stoeger x20 40 metre atışı ??

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba,


    Stoeger x20 5,5mm sahibiyim. Ben tüfeğim ile 40 metreden attığımda soda şişesi kırılmıyor yada daha yakın mesafeden kalın votka şişeleri vs de kırılmıyor. İnternette video gördüm stoeger x20 ile 80 metreden atıp şişeleri kırıyor. Acaba benim tüfeğin tahribat gücü neden düşüyor ? Ne gibi etkenler tahribat gücünü düşürür ? Tüfek henüz 3 aylık 1 kutu pelet daha yeni bitecek , attığım peletler tüfek ile gelen stoeger marka peletler. teşekkürler şimdiden.

  • Merhaba. Bende de suppersor 5.5mm var. Tüfeğimi 1.5 yıldır kullanıyorum. 100m atışlarım oldu. 70-90m arası şişeleri çok rahat kırıyordum. (Hawke 3-9-40 AO yatagun dampa) 40m mesafeden çok çok rahat şişeleri kırarsınız. Bence pellet şişeyi sıyırıyordur. Yoksa kırmaması imkansız gibi birşey. Atışlarınızı yaparken şişenin arkasına büyükce bir karton koyun. Pelletler eğer sıyırıyorsa, vurduğu yer kartonda gözükecektir.

    Benjamin Titan Nitro 5,5mm/Hawke Vantage 3-9x40 AO Mildot

  • Merhaba, kullandığınız saçma sivri uçlu ise onun yerine dome pellet kubbe başlı olanlardan deneyin daha iyi netice alıcaksınız.

  • Merhaba, kullandığınız saçma sivri uçlu ise onun yerine dome pellet kubbe başlı olanlardan deneyin daha iyi netice alıcaksınız

    Kullandığım sivri uçlu evet , kubbe başlıda alıp deneyeceğim. teşekkürler.