Kral Jumbo Yeni Versiyon Bir Kaç Hatıra Fotosu Çektik :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • valla bende kralın moderatörü var punchere tam sıkı sıkı vidalanırken ,mod 25 superchargerime gevşek geliyor ancak teflon bant doluyorsam düzeliyor.

  • Su ara bende jumbo almak istiyorum ancak yeni cıkan 500 versiyonu kafanı ciddi şekilde karıştırıyor.250 bar hacim ve daha büyük tüp kağıt üstünde iyi ancak kutu içeriğinde basit de olsa dürbün çıkmaması masrafı arttırıyor.Aradaki farka değermi diye ciddi ciddi düşünüyorum,çünkü bir süre sonra farklı tüfekler denemek yada daha güclü bişeyle değiştirmek için muhtemelen elden çıkarmak gerekecektir.Pcp ye yeni gececek biri için masrafı arttırmadan yetecek bir tüfek derseniz eger bosuna 500 liralık versiyona daha fazla verip bir de dürbün almaya ugrasmayayım diyorum..

    KALIBRGUN CRİCKET 5.5 MM


    GAMO CFX 4.5 MM

  • Sorum zaten ikisi arasında tercih yapamamaktan kaynaklanıyor.Aradaki maliyet ve fiyat farkına değecek artıları nelerdir sizce zodiac ?

    KALIBRGUN CRİCKET 5.5 MM


    GAMO CFX 4.5 MM

  • Pro yu kullanmadım ama kullanan arkadaşlar çok memnun özellikle bold olanda yani yenilenmeden versiyonda önce hiçbir şikayet duymadım.Pro 500 de kurma kolu yana almışlar çokda güzel olmuş.

    Ft ye pro İle katılan çok kişi vardı ve onlarda memnundu.Burdan kıyaslayabilirsin.

  • Fotolar Kaldırılmış uzun süredir girmiyor idim foruma eger tekrar bula bilirsem fotoları eklemeye çalışacagım

    Dünyada Hiç Kimse Bir Malı Kalitesiz Yapmadan Daha Ucuza Satamaz.
    Bir Malın Sadece Fiyatına Bakmak Bazı Hileleri Kabul Etmektir.




    Safir T14 36. cal f;s;s


    Kral Puncher Jumbo 5.5mm + Hawke Sıdewinder 8-32×56 20X ½ Mil Dot


    Hatsan Mod 25 5.5mm


    Gamo F900 177. cal