AA S510 Bakımı ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar;
    S510 bakımı için güvenilir ve tecrübeli bir yer arıyorum. Kendim yapamadığım için genel bakım yapabilecek bir yer biliyorsanız yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkürler.

    AA S510 - Hawke 8.5-25x42 SW Tactical

  • Merhabalar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim s510 da plorax tekerli dürbün takarsak şarjör takıp çıkartmaya engel olurmu acaba.

    webley patriot 6.35
    kral magnum 5.5 ahşap

  • @alperen20 evet sorun olur yani buyuk teker kullanamazsiniz fakat yarim teker yapilabiliyordu yanlis hatirlamiyorsam illede buyuk olsun diyyorsaniz yarim teker temin edebilirsiniz,ayrica paralax tekerinin kucuk versiyon modellerini rahatca kullanabilirsiniz genelde hawke kutu iceriklerinde cikiyordu hatirliyorum durbununuz hawkemi? Hilal avi arayabilirsiniz yardimci olur size, ellerinde vardi kucuk teker.

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen Borbayre ().

  • Evet hawke 8-32x56 modeli içinden çıkan teker buyuk ihtimal engel olur şarjör takmaya yarım teker bakacaz artık cevap için teşetürler hocam.

    webley patriot 6.35
    kral magnum 5.5 ahşap

  • Patlayan çatlayan oring yoksa namluyu keçe pelletle temizlemen yeterli , çin atasözü " çalışıyorsa kurcalama".

    ömer bey s510 tc kullanıcısıyım namludan hava kaçırma problemim var oring kaynaklı air arms silahların oring değişimi ; tamir tamiratını yapan biri varmıdır bende silahımı bakıma gönderip oringlerini değiştirtmek istiyorum