Kar fırtına zoraki.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar,buyuk hevesle güzel atıslar yaparım diye memlekete vardım ama hava sartları biraz fazla zorluydu,baktım sakin bir hava yakalayamayacagımı anlayınca oldugu kadar deyip zorakiyi cıkardım reddot takılı olanı sectim ve pellet olarak icinde gamo match varmış,diger pelletler öteki zorakide kalmış bunada şükür deyip bahcede birkac atıs yaptım baktım isabet fena degil donmadan birkac atıs cekeyim dedim.Hava sıcaklıgı eksilerde olup sert ruzgar olunca biraz zor oldu ama zorakiyi merak eden arkadaşlara yol gostersin forumdada biraz hareket olsun diye cekimleri duznelemeye calıstım bazı yerlerini kestim konuşmalar fazlaca oluınca rahatsızlık vermesin istedim.Atısların hepsi reddotla ve 2 pompa yapılarak atıldı fakat konusmaya dalınca birkac defa 3 pompa oldu saglık olsun.İyi seyirler Saygılar....



    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Elinize sağlık güzel eğlenmişsiniz. Ben de yeni zoraki aldım 4.5mm ultra modeli. İkinci el aldım ve yarin elime ulaşacak. Heyecanla bekliyorum :)

    AT44 10 LONG LW - UTG LEAPERS 6-24x50 AOE TACTICAL OPTICS - WRANGLER TYPHOON MODERATÖR - UNIVERSAL BIPOD


    ZORAKİ HP-01 ULTRA - WRANGLER BORA MODERATÖR

  • Hayırlı olsun,cok asırı eglenceli bir silah her işe yarıyor tup pompa derdi yok yaylı gibi tepme yok isabeti reddotla ruzgarda boyle,kaliteli pellet sakin hava ve dürbunle neler olur neler...