AT44 Sekistür vida gevşeme sorun çözümü

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • AT44 lerde güç ayarı sekistür vidasının sağa doğru tam sıkılarak kapatılıp sola doğru 1,2,3,4,5 veya 6 tam tur çevrilmesiyle yapılmaktadır. 1 tam tur çevriliyken güç en düşük seviyededir. 3 veya 4 tam tur çevrili pozisyonlar en ideal atış gücüdür.
    Sekistür vidasının ayarlandıktan sonra gevşeyerek ayarının değiştiği şeklinde birçok şikayet forumlarda dile getirilmiştir.
    Bu konunun çözümü için Alkon marka düşük mukavemette yapıştırıcı kullanarak sorunu çözdüm. Bu Yapıştırıcının özelliği sürülen vidanın düşük bir güçle tornavida yardımıyla sökülebilmesidir. Sekistür vidadını söktükten sonra çok az miktarda bu yapıştırıcıyı sürüp sağa doğru sonuna kadar çevirerek sıktıktan sonra hemen ardından sola 3 tur çevirip 5-10 dakika bekledim. Bu şekilde yapıştırıcı dondu. Ve sekistür vidam hiç gevşemedi. Sonrasında deneme amaçlı tornavidayla hafifçe güç uygulayarak vidayı tekrar söktüm. Bu şekilde sorun yaşayanlara faydalı olacağını düşündüğümden paylaşmak istedim. Saygı ve sevgilerimle...