Benelli M4 değişkelerim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sahibi olduğum M4 modeline birkaç parça ekledim, izniniz ile paylaşmak istiyorum.
    Parçaları sıra ile kısa açıklamalar ile yazacağım.


    1- Beretta marka cylinder şok: Stok halde modified şok ile gelen tüfeğim ile, tek kurşun atmak için edindim.


    2-Blam 4 fener aparatı: Namlu ve şarjör borusunu ortak işga etmeyen, magpul marka pikaçu raylı, kompakt, kayışlık yerine takılan ,Benelli M4 için en iyi ışık takma çözümü denilen ürün. Ayrıca stok halde ciddi anlamda ses yapan kayış halkası yerine monte edildiğinde, zerre ses yapmayan bir ürün.


    3- Specter Gear CQB Benelli M series kayış: Benelli M serisi için özel üretilen 2 nokta, 3 nokta olabilen ,tam ayarlanabilir, tek tuşla sökülebilir,oldukça kaliteli bir kayış çözümü.


    4-Limbsaver dipçik padi: Tepmeye karşı hassas birisi olduğumdan( Zamanında Benelli M2 ve Supernova mı satma nedenimdi) orjinal olan dipçik padini, Limbsaver ile değiştirdim. Makine ile ölçülmüş bir sonuç yok fakat benim omzum ve kullanan kişilerin omzu gayet iyi anlıyor bu durumu.


    5- Mesa Tactical Shotshell Carrier: Tüfeğimin ani fişek ihtiyacına çözüm bulmak için raylı olan versiyonunu taktım. Dikkatli bir montajdan sonra sürekli test edip aktif kullandığım üründe herhangi bir gevşeme söz konusu değil. 6 fişek kapasiteli.


    6-G&GG bolt release button:Özellikle şarjör boşalıp mekanizma geride kilitlendiğinde hızlı fişek yüklerken çok ihtiyaç olan bir ürün. Orjinal butondan daha yumuşak ve bakmadan seri bir biçimde ulaşmak çok kolay.


    7- Streamlight TLR 1 HL fener: Surefire fenere çok para vermek istemeyen benim gibiler için, kalite olarak surefiredan küçük bir tık geride, ancak fiyat olarak 1/3 fiyatında olan ek en mantıklı ışık çözümü.
    800 lümen gayet güçlü, ve istediğim sağlamlık su geçirmezlik sertifikalarına sahip, kompakt, dilersem tabanca ilede rahatlıkla kullanabileceğim, en önemlisi de kumanda butonuna gerek kalmadan tüfek ile atış pozisyonundayken, pozisyonu bozmadan parmağım ile kontrol edebildiğim mükemmel özelliği olan bir ürün. Surefire fenerleri M4 üzerinde parmak ile kontrol edemeyip, kumanda butonu almak zorundasınız, bu da tüfeğe ekstra bir parça demek sarkan kablosu ile beraber.


    8- Eotech 552 NV Holographic Sight: Nişan alma ve kullanma stilime uygun, Olmuşken Eotech markasının en iyi modeli 552 olsun dediğim nişangahım. Diğer marka ve modellerin dar görüş açısını, küçük ekranını bir türlü sevemedim.


    9- Meprolight Tritum nişangah set: Elektronik nişangah olmadığı durumlarda,güvenliği gece elden bırakmamak için şart dediğim Tritum gez ve arpacık mekanik nişangah setim.


    Fotolar:,

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova