AT44 s10 5.5mm modifikasyon ve güç ayarım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sayın borbayre paslanmış ve özelliğini kaybetmiş bir sac olabilir katılıyorum size. 2 mm tencere yapımında kullanılan üstü boya altı teflon kaplı alüminyuma mod 125 5.5 mm ile 10 metreden yaptığım atışlarda bayağı bir göçük oluşturdu ancak delemedim. kullandığım pellet ts-22 idi. ancak başka silah yada pelletler ile delinebilir. yalnız 4 mm herhangi bir metali at 44 s10 ile delemezsiniz, konuyu açan arkadaş ile ayrı düşüyoruz bu noktada. bir kaç resim ile yaptığım atışları sizlere göstermek isterim. atışlar genelde 10-12 metre civarında yapıldı,hem at 44 s10 hem mod 125 ile. kafamızda az çok bir şeyler netleşir.
    airgunturk.com/attachment/32049/
    galvaniz sac. kalınlık 1,1 mm.


    airgunturk.com/attachment/32050/
    430 paslanmaz. kalınlık 0,80 mm.


    airgunturk.com/attachment/32051/
    dkp sac. kalınlık 2 mm.

  • 4 mm ciddi bir et kalınlığıdır. İşim gereği profil ve saçlarla aram iyidir. Yangın merdivenlerinde kullanılan baklava dilimli profillerin kalınlığı 4 mmdir. Bu size örnek olabilir. profili delmek darbeli matkapla ciddi kol gücü ister. Şimdi pelletleri göz önüne alırsak kurşun bir maddenin böyle bir profili delmesi biraz fantastik kalıyor.

    Hatsan NOVA Compact LW QE+Browning 3-9x40

  • Ateşli yivliler ile 4mm sacı 22lr dışında her kalibre ile delersiniz ama mavi uçlu zırh delici mühimmat kullanmak şartıyla ya da en az 7.9mm çapında mühimmat olacak.


    4mm sacı delen bir at44le 700-800 metrelere rahatlıkla atış yapılabilir siye düşünüyorum.

    Hatsan Bt65 Elit LW SB .25cal
    Hawke Sidewinder 8-32x-56 Sr Pro
    Unieye rangefinder 1600
    Optima 3-12x-44 AOE
    Cz 6lt 300 Bar Scuba
    ASG CZ P-09 Duty Blowback 4.5mm pellet

    REXİMEX RP .22 cal

    VORTEX CROSSFİRE RED DOT

    Hill MK2


    Canik SFX RIVAL

  • vidyo yuklıcekdi konu sahibi ne oldu ?




    vidyo yuklıcekdi konu sahibi ne oldu ?




    bıldırcın avındaymış arkadas.. girdim meraya diyo .. ara ara bıldırcın yok ara yok.. neyse tepenın arkasına geçtim bıde kalktı onumden attım dustu bıdaha attım dustu bırdah bıdaha derken.. baktım bıldırcınlar havada vurunca patlıyo diyo .. mesafe vererek atmaya başladım halen patlıyo dıyo bı anda gözüm fişek yatağına takıldı .. fişeği çıkarıp bi baktimki !!!!!! meğersem tek kurşun atıyomuuşum.... [Resim Engellendi: http://avlak.com/forum/Smileys/default/grin.gif] [Resim Engellendi: http://avlak.com/forum/Smileys/default/grin.gif] [Resim Engellendi: http://avlak.com/forum/Smileys/default/grin.gif] [Resim Engellendi: http://avlak.com/forum/Smileys/default/grin.gif] (alıntıdır)

  • Ben at44 alacam.Boşuna Air ranger falan bakıyormuşuz.8 tur çevir houpppp 4mm.del.Peki metal levha ya yumuşak alüminyumsa?Muhtemelen menemen pişirmek için bir milyoncularda satılan tavalardandır.

  • Ben at44 alacam.Boşuna Air ranger falan bakıyormuşuz.8 tur çevir houpppp 4mm.del.Peki metal levha ya yumuşak alüminyumsa?Muhtemelen menemen pişirmek için bir milyoncularda satılan tavalardandır.

    ''modifiye olarakta moderatör aldım'' denilmiş.


    gözden kaçmasın; çekiçle, yayla, tetikle boşuna uğraşmayın sonra neden benimki anlatılan gibi olmadı olmasın.
    modifiye olarak ''MODERATÖR'' tamamdır del geç mübarek. :thumbup::D

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)