GAMO WHİSPER İGT Almayı düşünüyorum. Daha önce kullanan Arkadaşlar varmı acaba nasıl bır havalı tüfek fiyatı 800 ila 1100 arası ??

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hocam merhaba. Geçen hafta Gamo Blackbull Igt Mach1 5.5 aldım. Tüfeğin kendisi oldukça hafif. Desteksiz atışa müsait. Kurulumu biraz zor, yalnız atışlar mükemmel. 40mt den 3x9x32 optima dürbün ile peşpeşe 3 defa pellet kutusu kapağını vurdum. Ayrıca kendi sitesindeki resimlerde bile görünmemekle beraber henüz patent alma aşamasında olan dampa benzeri dürbün rayı takılı halde geldi. RRR dedikleri bir teknolojiymiş. Ben Aksu Av dan aldım ve şimdilik oldukça memnunum.

    Gamo Black Bull IGT Mach1 5.5mm


    Stoeger X20 Supressor 4.5mm


    Armsan A612 Slug 12 cal

  • teşekkürler bende gamo Whisper igt ile hatsan mod 125 arasında kaldım sence hangisini almalıyım avantajları ve dezavantajlari nelerdir bilgin varmı?

  • Hatsan AT 44 pcp kullanmış biriyim. Pcp ile kırma namlu belki kıyas kabul etmez ama. Ben yerlilerin satıldıkları fiyatları hakkettiğini düşünmüyorum

    Gamo Black Bull IGT Mach1 5.5mm


    Stoeger X20 Supressor 4.5mm


    Armsan A612 Slug 12 cal

  • PCP Tüfek kullanmak daha rahat tabiki. Benim satmamın asıl sebebi yaşadığım şehirse scuba dolum sorunu olması. Benden çok daha ustalar var bu forumda, aslında yaylı ve pcp kıyaslaması yapmak çokta doğru değil. Scuba tüpünüz ve scuba tüpü kolayca doldurma imkanınız varsa pcp tavsiye ederim.

    Gamo Black Bull IGT Mach1 5.5mm


    Stoeger X20 Supressor 4.5mm


    Armsan A612 Slug 12 cal