Fx T12 22. Şarjör testi & pellet kalibrasyon testi:)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Uzun zamandan sonra t12'nin şarjörlerini test etmek aklıma geldi,bakalım yamultma vs varmı kontrol edeyim dedim ve 2 adet şarjörünü doldurup tüfeğe test yayını taktıktan sonra yumuşak hasar vermeyecek yumak üzerine 100fps-+ dolaylarında 1 şarjör 12 adet'ten oluşan 2 şarjör toplam 24 pellet'i tek tek atış yaparak merakımı gidermek istedim sonuç daha önceden denemeye gerek yok dediğim nitekim beni haklı çıkaran bir sonuç oldu :rolleyes: sahi fx bu işi severek yapıyor bunu anladım.Kullandığım pellet 18 grain jsb'dir yivset çok düzenli oranda sürtünme sağlayıp tam kararında olduğunu düşünmekteyim çünkü pelleti kazımıyor fazla, lakin grupmanları'da çok güzel daha önce açık hava poligonda 50mt de tatminkar sonuçlar almıştım :) tabi m.ekiz regulatorum'de var,her ne kadar satmak başka tüfeklere mucitlik yapmak istesemde acayip can sıkıntısı beni farklı ruh hallerine sokduysada yeter artık :D inceldiği yerden kopsun dediysemde kısmet her zaman kısmettir :thumbup:

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Borbayre ().

  • FX t12 bence efsane bir tüfektir kullananlar bilir.Ben jsb 15.89 kullanıyorum

    Hatsan AT44 W-10 Long LW Satıldı
    Hatsan BULL BOSS Satıldı
    FxT12+Ekiz regülatör Satılık
    Cometa Lynx V10 +
    Hawke 4-16x44 Varmint SF :thumbup:
    Sabre 6 litre 300 bar scuba



    [Resim Engellendi: http://i40.tinypic.com/25f6hi9.jpg]

  • Borbayre hocamın t12 tüfeği efsanedir. Havalar da düzeliyor........ Borbayre hocam gibi kafa dengi arkadaş bulsam da atışa gitsem keşke.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.