Kral Puncher Mega W (Pompa Dolumu, Dürbün ve Pellet Seçimi)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ne yaptınız efendim optima dürbüne okadar para vermediniz inşallah, taş çatlasa 150-160tl bahsi geçen dürbün, saygılar..

    yooo sadece aklımda öyle kalmıştır..

  • ne yaptınız efendim optima dürbüne okadar para vermediniz inşallah, taş çatlasa 150-160tl bahsi geçen dürbün, saygılar..

    Merhabalar, soru bana mı diğer arkadaşa mı anlayamadım ama ben dürbünü aldım. Asg Strike Systems 3,5-10x50 Long Range Tactical. Aksu Av dan 350 TL gibi bir rakama aldım. Yanında da Wrangler Bora Moderatör aldım. İkisinden de memnunum. Ancak pompa hava kaçırmaya başladı tepe kısmından. Bayiye götürdüm. Yeni pompa siparişi verdi. Onu bekliyorum şimdi.

  • Hocam tepeden hava kaçırması,yine 3. Kademeye işaret, 330cc tüpü doldururken ısınma çabuk olur, bekleme sürenizi biraz daha uzatın, küçük bir conta aslında Onuda rahatlıkla değişebilirsinlz ev ortamında, ayrıca dürbünüz hayırlı uğurlu olsun.. Güzel dürbün :)

    Osman Yetkin

    Çarşamba Samsun


    Hatsan Türkbull

    Kral Puncher Breaker

    Hatsan AT44 Tact

    Kral Puncher Mega

    Crosman 2240

    Diana Mod 24

  • Çok teşekkürler. Normalde 150 bar a gelince 5 dakika kadar dinlenip tekrardan basıyordum. Olmazsa 2 defa mola veririm. Bekleme süresini de uzatırım biraz.

  • eskiden olsa dürbünü yurtdışından getirmeniz iyi olur derdim.ama şimdi gümrük kotası yüzünden o iş zor.bütçeniz kısıtlı ise 2. el scop lara baksanız iyi olur