AA s410 güç ayarı ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar, uzun zamandan sonra yeniden bi tüfek almaya karar verdim ve aa s410 modelinin bana yeteceğini düşünerek aldım , bu arada maalesef yeniden İngiltere'ye dönmek zorunda kaldım .
    Malumunuz , İngiltere'de 12 ftlb ( terimlerle aram pek iyi değil ) diye bi olay var , ama bu güç Benim icin çok yetersiz, tüfeğin şuanki durumu bu sınırdan bile düşük seviyede , bu gücün üstü icin fac gerektiğini biliyorum ama sağolsunlar istedikleri evraklar , kefiller derken , sertifikaya başvurmaya cesaret bile edemiyoruz. YouTube ve forumda at44 güç ayarı videolarina rastladım ama airarms s410 ile ilgili bilgiye bi türlü ulaşamadım , yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
    (Amaan kim takar lanet olası yasaları :) )

    Prestige kub mtc viper 4-16-50,
    Hatsan mod 70-22 ,
    Simson 12 çifte,
    Tek kırma,
    Kral magnum 5.5
    Hatsan mod 33 4.5
    Beretta92fs co2 4.5

  • Cidden kimse yokmu?

    Prestige kub mtc viper 4-16-50,
    Hatsan mod 70-22 ,
    Simson 12 çifte,
    Tek kırma,
    Kral magnum 5.5
    Hatsan mod 33 4.5
    Beretta92fs co2 4.5

  • merhabalar
    bildiğim kadarıyla AA s410 lar 7.5 joule güçte geliyor orjinal olarak.
    bloğun sağ tarafında takriben şörjör yuvasının hemen atına denk gelen yerde bir alyan başlı civata var onu söküp altındaki küçük alyan başlı civatadan hız ayarı yapabilirsiniz. daha fazla güç isityorsanız çekiç yayını değiştirmeniz gerekir.daha sert bir yayla hızı artırabilirsiniz.çekiç yayı değişimini anlayan birine yaptırmanızı tavsiye ederim.

  • boşuna uğraşmayın derim. çok fazla güç alamazsınız. çünkü ingiliz de bunun yapılabileceğinizi bildiği için FAC ile 12 ft/lbs olan silahların blok valf ve transfer portlarını ona göre(daha dar valf yuvası ve geçiş portları) yapmışlar. onun için bence çok fazla kurcalamayın ve eğer güç istiyorsanız elinizdekini kurcalamadan satın ve FAC alın. Yasal olanı yapmak en mantıklısı. zayıf ihtimal ama bir yakalanırsanız hakkınızda sağlam yaptırımlar olacağından hiç şupheniz olmasın. Yabancı olduğunuz için sınırdışına kadar varır bu iş... kolay gelsin hayırlı çalışmalar...

    Airarms S410 Xtra FAC .22 - 60 FPE