İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde dolandırıcılıklara karşı dikkat...!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 10 gün önce müptezelin biride Urfadan benim kredi kartı bilgilerimle hesap kesim tarihimden ne hikmetse bir gün sonra 2211 tl lik arac sigortası ödedi.Aynı miktarda 6 işlem daha yapmaya çalıştı. Lakin başarısız oldu.Bilgilendirme mesajı ile olayı kavrayıp anında kartımı iptal ettirdim.İtirazım ve işlem yaptığı sigortadan şahsı bulmam neticesinde banka mecbur 1 hafta icinde geri ödeme yaptı.Bankalarında bu işte bir şekilde bence parmağı var...Bilgi vereceğiz gün içinde bekleyin denildiği halde 1 haftadır aranmadım. Mesajla bilgi vermeyi yeterli görüp sizi muhatap almayan bir yapının aciz kurbanlarıyız malesef.Limitlerinizi minumum degerlerde tutun...Limit arttımlarını kontrol edin.Mümkün olduğunca sanal kart kullanın...Bankamatiklere ve post makinalarına dikkat edin...Kopyalamak icin ekstra cihaz takıyor şerefsizler...Umarım kimsenin başına benzer sıkıntılar gelmez...

    Hatsan Mod 70 .22
    Zoraki Ultra Hp 01 .22
    Crosman 1077 .177
    Square 3×9_40
    Bushnell 8×32_60
    At44 Tactical .22
    At44_10 .22
    Optima 3×9_32
    Webley tri pump


    Ne mutlu TÜRKÜM diyene...

  • Mtndrn belirtmiş biraz açayım: Kart kopyalama yaygın kullanılan bir metod. Çok basitçe kartınızın manyetik bandını "papağan" adı verilen okuyucudan geçirmeleri bir saniye sürüyor. Aldıkları bilgileri boş bir karta yüklüyorlar. Yazarken şifrenizi de gördülerse veya buna uygun hazırlanmış bir pos kullanarak bastığınız tuşları kaydettilerse şifreniz ile rahatça alışveriş yapıyorlar. Eskiden poslarda şifresiz çekim mümkündü sanırım bu kalktı ama mail order ve sanal poslar ile şifre bilmeden para çekmek hala mümkün. Kart kullandığınız her yerde özellikle lokanta gibi yerlerde kartınızı alıp giden garsonlara ekstra dikkat. Bir de cep telefonu tamircisi, mahalle arası bilgisayar-playstation dükkanı gibi yerlerin çalışan profili teknik olarak bu işi yapmaya uygun olduğundan bu gibi dükkanlarda da ekstra dikkat.


    Mail order demişken, asla ama asla mail order ile alışveriş yapmayın, telefonda birine asla kart numaranız son kullanma tarihini cvc kodunu vb vermeyin. Asla matbu bir forma bu bilgileri yazmayın. Firmanın kendi niyeti iyi de olsa borç batağında vb. bir çalışanı sonradan şeytana uyabilir. Bilgilerinizi bu işlerle uğraşan birilerine satabilir.

    Ankara TR

  • vpn için avira anti virüsün sunduğu phantom vpn var ücretsiz ama kullanım kota limitli.


    bunu kullanmak güvenli mi bilginiz var mı?

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • Sn. Ofis o konuda bilgim yok ama ben yaklaşık 5 yıldır vpntunnel.com üzerinden ücretli vpn kullanıyorum bazen çok yavaşlıyor ama güvenilir bir firma.
    Saygılarımla.

    Ankara TR