyetli slowmotion kameralar elden gelen imkanlar doğrultusunda oluyor.gerçi birazdaha itinalı çalışıla bilir ama ilerki videolarda artık;))