Bu hobiye yeni başlayacak biri için öneri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • kral marka tüfek alırsan mutlaka jsb 15.89 grn pellet kullan tüfek ve üzerine takacağın dürbünün en hafif olanını tercih et aksi taktirde desteksiz atış yapamazsın birde tüfeğe gerçek tüfek muamelesi yap bu tüfekler ölümcül kazalara sebep olabilir yerli tüfekler gerek hatsan gerekse kral servis konusunda seni asla üzmezler

  • Size pcp+dürbün+pompa gerekli


    Bu üçlüyü iyice araştırın sonrasında


    Sonuç olarak yaylıya karar verebilirsiniz.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • ben puncher w ceviz kundak +pompa setini yanına da 3-9x50 hawke sport aldım ,başlangıç için mükemmel bir seçim ,tavsiye ederim ,sadece dürbünü önden paralakslı al 3-9x40 nikko stirling veya hawke işini görür toplam 1100 lira civarında olur, bu fiyata sıfır set için yapabileceğin en iyi seçim olur.Biraz el becerin varsa ufak tefek bakımları ve arızaları kendin halledilebilirsin(pompa oringleri değişimi gibi).

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen nihatfevzioglu ().

  • Hem PCP hem yaylı kullanmış biri olarak ikisinin de yerinin ayrı olduğunu söyleyebilirim.
    Güçlü bir yaylı alırsanız üzerinde dürbün durdurmak gerçekten mesele olabiliyor. Dürbün ayarı yapmaya çalışmaktan hobinin keyfini süremeyebiliyor insan.
    PCP de ise atışa gitmeden önce bir hazırlık aşaması gerekiyor. Atış yapmak gerçekten keyifli. Tepme yok, ses yok, isabet yaylı ile kıyas götürrmeyecek kadar iyi. Ancak tüp doldurtmak, yoksa pompa ile PCP nin tüpünü doldurmak gerekiyor. 3, 5 atış yaptınız, sonrasında tüpte hala hava kaldıysa o da başka bir problem.
    Ben en çok orta güçlü yaylı grubunu seviyorum. İstediğin zaman eline al, git istediğin kadar atış yap.
    Sitede pek çok satılık ilanı var. Çoğu da sıfır ayarında. Gördüğüm kadarıyla genelde zaman bulup pek atışa gidilemiyor çünkü.

    Evanix Widy City 5,5 mm 6-24X50AOE
    Gamo CFX Royal 4,5 mm 4-16X40AOE